Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Az igazi ellenféltől határtalan bátorság költözik beléd. {Vicky, Selly}

Go down 
AuthorMessage
Selly Blackwood
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 24
Join date : 2009-12-04

PostSubject: Az igazi ellenféltől határtalan bátorság költözik beléd. {Vicky, Selly}   Sat Dec 05, 2009 12:40 pm

Ma reggel mikor felkeltem az jutott eszembe, hogy szükségem lenne egy háziállatra. De nem is ez a fontos most. Mikor felébredtem az is eszembe jutott, hogy be kéne mennem a ruhaboltba pár ruháért, mert annak ellenére hogy nem igen szoktam farkassá változni a ruháim sorra, sorra mennek tönkre.Tehát lezuhanyoztam, hajat mostam, fogat mostam és felöltöztem. Egy fekete halálfejes pulcsit, és egy nadrágot vettem magamra, és nekiindultam a nagyvilágnak. Be kellett mennem a tetkószalonba még, van egy lány, aki szeretne a tarkójára egy kacsacsőrű emlőst. Már kész a sablon, már csak a festéket a bőre alá kell juttatni. Be is érkezek a szalonba, ledobom a pulcsim, így csak egy top lesz rajtam. Lefertőtlenítem a felületet, majd felkarcolom rá azt az állatot.
Mikor itt is végeztem ismét elindultam a nagyvilágba, de most a ruhaboltba. Így hát pár ruhát vennék. Ez így remek, hiszen ma kényelmes napom van. Belépek a ruhaboltba, és odarohanok a bőrrucikhoz. Egy bőrkesztyűt a kosaramba dobok, egy sálat is, egy sapkát is, és egy kötött kesztyűt is. Beledobok még egy pulcsit, és kiválasztok 3 színes topot. Egy feketét, egy pirosat és egy zöldet. beledobok pár kötött zoknit, és egy mikulásosat. Még a kosaramba kerül néhány pár papucs, és 2 nadrág.
Irány a próbafülke.
1. felvonásban a sapka-és a sál nem állt jól, ahogy a kötött kesztyű sem. A pulcsi sem jó, és a topokból is csak 1 a fekete. A zoknik jók lettek, és papucsból is csak 1et sikerült jót kiválasztom. A gatyók közül meg egy sem lett jó.
Odadobom őket a "nem lett jó ruhák" közé, majd ismét visszatérek. Szükségem van sapira meg sálra is attól még hogy szopott gombóc fejem van benne.Szóval egy szebb sapit választottam, és egy kendő beütésű sálat. ezek szerintem nagyon jól álltak nekem. Aztán a többit is kiválasztottam, olyanokat kerestem, amik jól is álltak nekem. Majd mikor végeztem a ruháimat hazadobtam. Nem La Pushban élek, hanem Forksban. Tehát a falkától elzárkózva. Ez is csak csupa bosszantás lenne, és közelebb sodródnék az átváltozáshoz. s mivel elt nem akarom nem oda költöztem. De most nem ez a lényeg. Aztán elindultam az erdőbe kicsit kirándulni, meg vadászni, már én nem vagyok vámpír néha jót tesz egy kis adrenalin. Ezért tehát most íjat hoztam. Ezzel lövök valami vadat.
Becsámborogtam az erdőbe, és megmásztam egy fát. Onnan lesben álltam. Mocorgást hallottam, felhúztam az íjam. Feszült rajta az ideg elég rendesen. De aztán a mocorgás csak egy madárka volt. Óvatosan visszaengedtem az ideget, majd felültem a hasalásból. Leugrottam, mert megszomjaztam így hát úgy gondoltam iszok egy kicsit a vízesés vizéből. Lehajoltam, és kortyoltam párat.
Majd ismét zajt hallok, és üldözőbe veszem a vadat. Felhúzom az íjat, majd kilövöm a nyilat. Eltaláltam. Huppanást hallok. Ez az állatom lesz. Odamegyek hozzá, Ez csak egy nyuszi, és csak a lábát találtam el. Megsajnálom szegényt. Azért az én szívem sincsen kőből. Kihúzom a lábából a nyilat, majd letépek egy darabot a pólómból, és bekötöm a lábát.
-Menjél nyuszi!-hessegetem el az állatot, majd visszamegyek ideiglenes táborhelyemre.
Megigazítom a kissé megcsonkított pólómat, majd a szenvedő nyusi irányába nézek, aki már rég nem ott van ahol hagytam. Hát sikerült neki elugrálnia!
Back to top Go down
View user profile
Vicky Laster
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 32
Join date : 2009-11-11
Age : 108

PostSubject: Re: Az igazi ellenféltől határtalan bátorság költözik beléd. {Vicky, Selly}   Mon Dec 07, 2009 7:43 am

/ fagyasztás.. bocsi, csak nagyon megy a suli..:S /
Back to top Go down
View user profile
 
Az igazi ellenféltől határtalan bátorság költözik beléd. {Vicky, Selly}
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ch 2: Vicki's Style Ch
» 1932 Ford Full Fendered Hot Rod
» Just Saying Hi

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .forks. :: .erdő. :: Vízesés-
Jump to: