Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ~Brigitte Anne Roberts~

Go down 
AuthorMessage
Jessica Elisabeth Angel
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 113
Join date : 2009-10-26

PostSubject: Re: ~Brigitte Anne Roberts~   Sat Dec 19, 2009 2:29 pm

elfogadva;
nyomás játszani!Wink

_________________
Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: ~Brigitte Anne Roberts~   Sat Dec 19, 2009 2:12 pm

Javítva. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Jessica Elisabeth Angel
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 113
Join date : 2009-10-26

PostSubject: Re: ~Brigitte Anne Roberts~   Sat Dec 19, 2009 2:08 pm

oké, nem szólok bele;

maradjatok Seattle-ben, jó város, de itt abba belekötnék, hogy ha 10 éves voltál amikor hugod megszületett, akkor hogy mondhatod azt hogy 2 évvel fiatalabb. ezt javístd ki, és elfogadlak.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: ~Brigitte Anne Roberts~   Sat Dec 19, 2009 1:34 pm
Brigitte Anne Roberts[list]× TELJES NÉV: Brigitte Anne Lily Roberts
× BECENÉV: Brig, Bri, Ann
× KOR: 17 éves.
× NEM: lány
× FAJ: ember

× SZÜLETÉSI HELY: Moszkva.
× SZÜLETÉSI IDŐ: 1989. December 12.
× CSALÁD:
- apa: Wince Roberts, fotós, 49 éves.
- anya: Lidia Benett, ex-fotómodell, 47 éves.
- testvér: Rose Roberts, 15 éves, tanuló.  × ÉLETTÖRTÉNET: Az ereimben orosz vérfolyik, bár a szüleim angolok. Még a dédszüleim menekültek ki fiatalkorukban Oroszországba. Ennek az okát nem tudom. Édesapám fotósként dolgozott egy modell cégnél, és anyám természetesen egy csoda szép modell. Mind a ketten helyesek, sikeresek, és gazdagok voltak. Házasságukat senki és semmi sem gátolta,így féléven belül egymás ujjára húzták az arany karika gyűrűt. Apám egyfolytában édesanyámat fotózta, és ezek a képek olyan gazdaggá tette őket, hogy lassan nem tudtak mit csinálni a pénzükkel. De lassan elfáradtak a munkában, és egy kis családot akartak alapítani. Így ház bankba tették azt a sok pénzt, de egy keveset megtartottak maguknak. Berendeztek egy rózsaszín kisbaba szobát és pár hónapra rá, anyám rájött, hogy terhes. És bizony én voltam a hasában. 9 hónap hosszú idő, de amikor végre anyám a kezében tartott határtalanul boldog volt. Mindenki szerint csodás kisgyermek voltam, nagyon szép és nagyon inteligens. Lassan növekedtem, és amikor 1 éves kis totyogós lettem anyukámék elhatározták, hogy ott hagyják az Orosz fővárost és Angliába mennek. Elrendezték a dolgaikat, eladták a csodálatos, nagy házunkat és útnak indultunk. Seattle volt az úticél, de én kisbabaként, csak azt érzékeltem, hogy nem ugyanabba az ágyba fektetnek este. Ezentúl Seattle lett az otthonunk. Sokkal kisebb házba költöztünk, bár anyám legszívesebben az egész város legnagyobb házát vette volna meg. Sok pénzünk voly, gazdagok voltunk. Majd amikor 8 éves lettem és tisztában voltam azzal, hogy mennyi sok pénzünk van elkezdtem rábeszélni Anyuékat, hogy költözttünk máshova. Egy sokkal nagyobb házba. Szép szemeim, enyhén pisze orrom és aranyos arcocskám rögtön meggyőzte őket, és elkezdtek nézelődni. Egy őslakostól megtudták, hogy fent az erdő szélén van egy csodálatos, mesés vadász ház. Bár inkább kastély. Elmentünk megnézni, és mindannyian beleszerettünk a nagy házba. Sok szoba, több fürdő helység...Nagyon sokat kellet fizetni érte, de 2 hónap után már ott laktunk a vadász kastélyban. Mi hárman a saját pénzünkből újítottuk fel az egész épületet. Végre igazi kis hercegnőnek éreztem magam. De sajnos nem sokáig élveztem az egyedül létet, mert 10 éves koromban megtudtam, hogy kistesóm lesz. Igen, az anyám terhes lett megint. Mérges voltam, kiabálni akartam de nem tettem. Felvettem egy hüvős maszkot, és azóta le sem vettem. A húgom Rose mindenki szívét megnyerte. Aranyos kisbaba volt, de én sose szerettem akármennyire is akartam. Nem én lettem a vadászkastély hercegnője és ez bánt. 10 évvel fiatalabb húgom mindenkit elbüvőlt...De csak a saját köreiben. Az iskolában mindenki szeret engem, mindenki jófejnek tart, és én egy igazi vezető egyéniség vagyok. Kevés igazi jó barátnőm van. A tanulás megy, mivel szeretek a nagy nappaliban ülni, a puha szőnyegen a kandalló előtt és tanulni...
  × KINÉZET: Hosszú selymes, gesztenye barna hajam van és sötét barna, csillogó szemem.Bájos arcom van, egyenes szépen ívelt orrom, és kissé piros orcám. nem vagyok annyira magas, kb. 165 cm-t és elég sovány vagyok. Mégis nőies és kecses vagyok, ami talán a gyerekkori balletozásnak köszönhető.

  ×JELLEM: Néha gőgös és egoista vagyok. Bár tudok néha kedves lenni, de a húgommal Rose-zal mindig gonosz és bunkó vagyok. A legjobb barátőimnek mutatom meg csak az igazi bájos, és kedves részemet. A többiek felé mindig én vagyok a hüvős királynő.

  × MIT SZERET: Elsősorban önmagamat...nah, jó a gazdagságot és a szép ruhákat.
  × MIT NEM SZERET: Sok mindent...
  × GYENGESÉGEI: Hirtelen haragú vagyok, és sok embert a külseje alapján ítélek meg.
  × ERŐSSÉGEI: Van jogsim, és jól vezetek.


Last edited by Brigitte Anne Roberts on Sat Dec 19, 2009 2:16 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: ~Brigitte Anne Roberts~   

Back to top Go down
 
~Brigitte Anne Roberts~
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jo-Anne Raill
» Watercolour Painting, "The Severn At Dusk" by Anne Cherry MA(RCA) SWA.
» Anne Maynard, has sued St Luke’s hospital
» Roberts R600 radio
» Anne-Marie Krog Ovrebo

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .emberek.-
Jump to: