Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 .mentor-program.

Go down 
AuthorMessage
Edward Cullen
Vegetáriánus vámpír/Admin
Vegetáriánus vámpír/Admin
avatar

Posts : 270
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: .mentor-program.   Wed Oct 28, 2009 7:47 pm

Halihó!


Ez a program értetek, a játékotok fejlesztése érdekében jött létre. Senkinek sem kötelező, de aki úgy érzi, hogy a játékán javítani szeretne az jelentkezzen bátran.
Hogyan is csatlakozhatsz? Írj nekem, Edwardnak, vagy valamelyik moderátornak egy üzenetet, ami tartalmazza a, nevedet: a szerepjátékos nevedre vagyunk kíváncsiak, ha több karaktered van, akkor kérlek, tűntesd fel az összesnek a nevét, erre azért van szükségünk, hogy lássuk, mennyit fejlődtél.
b, az életkorodat: erre azért vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan kezeljünk. Ne aggódj, az információt bizalmasan kezeljünk, soha, senkinek nem adjuk ki.
c, fel kell tűntetned azt is, hogy mióta szerepjátékozol, mert ez is fontos adat a számunkra
d, és végül, de nem utolsó sorban, azt is meg kell osztanod velünk, hogy min szeretnél javítani. Ez számunkra azért fontos, mert ha tudjuk, hogy mi az, amivel nem vagy megelégedve, akkor arra fogunk összpontosítani, hogy elsősorban azon javítsunk.

Ha ezt mindet elküldted levélben, láthatósági jogot fogsz kapni a Mentor-programhoz. A mentor-tanárok majd eldöntik, hogy ki lesz az, aki téged fog mentorálni, majd ha ez megtörtént, akkor nyit neked egy al-topicot, ahova csak te, és a mentorod írhattok.
Először írsz egy kezdő reagot, itt nem muszáj a saját karakteredet kijátsszani, alakíthatsz egy teljesen más egyéniséget is, hiszen itt nem az a lényeg, hanem az, hogy a hibáidat javíthassuk. Viszont, ha ezt a megoldást választod, a játék elején fel kell tüntetned, hogy a mentorod tudja, kinek reagál.Ezt követően a mentorod elolvassa majd azt, megírja az észrevételeit, leírja a hibáidat, hogy min kellene javítanod, majd ír ő is egy választ. Ezt te elolvasod, aztán reagálsz rá, és így tovább, és így tovább.
Soha ne vedd sértésnek azt, amit a mentorod ír, mert nem annak szánja hidd el, hanem segíteni szeretne.
A mentor-prigramból bármikor kiléphetsz, ha már meguntad, vagy ha úgy tartja kedved. A másik lehetőség pedig az, hogy addig játszol, amíg a mentorod azt nem mondja, hogy most már nyugodt szívvel az utadra enged, ugyanis javultál eleget.

Ez az egész nem szégyen, csak a javadat szolgálja. A témát csak a mentorok és mentoráltak látják, a többiek nem, úgyhogy ne félj, nem fog kitudódni!


Mentor-tanárok: Bella Swan, Alice Cullen, Vanessa A. White, valamint Jennyfer Lacey Chabert.
Back to top Go down
View user profile
Jessica Elisabeth Angel
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 113
Join date : 2009-10-26

PostSubject: .mentor-program.   Mon Oct 26, 2009 3:08 pm

...
Back to top Go down
View user profile
 
.mentor-program.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Mentor Program
» The Revised 2011 Gibeault Mouse Race Program
» Souvenir program tradings
» Newton and Redfern's 80s PBS nostalgia
» Mechanical Fan Delete

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .általános. :: .hírek.-
Jump to: