Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Selly Blackwood

Go down 
AuthorMessage
Alice Cullen
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 127
Join date : 2009-10-26

PostSubject: Re: Selly Blackwood   Sat Dec 05, 2009 7:24 am

Azt az átváltozásba még mindig nem szőtted bele, hogy mennyire szörnyen érezted közben magadat (Razz) De jólvan nem piszkállak, köszönöm, hogy javítottad (és, hogy nem verted agyon a macskát XD), tényleg szép előtörténetet adtál a kezembe csak néhány dolgot kellett javítani.

Jah és a lényeg...Természetesen ELFOGADVA!
Jó játékot Smile

_________________
Back to top Go down
View user profile
Alice Cullen
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 127
Join date : 2009-10-26

PostSubject: Re: Selly Blackwood   Sat Dec 05, 2009 7:04 am

Agresszív kis farkas ;;

Szép előtörténetet írtál de pár dolgok hiányolok belőle pár viszont egyenesen elgörbíti az előtöridet, ha ezeket javítod el is tudlak fogadni:

1.) A számokat tessék javítani mert 2006-ot írunk és akkor bizony ha 1985-ben születtél 1986-ban semmiképp nem lehetsz 2 éves...és így tovább... eszerint az egész el van csúszva!

2.) Uh...ez az a macska agyoncsapásos dolog muszáj? o.O Ez nekem kicsit brutál...akárki olvasshatja ezt, egy 8 évestől kezdve a 80-ig...és azért ez elég hihetetlen, hogy egy 2 éves kisgyerek felvesz egy sütőlapátot és BUMM-BUMM agyonvágja ^^

3.) Hiányzik az átváltozásodból az érzerelem. Ez farkas nem csak úgy pikk-pakk változik át. Közben szörnyű fájdalmakat él át és még utána is! Nem változhattál csak úgy vissza mintha már évek óta ezt csinálnád!

4.) És miután átváltoztál mi történt? Nem is változtál farkassá utána többet? Nem érezted szörnyen magadat? Szüleid csak úgy eleresztettek a nagyvilágba egy farkast? Erről mesélj!

5.) Erről a bizonyos fegyver gyűjteményről és, hogy miért ilyne jó fegyverekben mesélhetnél mert erről nem írtál semmit...

Ha ezeket javítottad dobj meg egy Pm-ben és el is fogadlak Smile

_________________
Back to top Go down
View user profile
Selly Blackwood
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 24
Join date : 2009-12-04

PostSubject: Selly Blackwood   Fri Dec 04, 2009 5:56 am
Selly (Alexa) Blackwood  × TELJES NÉV: Selly (Alexa) Blackwood
  × BECENÉV: Selly, Sell
  × KOR: 21
  × NEM: lány
  × FAJ: vérfarkas

  × SZÜLETÉSI HELY: New Jersey
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1985. december 9
  × CSALÁD:
  - apa: Bill Blackwood
  - anya: Selena Blackwood
  - testvér(ek): Jack Blackwood


  × ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: 1996, sulikezdés után
  × IMPRINT: nincs
  × ÉLETTÖRTÉNET:
  1985-et írjuk. Egy hideg téli este van. Idáig gondolom, mindenki sikeresen elképzelte a történetet. Tovább kevésbé lesz könnyű...

  Egy terhes nőt szállítanak kórházba. Már ha azt lehet kórháznak nevezni. A város legbénább kórháza volt a legközelebb. Szívás. Még áram sem volt. Gyertyával világítottak, és a műszerek sem működtek, mert nem volt tartalék generátor. Ekkor sírást hallhattak a járókelők, mert még ablak sem volt jóformán. De megszülettem, én a szülők réme.


  1986-et írunk, 1 éves vagyok. Épp a szülinapomat ünnepeljük, mikor közlöm a szüleimmel, agyon csapom a macskánkat. Ők persze nem hittek nekem. De nem is igazán sikerült bántanom, hiszen szerencsére fürge volt. Viszont rendesen megszorongattam szegényt.
  Ugyan ebben az évben, pár hónappal később, már értettem a rongáláshoz. Elloptam a zsírkrétákat, és mint a graffitisek összefirkáltam a falat. Hát nem vagyok tüneményes?
  1987-et írunk, megkaptam az első hintalovamat, amit sikeresen, már a második napon rapityára törtem. Szép kis gyerek voltam. Majd kibeleztem a testvérem plüssmackóját. Mire ő eszméletlenül bőgni kezdett. Ekkor kezdtem igazán ördögien rossz lenni. El akartak küldeni bölcsődébe. Sikerült is nekik. Ahol már az első nap, jól megvertem a legerősebb fiút a csoportban.
  1988-et írunk, óvodába kell mennem. A bölcsis incidens óta, a szüleim nem szívesen visznek közösségbe. Ekkor téptem széjjel apukám legszebb nyakkendőjét, és rontottam le a TV--nket. Leamortizáltam az étkezőasztalt, és megvertem az csoporttársaimat. Ekkor már az óvónéni egy percre sem vette le rólam a szemét. És a legjobb az volt mikor fényképész jött az oviba, lekötem az armani öltönyét egy kis krumpli főzelékkel. Pfujj...
  1989-et írunk. Egy nagy csokor virágcsokrot adok a dadusnak. Hiába magyaráztam nem direkt volt hogy olyan virágot adtam amiben méhek voltak, senki sem hitt nekem. Ez nagyon elkeserített így még rosszabb lettem. 5 éves szülinapomon még a terítőt is kirántottam a torta alól, amin égő gyertyák voltak. Szerencsére nem történt tragédia. Ugyan ebben az évben történt, hogy a nyuszinkat elhajítottam. Szegény jószágot húsvétra kaptuk.
  1990-at írunk, és már a 3. óvodába járok. ugyan is az első kettőből kicsaptak. A szüleim a falra másztak tőlem. én is tőlük. Utáltam fürdeni, ezért idén kényszerfürdőt kellett vennem. Egész nap visítottam, végül úgy rávettek a fürdésre ha utána telezabálhatom magam csokival. Olyan fürge voltam, hogy lefutottam sportnapon az egyik fiú osztálytársam is. Így szereztem meg az első érmem. A másodakt úgy, hogy elvettem az óvodástársamtól.
  1991-et írunk. Nem kaptam kutyát, mert a szüleim féltették tőlem. piranha-t kaptam helyette, mert úgy gondolták azt nem fogom bántani, mert megharap. Hát tévedtek. én erősebb voltam nála. Ő is végül a WC csészébe került, mint a többi állatom. Szörnyen gonosz voltam. Meg a testvéremét is. Aztán szépen azt a tetemet a hűtőbe tettem. Anya majd frászt kapott mikor az akvárium a hűtőbe került.
  1992-öt írunk, nem történt ebben az évben semmi. Ekkor kezdtem a sulit, és már első nap tiszta firka volt a padom, és tiszta fekete-pont a füzetem. Az első héten pontosan 5-ször ( a hét minden napján) voltak bent a szüleim. Először az évnyitón, és a többi napon mind a rosszaságom miatt. Ja... Elszámoltam magam. vagy mégsem, mert a 6. tanár-szülő párbaj a suli előtt volt.
  1993-ot írunk. A második iskolámba járok. Az elsőből első után kicsaptak. Nem bírták a humoromat, a viselkedésemet és hogy utáltam tanulni. De nem buktam meg. 2-es tanuló voltam. Így hát a tanár annyit vinnyogott a górénak még ki nem rúgtak. Gyűlöltem a Dirit. Egyszer a székhez is ragasztottam. Még ma is röhögnöm kell ha rá gondolok, ahogy székkel a fenekén fut utánam és azt kiabálja: "Selly Alexa Blackwood ezt még megbánod!"
  1994-et írunk. Ezt az évet a nagybátyámnál kellett töltenem Kanadában. A szüleim nem bírták velem. A nagy bátyó kiképzőtiszt volt a katonaságon. Rengeteget kellett fekvőtámaszoznom, és futnom. Hajnalban kellett kelnem, és korán feküdnöm. De az ottlétem alatt megtanultam gitáron játszani. Egyik katonatársa tanított meg. Aztán összeemlegettünk, mert ugyan az volt a zenei ízlésünk. Igen, nagyon megszerettem őt. Itt volt először rendes fegyver a kezemben.
  1995-at írunk. Ismét sulit kellett váltanom. Ismét kicsaptak. Már előre rettegtem megint a nagybátyámhoz kell mennem, de nem kellett. Csak egy bentlakásos suliba fél évre. Találjátok ki, miért kellett elmennem! Fogadjunk nem gondoltál arra hogy innen is kivágtak. Hm... Most egy fiú miatt. Bementem a fiúmosdóba, és szétrúgtam a WC ülőkéket, meg egy fiú meztelen fenekét. Ilyen az élet, na meg persze én.

  1996-ben járunk, idén egy egész nyaras táborba küldtek. Sporttáborba. Nekem a kedvencem a paintball volt, amiben mindig nyertem. Én elszaladtam, és emberi pajzsnak használtam a többieket, de hogy ne tudják meg a nevelők, megzsaroltam a pajzsaimat. Nem is volt rám ott panasz. Ezért a szüleim nagyon megdicsértek. Ezért kaptam egy új halat. Az kivételesen bírta fél évig, és nem én hanem apukám ölte meg. (lefolyt a lefolyón)
  1997-et írunk. Az ezredforduló alkalmából Újévkor becsiccsentettem. Erről az ősök nem tudtak, mert titokban piáltam. csak akkor vették észre mikor leokádtam a frissen festett falat. Szorultam érte rendesen, és elzárták az összes piát. Kulccsal elzárt helységbe, egy kulccsal elzárt dobozba. Szülinapomon lenyírtam a hajamból egy nagy darabot, így rövid hajjal éltem egy darabig. Muris külsőm lett, de így is szép voltam, mert sorra kaptam a bókokat a fiúktól.
  1998-et írunk. Itt a továbbtanulás ideje. Szakközépet választottam. Mikor felvételiztem, (mert csak 14 voltam) sehova sem akartak felvenni. Már a külsőm alapján sem, ugyan is ekkor rocker korszakomat éltem, és mindenki utált. Más nem igen történt ebben az évben azon kívül, hogy pincérnőnek vettek fel. kész csoda, biztos a felvételi-puskám segített.
  Mikor elkezdődött az év, nemsokára rémes láz kezdett gyötörni, úgy éreztem szétszakadok belül. 4 napig tartott ez a rémes "betegség". Aztán egy fura nő sétált az erdőben, piros szemekkel. Nagyon fura érzésem támadt. Iszonyatos bűz csapta meg az orromat, majd egy farkas lett belőlem. Morogtam, majd elkergettem a fura nőt. Fogalmam sincs mit üthetett belém, hiszen.... Fogalmam sincs. Mikor visszaváltoztam kissé meztelen lettem, ígyhát hgmmm.... ádámkoztümben surrantam be a házunkba. Elmeséltem az apámnak, aki tudott minderről. Megnyugtatott, hogy ez néhány qileute származású embernél így van. Vagy is nem is ember. Hanem olyan izééé... őőő... farkas-barkas. Mivel rendesen megviselt a dolog, több hónapig ki sem mozdultam otthonról, alig ettem, és alig beszéltem. Tűnődtem az élet értelmén. Hogy miért jártam én ilyen rosszul. Elhatároztam hogy megtanulom kezelni az indulataimat, és ebből kifolyóan nem kell sokszor átváltoznom. Rájöttem hogy az élet egy játék, amiben feltétlenül nekem kell nyernem, hogy mindent megvalósíthassak. Nem sokáig nyomorogtunk ez után Jerseybe, hiszen azt hitték a szüleim jó lesz a többi "fajtársammal lenni. Ki kellett maradni az iskolából, milyen jó. La pushba költöztünk, ahol a rezervátumi iskola igazgatóját idegelhettem ki. De nagyon kegyelmes volt. Nem akart kirúgni a suliból.
  A szüleim nem akartak hogy zűrös alakokkal barátkozzak. De hát mit nekem a szülői beszéd?
  1999-et írunk. Ekkor teljesen kikészítettem a szüleimet, mivel ekkor jártam egy fiúval először. Rengeteget buliztam, és cigiztem, de már leszoktam, az tuti. De csak azért szoktam le, mert szakítottam a sráccal miután laposra vertem. Hogy miért? mert megcsalt. a saját két szememmel láttam. A srác miután már palacsinta volt csak úgy pislogott hogy megrugdaltam. De megérdemelte. Ebben az évben elvesztettem egyszer az önuralmamat, és szerencsére nem ért senkit. baj.
  2000-at írunk. Elkezdtem bokszolni. Sorra nyertem a bajnokságokat, mert erőszakos voltam, és meccs előtt olyan dolgokat mondtam az ellenfelemnek, amivel kiöltem az önbizalmát teljesen. Vagy felbiztattam, és megleptem. Vagy nem is tudom, de az biztos csak 2 meccset veszítettem, de ők profik voltak.
  2001-et írunk. Írtam egy kedves kis számot a nyomorúságos gonosz kis életemről, és elénekeltem a szüleimnek. Ekkor kellett elköltöznöm. Kidobtak a szüleim. Egy albérletben laktam, majd kidobtak onnan mert nem fizettem. Később viszont zenészként munkát is vállaltam a suli mellett. Ebben az évben is átváltoztam, a lakásunkban mikor kidobtak.
  2002-öt írunk. Végeztem az iskolával. Színkettes lettem. De pincérnek felvettek. Aztán kirúgtak, és zenészként folytattam az életemet, egy éjszakai bárban. Én voltam a család szégyene. Már a szüleim egy buszra sem szálltak velem. Ekkor én úgy döntöttem, keresek egy pénzes pasit. Nem kellet sokat keresnem, mert kapva kaptak utánam a macsóbbnál macsóbb férfiak.
  2003-at írunk. Összeköltöztem a pasimmal aki aztán mint kiderült nem volt pénzes, hanem csóró volt és meglopott, ekkor Forksban láttam egy jó házat, ami kevés pénzemből megvettem. Kipofoztam, és meglett állandó lakhelyem. De új munkát kellet vállalnom. Egy kávézóban dolgoztam 2 műszakban. Nappal pincérnőként, este énekesnőként. Sikerült beindítanom a karrierem. Majd lerombolni is, mert kirúgtak a pincér szakmából.
  2004-et írunk. Újra kezdtem a rosszalkodást, és adócsalást hajtottam végre. Aztán loptam egy boltban, és nem vettek észre. Nem buktam le. Én nagyon ügyes szarka is vagyok, mint kiderült. Ebben ez évben egy bokszbajnokságon eltört az orrom. De meggyógyult. Utána eltörtem én is az ellenfelem orrát. Nagyon csúnya lett, mert neki rosszul forrt össze. Így ferde orral kellett élnie. Ebben az évben telegraffitiztem az egész környéket, de ezért megbírságoltak. De ebből is kilábaltam.
  2005-at írunk. Ebben az évben ültem kicsit a sitten lopás miatt. Egy évet. De aztán kiszabadultam. A dutyiban ismét bepasiztam, majd dobtam az ürgét. Szereztem egy börtöntetkót is. De aztán letették az óvadékot a szüleim, így szabadulhattam. Hihi... azért még is szeretik a kis gonosz lányukat!
  2006-et írunk. Mosolyogva élem nyomorult kis életem, és várom az újabb akadályokat, és örömmel fogadom a kihívásokat. Még mindig énekesnő vagyok ugyan azon a helyen, és most kezdek újra rossz lenni... Vagy is, öhmm... inkább még azt is belevenném hogy tetkószalont nyitottam, ahol másokat csúnyíthatok el. vagy is dekorálhatok ki.

  × KINÉZET: Barna hajú, szürkés szemű. Enyhén barna a bőre, haját lógva, borzasan hordja, de sohasem bánja ha a lelepleződése elkerülése végett parókát vagy álruhát kell húznia. 61 kg, és 178 cm. Sportos alkatú, szereti a változatosságot. Van jópár tetkója, a hátán és a karján. Szereti a barna színt, álltalában ha nem laza, terepszínű ruhát hord, akkor dögös, pirosat vagy másfajta szexi ruhákat visel.

  ×JELLEM: Kemény, és bevállalós. nehéz kihozni a sodrából, mert ügyel arra ne igazán kelljen farkassá változnia. Hiszen eddigi életét spontán élte így nem kellett izgulni, és idegeskednie. Emiatt eddig csak 3 alkalommal kellett barna haját barna bundára cserélnie. Rajong a fegyverekért, és egyben a nőies ruhákért is. Szereti a motrát, és azokat a filmeket amiben sok az akciójelet. Ölt már embert, bár ezt nem reklámozza, viszont a vámpírokkal kerüli azt hogy összefussanak, mivel nem akar alul maradni.

  × MIT SZERET: Fegyverek, szexi ruhák, könyvek a háborúról, pasizni, bűnözni, a fekete piacon vásárolni, fegyver gyűjteményét nézegetni, amit nagyon szeret de nem is tudja mi fogta meg ezekben. Szinte minden példány megvan neki. stb.
  × MIT NEM SZERET: A vámpírokat, azokat akik meglopják vagy keresztbe tesznek neki, a nyávogós cicababákat, ha valaki panaszkodik stb.
  × GYENGESÉGEI:Nem bírja az ananász ízét. Felfordul a gyomra tőle
  × ERŐSSÉGEI: Nehéz felbosszantani, teste maga szinte már egy fegyver, nem sokszor kell átváltoznia, box stb


Last edited by Selly Blackwood on Sat Dec 05, 2009 7:19 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Selly Blackwood   

Back to top Go down
 
Selly Blackwood
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .vérfarkasok.-
Jump to: