Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Tom Racher

Go down 
AuthorMessage
Chelsea P. White
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 167
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Tom Racher   Thu Nov 19, 2009 11:58 am

Drága,

A történet 2005-ben játszódik. Akkor a születési időt javítsd. Azt hiszem más belekötni való nincsen, tömören összefoglaltad a lényeget. Elfogadva!

_________________
Back to top Go down
View user profile
Tom Racher
Ember
Ember
avatar

Posts : 7
Join date : 2009-11-19

PostSubject: Tom Racher   Thu Nov 19, 2009 11:10 am





Tom Racher



[list]× TELJES NÉV: Tom Racher
× BECENÉV: Csak Tom, de a nővére sokszor Tommy-nak hívja, amit nagyon utál.
× KOR: 24
× NEM: Fiú
× FAJ: Ember
× SZÜLETÉSI HELY: Egy kis város a Colorado folyó mellett, Utah államban.
× SZÜLETÉSI IDŐ: 1982
× CSALÁD:
- apa: Scott Racher
- anya: Magdeleine Murphy (elhunyt)
- testvér(ek): Egy nővér: Gillian Racher



[list]× ÉLETTÖRTÉNET: Amikor megszületett, nem is látta szinte anyját, mivel az belehalt a szülésbe. A kis Tom nagyon nehéz körülmények között nőtt fel, hiszen az apja, miután elveszítette feleségét inni kezdett. Tom nővére, aki akkor hét éves volt nagyon nehezen vészelte át ezt a korszakot. Később ő vette át a házvezető szerepét. Tom nem járt óvodába, általános iskolába sem volt az elején jó tanuló. Főleg a magatartásával volt gond. Később rájött, ha nem akar olyan lenni, mint az apja, tanulnia kell, hogy a legjobb iskolákba járhasson. Egy úttal dolgoznia is kellett, hogy meg legyen a pénze a középiskolára, és majd az egyetemre, bár reménykedett az ösztöndíjban. Így hát nem mondhatni, hogy jó élete volt. Az éjszakákba nyúló tanulás, a teljes kimerültség nem tett jót Tom szervezetének, így elkapott egy ritka és nagyon veszélyes vírust. Ez ébresztette fel az apját, de már nem tudott leszokni az italról.
Mikor Tom kikerült a kórházból, megdöbbenve tapasztalta, hogy nővére, Gillian főz, mos, takarít. Amikor Tom megkérdezte, csak annyit felelt: Valakinek muszáj megcsinálnia, és én már nem kerülök jó iskolába, te csak tanulj! Amellett, hogy Gillian az otthoni munkát végezte, ő is szerzett állást, hogy hozzá tudjon járulni Tom tovább tanulásához, és az otthoni költségekhez. Így hát szinte az anyja lett Tomnak. Innentől kezdte Tommynak hívni. Tom ezt megelégelte, de mivel nem volt sehová megszöknie, úgy döntött, kollégiumba megy. Így is lett. Ezentúl nagyon ritkán találkozott csak a családjával. És bár szerette nővérét, idegesítette az állandó gondoskodás. Kamasz volt.
Egyszóval elköltözött otthonról, és keményen tanult. Meg is látszott az eredménye. Szinte végig kitűnő eredményei voltak. Meg is kapta az ösztöndíjat és tovább ment egyetemre. Orvos akart lenni. A teljes ellentéte az apjának. Ez volt az életcélja, és felnőtt fejjel is azt gondolja helyesen döntött. De mivel egy kis faluban nőtt fel, rájött, hogy nem neki való a nagyváros. Egy kisebb várost keresett, ahol van munkahelyre lehetőség. Egy csendes, nyugodt helyet. Így talált rá Forks-ra. Így hát odaköltözött, és belevetette magát, az ottani életbe. Egy hete.



  × KINÉZET: Magas, kissé izmos férfi. Sokan mondták neki, hogy jóképű, helyes, de nem foglalkozott ilyen apróságokkal. Szeme színe állandóan változik a fényhatásoktól, legtöbbször kékes árnyalat. Fekete, rövid haja van. Általában farmert, és egy pólót vagy inget húz, de a kórházban persze a megfelelő viseletet hordja. Férfi, és egyedülálló, de azért nem hord három napig egy zoknit. Mindig tiszta, ápolt.

  ×JELLEM: Intelligens, megfontolt ember. Nehéz élete volt, ami megtanította bizonyos dolgokra. Mindig az van a szeme előtt, hogy ne legyen olyan, mint apja, ezért fél is a szerelemtől. Kissé zárkózott, de ha valakit megkedvel, ha tudja, hogy valakiben megbízhat, akkor annak megnyílik, és viccelődni, társalogni kezd. Minden döntést alaposan megfontol, nem szokott hirtelen cselekvésekre vetemedni. Pedáns. Nehezen hozható zavarba. Ha valaki hazudik neki, főleg akiben eddig megbízott, arra nagyon meg tud haragudni.

  × MIT SZERET: Megmenteni az emberek életét, az izgalmas filmeket, az olasz kaját, pl.: pizza, és lasagne, a kéket, és a zöldet.

  × MIT NEM SZERET: Ha valaki a szemébe a hazudik, a citromsárgát, a teát, a kígyókat.

  × GYENGESÉGEI: Nagyon zárkózott, ami sokszor rosszul veszi ki magát.

  × ERŐSSÉGEI: Pedáns. Minden döntését megfontol, nem cselekszik elhamarkodottan.


Last edited by Tom Racher on Thu Nov 19, 2009 12:07 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
 
Tom Racher
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .emberek.-
Jump to: