Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Le sem vettük a szemünket egymásról, bámultunk arra, ami nélkül egyikünk sem lenne képes élni: a másikra. [Edward&Bella<3]

Go down 
AuthorMessage
Edward Cullen
Vegetáriánus vámpír/Admin
Vegetáriánus vámpír/Admin
avatar

Posts : 270
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Le sem vettük a szemünket egymásról, bámultunk arra, ami nélkül egyikünk sem lenne képes élni: a másikra. [Edward&Bella<3]   Sat Nov 21, 2009 3:13 am

Igazából semmi különlegeset nem terveztem mára, csupán csak egy Bellával eltöltött napot. Annyira fájt, minden egyes perc, amikor nem volt mellettem, hogy azt leírni egyszerűen nem lehetett. Bella volt az, aki miatt élek így is, hogy az vagyok, ami. És boldog voltam, leírhatatlanul, mert hozzám jün feleségül.

Reggel felvettem Charlie-éknál, hiszen ha már lejárt a szobafogsága, akkor miért ne vihetném el? természetesen engedélyt kértem az apjától, aki kelletlenül ugyan, de beleegyezett. De csak azért, mert tudta, hogy Bella milyen cirkuszt levágna, ha nem jöhetne el. tudtam, hogy egyhamar nem fog nekem megbocsátani, és azt is tudtam, hogy akkor hogy ki fog akadni, ha Bella megmondja neki, hogy hozzám fog jönni feleségül. Mert még nem mondta el neki.
Kinyitottam előtte Volvom ajtaját, majd én is beültem. Csak akkpor kezdtem el gyorsan vezetni, amikor már Charlie látótávolságán kívül estünk. Hamar odaértünk, egész úton fogtam Bella kezét, és simogattam. Ujjaim sokszor a gyűrű vonalát is körberajzolták, ilyenkor mindig elmosolyodtam.

A házunk előtt leparkoltam, kisegítettem Bellát az autóból, majd az ajtót is kinyitottam előtte. Utána beléptem én is, felkaptam Bellát, majd felvittem a szobámba. Letettem a kanapéra, kisimítottam egy tincset az arcából, és homlokon csókoltam. Majd utána egy kicsit távolabb mentem, és néztem az arcát. gyönyörű volt.

-Mikor akarod elmondani Charlie-nak?- kérdeztem tőle egy kicsit bizonytalanul. Szerettem volna, ha minél előbb elmondja neki, hiszen Charlie-nak előbb vagy utóbb, de meg kell tudnia. Joga van tudni, és amúgy is az esküvőre is hivatalos lesz, ugyanúgy, mint Renée és Phil.
-Lehet, hogy kiakad majd, de idővel lenyugszik, ebben biztos vagyok! és, hát azt tudni fogjuk, hogy mit reagál.- hála Alice és az én képességemnek. Ha Bella eldönti, hogy elmondja Charlienak, akkor Alice látni fogja, hogy hogyan fogadja majd a hírt, én pedig majd kiolvasom a gondolataiból, már, ha Bella szeretné, hogy ott legyek, mikor elmondja.
Nem akartam sürgetni, de már elkezdtü az esküvő megszervezését, és jó lenne, ha már lassan ki is küldhetnénk azokat a meghívókat.


megjegyzés: ne haragudj, h ilyen pocsék lett. :/

_________________
Back to top Go down
View user profile
 
Le sem vettük a szemünket egymásról, bámultunk arra, ami nélkül egyikünk sem lenne képes élni: a másikra. [Edward&Bella<3]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» E Radford or Woods?
» New Chelsea
» Vampire Knight: Classes as different as Night and Day
» Hitler in British Comics
» Sophie Hamilton

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .forks. :: .erdő. :: Cullen-ház-
Jump to: