Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Beverley Miller

Go down 
AuthorMessage
Beverley Miller

avatar

Posts : 1
Join date : 2010-03-27

PostSubject: Beverley Miller   Sat Mar 27, 2010 8:33 am
Beverley Miller


[list]× TELJES NÉV: Beverley Miller
× BECENÉV: Bev
× KOR: 15 (22)
× NEM:
× FAJ: ragadozó vámpír

× SZÜLETÉSI HELY: Richmond
× SZÜLETÉSI IDŐ: 1983.május 17.
× CSALÁD:
- apa: Allister Miller
- anya: Marina Miller
- testvér(ek): nincs

× ÁTVÁLTOZÁS IDEJE: 2001. tavaszán
× KI VÁLTOZTATTA ÁT: Gabriel Wahlberg  × ÉLETTÖRTÉNET: 1983. tavaszán láttam meg a napvilágot, Richmondban, egy előkelő család egyetlen gyermekeként. Anyám, Marina már a születésemnél meghalt, mivel csupán csak 15 éves volt. Apám Allister iszonyúan gyűlölt, mindenért engem hibáztatott. Reggeltől estig a haverjaival lógott és nekem felfogadott egy nőt, hogy vigyázzon rám. Apát én is nagyon gyűlöltem, és ahogy nőttem annál jobban megutáltam. A suliba akárhányszor szóba került valakinek az apukája én sírni kezdtem, és senki nem értette, hogy miért, hiszen mindenki úgy tudta, hogy én vagyok apa kicsi kincse. Az öreg mindig mások előtt úgy bánt velem, mint akinek én jelentem az egész világot, de amikor kettesben maradtunk kezdett ordítozni, majd vette a telefont és felhívta, Daisyt a házvezető nőt. Mivel apu sehová nem engedett el, nem voltak barátaim. A suliba is visszahúzódott és csendes voltam, ezért senki nem szeretett. Ám 14 éves koromban új fiú érkezett a suliba, és mint minden kamasz lányt, engem is meglátogatott a szerelem. Beleszerettem a srácba, akit Gabriel Wahlbergnek hívnak. Elhatároztam, hogy többet nem foglalkozok apával, így rengeteg időt töltöttem Gabriellel. Egy nap, mikor átmentem hozzá tanulni, ostobaságokról kezdett beszélni. Azt mondta, hogy a szüleit megölték, őt meg vámpírrá változtatták. Nem hittem neki, bár szokatlanul furcsán viselkedett. Mikor meguntam a butaságait hallgatni, összeszedtem a cuccaim és hazafele indultam, de nem engedett. Azt mondta, hogy éhes, és erre a nyakamba harapott. Még soha nem éreztem ilyen szőrnyű fájdalmat, mint akkor. Felidőződött előttem az egész életem, majd hirtelen minden eltűnt, és feketeség vett körül.
  Három nap múlva tértem magamhoz az erdőben. A látásom kiélesedett és minden apró zajt meghallottam.. Roppant erős és iszonyú gyors lettem. Nem értettem, hogy mi történt velem, csak amikor az éhség annyira kínzott, hogy megöltem egy fiatal nőt. Akkor jöttem rá, hogy vámpír vagyok. Forksba menekültem, és egy idei csak az erdőben éltem, mígnem már annyi embert öltem meg, hogy vehettem egy házat is magamnak a vagyonukból.  × KINÉZET: Barna vállig érő hajam van és vörös szemem. Általában kontaktlencsét használok, hogy könnyebben a zsákmányaim közelébe férkőzhessek


  ×JELLEM: Szeretek az emberekkel szórakozni, akik az hiszik, hogy ők szórakoznak velem, közben én mindig megölöm. Imádom a vámpír énemet és egy kicsit sem bánom, hogy nem lehet gyerekem, mert nem szeretem őket.


  × MIT SZERET: festeni
  × MIT NEM SZERET: nincs ilyen
  × GYENGESÉGEI: ha valaki megemlíti a szüleit
  × ERŐSSÉGEI:nehezen lehet kihozni a sodrából
Back to top Go down
View user profile
 
Beverley Miller
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Millers Collectables 2010-2011 By Judith Miller & Mark Hill
» Miller's Costume Jewelry by Judith Miller
» Michele Beverley (York)
» David Miller
» Beverley Luxton from sid's collection

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .karakter alkotás.-
Jump to: