Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Shoot for the moon! Even if you miss, you will lend amongst the stars (: [Amy&Brig]

Go down 
AuthorMessage
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Shoot for the moon! Even if you miss, you will lend amongst the stars (: [Amy&Brig]   Tue Dec 29, 2009 5:42 amA mai napom...hát, elég katasztrófálisan kezdődött. Ha anyám azt hitte, hogy képes vagyok elvinni az idióta, utálatos húgomat táncolni akkor tévedett. Pedig minden bizonnyal ezt hitte, mert reggel elém állt, amikor én nyugodtan enni akartam a reggelimet és kedvesen megkért, hogy legyek jó nővér és vigyem el a kicsi Roset balettra. A legjobb ilyenkor csöndben maradni.Nem is hallotam meg a kérést, csak bekartam a mosogató gépbe a tányéromat és felfutottam a szobámba. De ott sem volt nyugtom, mert a kis szöszi húgicám ott állt az ajtóban és nagy szemekkel nézett rám.
- Drága Brig, vigyél el engem táncolni! A mama nem ér rá, a papa meg te is tudod, hogy mennyire nem szereti a balettot. - és még pislogott is hozzá. Arrébb löktem, hogy betudjak menni a szobámba, de ő oda is követett. Majd mérgesen néztem rá.
- És honnan veszed, hogy én szeretem a balettot? Fel van találva a busz meg a vonat, vagy ha betoji vagy és nem mersz egyedül menni akkor itthon maradsz. Sorry. - azzal becsaptam az ajtót előtte. Nincs kedvem hallgatni a nyafiját, hogy én mennyire nem szeretem őt. Anyának bezzeg ő a szeme fénye a szíve csücske, az egyetle nkis hercegnő. Idegesen téptem fel a szekrényem ajtaját. 20 perc múlva már ebben a ruhában álltam a szobámban. Magamhoiz vettem a kocsi kulcsot, a nagy vadászkastélyunk kulcsát és egy pillanatra elgondolkoztam. Miért is vagyok én ilyen gonosz a húgommal? A map nap lehetek vele kedves..had legyen szép a szilvesztere. Igaz, még van 2 nap addig. Sóhajtottam egyet, és bementem a szobájába.
- Öltözz és gyerünk... - sürgettem, hiszen én már ruhában voltam.Felcsillant a szeme de én erre mégegyszer sóhajtottam. Én télleg egy igazi elmebeteg vagyok. Meg őrültem. BIztos volt valami a reggelimben. Rose boldogan szedte össze a tánc dolgait, majd a kezembe nyomott egy zacskót.
- Ez meg mi a fene? - kérdeztem a zacsiba kukkantva. Valami rózsaszín tüll volt. - Nem, ne is álmodj róla..nem fogom kimosatni. Kérd meg a mamám, hogy vigye el. - Majd rámnézett én meg mérgesen csaptam le a szatyrot. - Rendben... - sóhajtottam egyet, és ő meg gyorsan kiszaladt a fürdőbe, hogy hajgumot hozzon. Felém nyújtotta én meg mérgesen álltam neki fonni a haját, majd egy szép kontyba raktam. Csöndesen mentünk le a lépcsőkön, de én hallottam halk dúdolását. Majd kimentünk az ajtón, és beszálltunk a kocsimba. Rose bekötötte magát mint a jókislányok, én meg rögtön a gázra léptem. Gyorsan száguldottunk Forks és a balett stúdio fele. Rise majdnem elaludt de én gonoszan mindig felébresztettem. Majd kitettem őt és én tovább hajtottam a mosoda fele. Fintorogva álltam meg az ajtaja elött. Jájj, nagyon nem szeretem az ilyen helyeket. De ezt az izé ruhát csak itt tudjuk kimosni. Még gondolkoztam egy kicsit majd beléptem a mosodába. Pár öregasszonyt láttam csak bent. Sehol egy gazdag valaki. Sehol egy velem egykorú. Sehol egy helyes fiú...mi lesz itt velem?

Megjegyzés: Hát ez nem lett tökéletes. Razz
Zene: Green Day- Boulevard of Broken Dreams
Back to top Go down
View user profile
Amy Kenway
Ember
Ember
avatar

Posts : 9
Join date : 2009-12-08

PostSubject: Re: Shoot for the moon! Even if you miss, you will lend amongst the stars (: [Amy&Brig]   Fri Jan 01, 2010 4:19 pm

Kora reggel ébredtem fel. A telefonomhoz kaptam, és a dátumot tanulmánzotam. ~2 nap múlva szilveszter.~ Még azt sem tudom, hova megyek, vagy hogy egyálltalán megyek-e valahova. Sehol nem találtam egy rendes, tiszta ruhát, a mosógép, meg most ment tönkre.~ Szuper.~ A mosógépre ültem, és a szennyes ruhák közül válogattam. Egy pár felsőt kiválasztottam, a temérdek ruhából. A kedvenc nadrágom társaságában raktam be a ruhadarabokat, a táskámba, és gyorsan felkaptam valamit, közben a hűtő felé vettem az irányt, és egy csokit bányásztam ki. Zsebre vágtam, mert éppen a zsimám tornáztam fel a lábamra. 5 perccel később már csokit majszolva tartottam a mosoda felé. Mire odaértam a csokim már elfogyott, a kezem pedig ragadt a csokis papírtól. Beszaladtam a mosoda mosdójába, és igyekeztem minél előbb megszabadulni, a kezemen lévő csokitól. Nem akartam, hogy valaki meglássa, ahogyan szerencsétlenkedem. Az milyen égő lett volna?! Nagyon égő. Szerencsémre senki nem látott meg, miután a manőveremet sikeresen végrehajtottam, elégedetten sétáltam ki a mellékhelységből. A táskám egy székre dobtam, onnan pakoltam át a ruháim a mosógéppbe. A mosóport és az öblítőt "beadagoltam" és el is indítottam a gépet. A táskámat, az ölembe tettem, úgy ültem le a mosógép melletti székre.
Ekkor körül néztem, hogy van-e itt korombeli lány, esetleg fiú, akivel a 70 percnyi szabadidőmet tölthetem. Csupa öregasszony, de egy lányt kiszúrtam. Nem lehetett több 18-nál. Nem láttam pontosan, mit csinál, mert egy néni, be állt elém. Nem akartam csak úgy odamenni hozzá. Hátha zavarom, talán nincs is kedve beszélgetni.
Barátkozós típus vagyok, de nekem nem olyan könnyű csak úgy odalibbenni valakihez...

//rémes és rövid lett. bocsii. //
Back to top Go down
View user profile
 
Shoot for the moon! Even if you miss, you will lend amongst the stars (: [Amy&Brig]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Debate: Is Sailor Moon mostly about female empowerment?
» Magnolia Moon d609 Page 138 of Val Monks book (this image created by me)
» Can you shoot through your own units?
» Is Tahitian Moon Sand okay for bristlenoses?
» Fun Sailor Moon Things to do!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .forks. :: .intézmények, épületek. :: Mosoda-
Jump to: