Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 .Marion Angeline Bouganim.

Go down 
AuthorMessage
Alice Cullen
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 127
Join date : 2009-10-26

PostSubject: Re: .Marion Angeline Bouganim.   Tue Dec 29, 2009 8:23 am

No hát... Érdekes előtörténet.
Pár dolgon ha javítassz elfogadlak.

1.) Mi történt veled azalatt a 200 év alatt? Szerelmek? Háborúk? Hogy élted meg mindezt?
2.) Kinézet és Jellem nekem nagyon rövidke...ehhez írj még dolgokat, szólj ha készvagy és megnézlek Smile

_________________
Back to top Go down
View user profile
Marion Angeline Bouganim

avatar

Posts : 1
Join date : 2009-12-29

PostSubject: .Marion Angeline Bouganim.   Tue Dec 29, 2009 7:51 am
marion angeline bouganim


[list]× TELJES NÉV: Marion Angeline Bouganim.
× BECENÉV: Mary, Angie.
× KOR: 317. kinézetre 22.
× NEM: nő.
× FAJ: vegetáriánus vámpír.
× SZÜLETÉSI HELY: Franciaország, Párizs.
× SZÜLETÉSI IDŐ: 1689. június 3.
× CSALÁD:
- apa: Gerard Bouganim. [meghalt]
- anya: Cloë Bouganim. [meghalt]
- testvér: André Bouganim.[szintén vámpír.]

× ÁTVÁLTOZÁS IDEJE: 1711.
× KI VÁLTOZTATTA ÁT: A saját bátyám.


  × ÉLETTÖRTÉNET: 1689 nyara. Ekkor változott meg teljesen a francia nemesi család élete. Azt hitték, hogy egy tejesen egézséges gyereket kapnak, de nem. Az egézséges, szép gyerek helyett meg kaptak engem. Egy sovány és halvány kislányt. Az akkori orvostudomány nagyon el volt maradva, de gyanították, hogy szívproblémám van. Édeesanyám szép arca teljesen megváltozott. Nyúzott volt és fáradt. Édesapám, és bátyám is nagyon aggódtak miattam. De én, mintha semmi bajom nem lenne szépen cseperedtem. Anyukám mindig azt mondta, hogy szép kicsilány voltam. MInt egy angyalka. Hófehér bőröm, göndör szőke hajam és varázslatos mosolyom. Bár a betegségem megakadályozta, hogy futkossak és normális gyerek életet éljek, ezért inkább bent ültem a szobában olvastam, rajzoltam vagy kézimunkáztam.

  Nem volt olyan különleges életem. Bár 13 éves koromra ért életem első nagy tragédiája. Szép, szeretett édesanyám meghalt. Apám összeomlott, és össze tartotta a családot. Ez annyit jelentett, hogy nem engedett minket sehova és nagy házunk sötét függönyeit össze húzta. Megfogadta, hogy nem egyezik bele akármelyikünk házasságába sem. Nem akarta elveszíteni két gyermekét. Bátyám ennek nagyon nem örült, mivel ő szenvedélyesen szerette a szomszéd nemesek leányát. Én segítettem neki, hogy titokban találkozzon vele hiszen tudtam, hogy apám rám sohasem haragszik. De pár évre rá, amikor 17 éves lettem édesapám is elhagyott minket. Nem bírta anyám nélkül és inkább megölte saját magát. Az én gyenge szervezetem, nem bírta ezt a nagy fájdalmat. Bátyám is teljesen összeomlott, és mivel ő akkor már 26 éves volt átvette a nevelésemet. Egyedül nem udta fizetni a nagy házat, ezért eladta és egy sokkal kissebbet vett dél Franciaországban. Csak pár szolgálót hozott magával, és ezeket is miattam, hogy ápolni tudjanak. Nem bírtam lábra állni, csak feküdtem az ágyban. Olyan szinten súlytott mind két szülőm halála, hogy beszélni is alig tudtam. A bátyám persze tőrödött velem, és próbálta elfelejtetni velem az egészet.

  De ez a családi idill is megszakadt. A bátyám eltünt. Egy nagy elment valami ügyet intézni, és este nem jött vissza. Annyira nem aggódtam érte, hiszen 1 nap még nem a világvége. De aztán napokig nem jött haza...hiányoltam, és tudtam, hogy valami baja történt. Mind a 3 szerettemet elvesztettem. A testem ezt a fájdalmat már nem tudta feldolgozni. Napokra eszméletemet vesztve feküdtem lázban égve. Az ország majdnem legjobb orvosai jöttek hozzám, de egyik sem tudott tenni semmit. Mindenki biztos volt abban, hogy megfogok halni.

  A házvezető már ismeretlen embereket fogadott. Körbe mutatta a házat, hogy halálom után kifogja megvenni. A homlokom forró volt, és azt hittem, hogy ezen a szeptemberi napon meghalok. De nem. Megjelent a bátyám. A bőre fehérebb volt mint eddig, a szeme pedig aranybarna volt. 1 év múltán megjött, és külseje ijesztő volt. Ez a nap változtatta meg az egész életemet.

  3 nap. 3 nap alatt. 3 nap alatt más lettem. Amikor felkelltem, teljesen jól éreztem magam. Egy sötét szobában voltunk. A bátyám egy karosszékben ült és engem nézett. Én meg egy ismeretlen ágyon feküdtem. Hirtelen a kezemet a szívemre raktam és nem érezte, ahogy ver. Megijedtem, és meghallotam a bátyám hangját. Mi az, hogy vámpír vagyok?? Hogy mer ilyet mondani nekem?? Én...Ekkor kezdődött el minden.Vámpírként éltem az életem, és én utáltam. A bátyám vegetáriánus életmódot élt, így segített nekem, hogycsak az állatokat öljem meg. Így minden könnyebben ment. Közel 200 évig Franciaországban éltünk, de a bátyám nemrég halott egy kisvárosról. Forks...Eső, eső, eső...De mostmár ez az otthonom...  × KINÉZET: Magas vagyok, a hajam szőke, de szeretem barnára befesteni. Van olyan, hogy hónaponta váltom. Szőke, barna, szőke, barna. Haladok a divattal, szeretem a magassarkúkat és a nadrágokat. Minden egyes lépésem kecses, és nőies.

  ×JELLEM: Néha nagyon nyers vagyok, de általában kedves és megértő a viselkedésem. Már 100 éve cigarettázom. Igaz, semmit sem érzek belőle de megszoktam. Nagyon könnyen felkapom a vizet, és szeretekm veszekedni. De inkább bohókás, és jófej vagyok. Mindig máshogy.
  × MIT SZERET: vééééér. de csak állatvér. eső, sötétség, egyedüllét, zene, tánc.
  × MIT NEM SZERET: farkasok, farkasok és mi még? ja, igen farkasok.
  × GYENGESÉGEI: kicsit egoista vagyok.
  × ERŐSSÉGEI: tudok vezetni. Razz
Back to top Go down
View user profile
 
.Marion Angeline Bouganim.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Old POW camp site....................
» What caused the fall of RCA?
» Bill Fisher, formerly of Mousehole
» Brian & Marion Lusk

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .karakter alkotás.-
Jump to: