Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Alex J. Ballard

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Alex J. Ballard   Sun Dec 13, 2009 4:35 am

elfogadva;;
nekem nagyon tetszik a történeted, jól megalkottad
a karaktert. Ezért el is fogadom, de ígérd meg nekem,
hogy kibővíted azzal az aprósággal a sztorit, hogy hogyan
is találkoztál ezzel a Zoe nevű indián lánnyal, és hogyan
avatott be téged ebbe a 'vérfarkas dologba'.

Jó játékot ^^

_________________
Back to top Go down
View user profile
Alex J. Ballard
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 10
Join date : 2009-12-13

PostSubject: Alex J. Ballard   Sun Dec 13, 2009 2:20 am
Alex J. Ballard  × TELJES NÉV: Alex Johnathan Ballard
  × BECENÉV: Alex, vagy ritkábban Nathan
  × KOR: 21
  × NEM: férfi
  × FAJ: vérfarkas

  × SZÜLETÉSI HELY: London, Nagy-Britannia
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1985. február 20.
  × CSALÁD:
  - apa: Johnathan Wayne
  - anya: Kyra Ballard
  - testvér(ek): nincs, vagy legalábbis nem tud az ellenkezőjéről

  × ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: 2002 augusztusa
  × IMPRINT: Egyelőre nincs. Majd egyszer... Talán.
  × ÉLETTÖRTÉNET: Egy egyszerű, London külkerületében található, gyakorlatilag neve nincs kórházban látta meg napvilágot. Az anyja mindössze tizenhat éves volt, az apja pedig nem sokkal a fogantatása után, egyszerűen eltűnt a süllyesztőben. Azóta sem hallottak róla. A fiatal leányanyát sokan megpróbálták meggyőzni arról, hogy az újszülött sokkal jobb helyen lenne egy megértő nevelőcsaládnál, ám az egyenesen hajthatatlan volt. Nem érdekelte, hogy a családja elfordult tőle, egyedül akarta felnevelni a fiát. Egy nyomortelep közelében álló bérházba költözött, majd egy fodrászszaküzletben vállalt részmunkaidős állást. Mivel egyik napról a másikra éltek, a fiú hamar hozzászokott a nélkülözés gondolatához, s képes volt együtt élni vele. Azt azonban már sokkal nehezebben tudta elviselni, hogy az anya mindentől óvja, s gyakorlatilag nem hagyja, hogy önálló élete legyen. A mindennapok elől csupán a karate-edzések alkalmával menekülhetett el, így viszonylag hamar megszületett az ötlet, hogy elhagyja az asszonyt. Noha valahol szerette, tudta, hogy így nem fog sokáig élni. Már így is sikerült véglegesen bezárkóznia az emberek előtt... A tizenhatodik születésnapján szökött el, s minden összespórolt pénzét egy Amerikába szóló repülőjegybe fektette. A pénzt egyfelől szegény édesanyjától lopta - persze-persze, nem szép dolog, de gondoljunk arra, hogy ezáltal mennyi terhet levett az asszony válláról -, másfelől pedig ő is munkát vállalt: a közeli postahivatalban végzett diákmunkát, nem csak az iskola mellett, hanem gyakorta a szünidők helyett is.

  Kyra csak a távozása után ébredt rá, hogy hibát követett el, s megpróbálta helyrehozni a dolgokat... Eredménytelenül. Az amerikai kontinens túl nagynak bizonyult ahhoz, hogy az egy szem gyermeke nyomára bukkanhasson - ráadásul mindezt Londonból, hiszen esze ágában sem volt Amerikába utazni -. Az első években be kellett érnie annyival, ha néhány havonta a fiú küldött neki egy-egy levelet, esetleg felhívta valamelyik utcai telefonfülkéből, hogy tudassa: minden rendben van vele. Ám azóta nem is látták egymást. Persze, amint ez lenni szokott, mindez távolról sem volt igaz: rossz társaságba keveredett, amolyan igazi utcagyerekké vált... S ő ezt egyetlen percig sem bánta. Ilyen körülmények között derült fény a valódi kilétére. Mivel az apjáról sohasem hallott, nem volt tisztában azzal a ténnyel, hogy azon az ágon, igaz, csak a sokadik felmenői szinten, de akadnak indián ősei is, akikről a legenda úgy tartja, képesek farkas alakot ölteni. Nagyjából egy éve élte azt a romlott életet, amikor észrevette, hogy időről-időre indokolatlan dührohamok törnek rá, s ilyenkor a testhőmérséklete is az egekbe szökik. Emelett a teste is átalakult: ereje tovább fokozódott, s a teste is kidolgozottabbá,mondhatni feltűnőbbé vált. Tanácstalanságában el sem tudta képzelni, vajon kihez fordulhatna…. Végül, egy fiatal, Zoe nevű, indián származású lány világosította fel őt a származása felől. Ő beszélt neki mindazokról a dolgokról, amik egy magukhoz hasonló vérfarkas életét meghatározzák. Még a klánhoz is elvitte, ahol további segítséget kapott a többi farkastól.
  Innentől kezdve egyértelművé vált a számára, hogy velük fog maradni, ám nem a végtelenségig. Nyughatatlan természete újra és újra arra ösztökélte, hogy tovább kell állnia, és folytatnia az életét anélkül, hogy mások ebbe beleszólhatnának.. Így aztán, csak addig maradt velük, amíg ennek okvetlen szükségét érezte. A többiek segítették mindenben, amiben csak tudták, így végül az első átváltozása nem érte olyan váratlanul, mint lehetett volna.

  Mindemellett egyre jobban és jobban érezte, hogy nem közéjük való. Nem csak azért, mert a külsejében már egyáltalán nem őrzi az indián vonásokat, hanem a korábbi, keserű tapasztalataiból adódóan sem. Nem teketóriázott sokat: a félretett pénzét arra használta fel, hogy maga mögött hagyhassa azokat az embereket, akik eddig a gondját viselték. Közülük néhányan igen csak megharagudtak rá, ám a többség szintén úgy érezte, ez volt a helyes döntés. A fiú, amilyen különcnek született, sohasem találta volna meg a helyét egy olyan zárt közösségben, mint az övék. Ezek után úgy élt, mint bárki más: munkát szerzett, és dolgozott. Az iskoláit - jobb ötlet híján levelező szakon végezte el, viszont, hála a könyvek iránti rajongásának, ez nem okozott számára különösebb problémát: nyelveket beszélt, és a korosztálya nagy részéhez viszonyítva, egész műveltnek számít. A motoros műhelyben szerzett tapasztalatait később Port Angeles-ben kamatoztatta, ahol szintén egy kétkerekűekkel foglalkozó boltot nyitott. Mivel az üzlet eleinte nem termelt túl sok bevételt, Forksba költözött, ahol most az egyik legegyszerűbb lakást bérli. Bár azóta már akadna rá lehetősége, hogy jobb otthont keressen magának, annyira megszokta az esős kisvárost, hogy esze ágában sincs elmenni innen.
  × KINÉZET: Egészen magas, első pillantásra vékonynak tetsző alak. Valójában igenis izmos, ám sem a 190 centiméteres termet, sem pedig a folyamatos karateedzés nem segített abban, hogy az izmainak a méretét növeljék... Viszont az erejét annál inkább. Szőke, enyhén hullámos haját mindig csak az álláig, avagy rosszabb esetben a válláig hagyja megnőni, utána szinte ordít egy fodrász után. Az öltözködés tekintetében sohasem bírt nagyravágyó igényekkel: a szekrényében pár ingen, farmeron, edzőcipőn és bakancson kívül aligha találhatnának mást a kíváncsiskodó tekintetek. Noha az emberek többsége nem tartja túl bizalomgerjesztő alaknak, azt azért el kell ismerniük, hogy van valami a kék szemek mögött, ami miatt sokáig nem lehet szabadulni a pillantásától.


  ×JELLEM: Az emberek számára elsőre igen szokatlannak tűnhet, mennyire zárkózott, ám sosem volt a kenyere, hogy csak úgy bárki előtt megnyíljon. Ugyanakkor, még ennek ellenére is igaz rá, hogy ha a szükség úgy kívánja, igen segítőkész tud lenni. Sokan nem tudják elképzelni, vajon mi lehet az oka, hogy hiába éli az életét alakváltóként, mégsem az a típus, aki keresi a társai társaságát. Éppen ellenkezőleg: sokkal jobban érzi magát, ha egy kicsit egyedül lehet. Hűvös természete pedig gyakran az őrületbe kergeti a környezetét. Csak kevesen tudják róla, hogy van egy sokkal kedvesebb oldala is, ám ahhoz, hogy ezt bárki előtt is felfedje, igen sok időnek kell eltelnie, hiszen előbb mindig felméri, vajon az adott illető megérdemli-e ezt.


  × MIT SZERET: motorokat buherálni, sportolni, s ehhez hasonlók
  × MIT NEM SZERET: leginkább azt, ha valaki rá akaszkodik
  × GYENGESÉGEI: Néha igazán türelmetlen tud lenni, még akkor is, ha ezt elsőre senki sem feltételezné róla. Nehéz vele megtalálni a közös hangot, ám nem lehetetlen. Valójában csak türelem kérdése az egész.
  × ERŐSSÉGEI: E téren egyelőre csak a testi erejét és gyorsaságát tudja felmutatni, mást nem igazán.
Back to top Go down
View user profile
 
Alex J. Ballard
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Happy Birthday Alex gimli....
» Alan Ballard for the Gallery
» studio saltglazed mugs - Alex McErlain .
» Happy Birthday Alex
» Pass Key Light?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .vérfarkasok.-
Jump to: