Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 :.:.:Emily Young:.:.:

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: :.:.:Emily Young:.:.:   Tue Nov 24, 2009 8:06 am

elfogadva;;
nagyon jól megírtad, ügyes ^^

(ui: Seth nevét nem úgy írjuk, azt kérlek javítsd Very Happy)

irány játszani! Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile
Emily Young

avatar

Posts : 2
Join date : 2009-11-23

PostSubject: :.:.:Emily Young:.:.:   Mon Nov 23, 2009 10:49 am
Emily Young× TELJES NÉV: Emily Young
× BECENÉV: Emily
× KOR: 19
× NEM:
× FAJ: ember

× SZÜLETÉSI HELY: La Push
× SZÜLETÉSI IDŐ: 1986. december. 8
× CSALÁD:
Apa: ?
Anya: ?
Másodunokatestvér: Leah és Seth Clearwater  × ÉLETTÖRTÉNET: Gyermekkorom nem volt sem unalmas sem izgalmas. Anyámék ugyan nagyon próbálták izgalmassá tenni, de inkább magamban játszottam vagy a legjobb barátnőmmel Leah-val. Viszont aztán szinte La Push két végébe költöztünk így sajnos már inkább magamban játszottam s magamnak tettem izgalmassá életem mindennapjait…

  Nőttünk közben mindketten s Leah-t is megcsapta a szerelem szele. Szerelmes lett egy Sam Uley nevű fickóba, és az is az én drága Leah-ba. Mindig írt nekem arról, hogy miket csinálnak együtt, hogy milyen a viszonyuk mennyire szeretik egymást. Én örültem neki mint minden rendes „testvér”.

  Egy nap viszont úgy gondoltam, muszáj meglátogatnom Leah-t hiszen nem minden ugyan az levélben. Be is jelentettem s ő majd kiugrott a bőréből. Úgy tervezte bemutatja nekem a gimnáziumban összeismerkedett szerelmével.
  Ez viszont így utólag nem volt a legjobb ötlet. Számomra csak szerelmet váltott ki Sam benne viszont sokkal többet. Én lettem a bevésődése, melyről én s ő sem igazán tehettünk, ezt csak utólag mondhatta el de megtette, hisz muszáj volt, hogy értsem a lényeget. Sam ugyan szerelmes volt Leah-ba de nem mondhatott ellent a természetnek.

  Leah viszont iszonyat mérges lett, tört-zúzott s mivel ő nem tudhatott a bevésődésről így csak annyit értett az egészből, hogy Sam otthagyta őt én meg elcsábítottam szerelmét. Testvéri viszonyuk akkor megtört s azóta sem voltunk képesek helyrehozni…azaz ő…túl makacs volt ahhoz.
  Ekkor Sammel tartottam, aki bevezetett a farkasok történetébe, s muszáj volt elfogadnom, hogy mi is ő.
  -Vérfarkas?- kérdeztem tátott szájjal.
  -Ezért is van ez a hihetetlen dolog ami miatt téged kellett választanom Leah helyett…-
  -Ezt mond el Leah-nak is…hogy megértse!-
  -Nem lehet…csak te tudhatod…te vagy a lelki társam…Ő nem tudhat erről semmit!-
  Én viszont ragaszkodtam hozzá, hogy legalább valami kibújót agyunk de csak egy bocsánatkérést tehettem Leah felé melyek persze süket fülekre találtak.

  Viszont meg kellett tapasztalnom, hogy milyen is egy eszét vesztett vérfarkas közelében lenn. Amikor egyik átváltozása sem sikerült a legjobban Sam nekem ugrott és az arcomtól egészen a karomig húzódó csíkkal „pecsételt” meg. Fájt, s égetett…Vér volt mindehol, Sam viszont hirtelen haragjában s ugyanolya hirtelen támadt lelkiismeret furdalásában nyüszítve rohant el. Aztán mikor nyugodtan visszaért próbált rajtam segíteni…az orvosok aztán megmentették arcomat amennyire lehetett. Mindenki úgy tudja egy medvetámadás miatt, nézek úgy ki ahogy s nem is akarom senkinek aki nem érdemli meg elmondani mi is igazság, hisz ezen Sam dicsősége s felsőbbrendűsége múlott s múlik. Én egyáltalán nem haragudtam rá, hogy is tehettem volna, hisz ez nem ő volt teljesen, de Samnek mindig lelkiismeret furdalása van amikor csak rám néz. Ez viszont csodás módon inkább közelebb hozott minket egymáshoz. Sokkal jobban szeretem s ő is. Mindezek után meg is kérte a kezemet, ezzel jegyezve meg, hogy nem csak a seb s a bevésődés de már egy másik erő is hozzá köt.

  Ezután megismertem a falka többi tagját. Először kétkedve nézték szerelmünket de, aztán elfogadták, hogy ember került a farkasok közé.
  Azóta minden falkatagnak szinte én vagyok a „pótmamia”. Én főzök rájuk majdnem minden nap, és szívesen meghallgatom panaszaikat, kéréseiket, kérdéseiket. Akármelyik farkast szívesen látom, és aki a falkába tartozik a szárnyaim alá, veszem bármilyen ügyben.

  Leahval viszont azóta sincs jó kapcsolatunk. Még mindig nem tudja igazán felfogni, hogy ez nem a mi hibánk persze érthető, hogy dühöng….szeretnék vele kibékülni de remélem egyszer mikor ő is bevésődik valakibe megérti majd Sam-et.
  × KINÉZET: Van az arcomon egy heg amit a férjemtől „kaptam” mert túl közel voltam hozzá mikor egyszer átváltozott és ő is elveszítette önuralmát. Mindenki azt hiszi az a heg egy medvetámadásból, származik és én ezt is mondja, hisz nem akarom, hogy rossz hírneve legyen. Persze aki ismer minket mind tisztában van vele, hogy mi is történt igazából.
  Hosszú sötétbarna hajam van melyet szerek különféle módon hordani, és barna szemem. Nem vagyok túl magas de eléggé karcsú vagyok, bár én nem vagyok önmagammal megelégedve de azt mondják, hogy jó ez nekem így. A bőröm selymes, és mint minden átlagos rezervátumlakónak rézvörös. Azt mondják az arcom szép, csak a sebhely csúfítja el.

  ×JELLEM: Mondhatni nagyon jószívű és kedves vagyok de tényleg csak azzal akit ismerek már kívülről belülről. Akiket nem azokkal inkább visszafogott és tartózkodó, hisz nem bízhatok senkiben és ezt Sam-től tanultam. Kissé magamba zárkózó típus vagyok jobb szeretem magamban megoldani az ügyeimet mint világgá kürtölni. Nem vagyok nyitott mindenki felé, inkább megvárom még az nyit akit én nem ismerek. Igaz Derűs, mosolygós jellem vagyok. Nem bírok egy helyben ülni mindig csinálnom kell valamit.

  × MIT SZERET: –főzés
  -falka
  -Sam

  × MIT NEM SZERET: –ha valakivel nem lehet beszélgetni
  -ha valaki bunkó

  × GYENGESÉGEI: –nem nagyon kérek segítséget, ha baj van
  -nem bízom mindenkiben feltétel nélkül.
  -mindig csinálnom kell valamit nem bírok egy helyben ülni

  × ERŐSSÉGEI: –főzés
  -szeretet
  -jószívű vagyok

  //Próbáltam az előtörit és a többit is a könyv alapján írni meg miegymás de nem sokat tudunk róla de remélem azért jó Smile//


Last edited by Emily Young on Tue Nov 24, 2009 8:41 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
 
:.:.:Emily Young:.:.:
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Young author, first book, calling for support
» Ongoing calls: Beyond-the-Page & Young Scrappers Submissions!
» Bullying -there should be strict laws-young man loses life !
» Old enough to die, too young to drink
» Young Miniatures USMC Fallujah Iraq 2004

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .emberek.-
Jump to: