Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 .főbb szabályok.

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: .főbb szabályok.   Tue Oct 27, 2009 2:38 am

történet.
A történet főbb eseményei Forksban játszódnak. Isabella Swan édesapjához költözik, a helyi rendőrfőnökhöz, Charlie Swanhoz. Bella barátokat szerez, de igazán Edward Cullen érdekli, a titokzatos fiú. Összeismerkednek, szorosabb kapcsolat kezd közöttük kialakulni. Eközben persze a szálak bonyolódnak. Bella gyanakodni kezd Edwardra, akiről később kiderül, hogy nem is olyan átlagos. Ő ugyanis egy vámpír, és családja többi tagja is az.
Ez alatt Bella egy indián fiúval, Jacob Blackkel is megismerkedik. Nagyon jó barátok lesznek, bár Jacob többet érez a lány iránt. Ám főszereplőnknek megint nincsen könnyű dolga, mivel a legjobb barátja egy vérfarkas. A két faj pedig ősi ellenség.
Mik fognak itt történni?

A történet A New Moon és az Eclipse között játszódik. Itt már minden tőled függ.

regisztráció.

Nos, ugye, mielőtt elkezdenél előtörténetet kreálni, és játszani, mindenek előtt be kell regisztrálnod. Ezt felül teheted meg, rákattintva a register gombra. Ha megvan, találj ki egy nevet, ami a karaktered neve legyen, semmiképpen sem Kis Laci, vagy lacus12.

karakter-alkotás.

Ha megvoltált a regisztrációval, először lépj be a neveddel, és a jelszavaddal. Amint ezzel megvagy, keresd meg az előtörténet mintát, majd másold ki a kódot. Nyiss a karakteralkotás topicban egy újat a karaktered nevével, illeszd be a kódot, és töltsd ki. Amint készen vagy, a staff csapat közül valamelyikőnk megnézi az előtörténeted, és elbíráljuk, hogy elfogadjuk-e. Ha nem, akkor elmondjuk, min javíts, vagy egészítsd ki.

játék.

Csak akkor játszhatsz, ha elfogadott előtörténettel rendelkezel. Ha ez meg van, keress egy helyszínt a játszótársaddal, és nyissatok új topicot, egy ellátott névvel. Lehet az idézet, dalszöveg, bármi. Abban a topicban csak ti játszottok, nincs az a veszély, hogy valaki beleír.
Több helyen is lehet játszani egyszerre, hiszen nem egy idősávban teszed. Szeretnénk, ha színvonalas játék folyna. Nincsen minimum szószám megszabva, de nem olyan nagy ördöngősség 200 felettit összehozni. Engedd szabadjára a fantáziád, írd le az érzelmeid, a gondolataid, a cselekvésed. Sokkal élvezhetőbb mind a játszók, mind az olvasók számára.

egyelőre ennyi.

staff team.
Back to top Go down
View user profile
Jessica Elisabeth Angel
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 113
Join date : 2009-10-26

PostSubject: .főbb szabályok.   Mon Oct 26, 2009 3:04 pm

...
Back to top Go down
View user profile
 
.főbb szabályok.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .általános. :: .bevezetés.-
Jump to: