Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 világleírás

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: világleírás   Tue Oct 27, 2009 3:41 am

FORKS - és a forksi élet
Az emberek nem sejtenek semmit...

Forks egy kisváros az Egyesült Államokban, a Washington állambeli Clallam megyében. A lakosság mindössze háromezer körül forog, és az USA legcsapadékosabb helye. Az év nagy részében esik, legtöbbször felhős, borús az égbolt, és minden zöld. Egy átlagos, unalmas kisvárosnak tűnik, ahol az emberek ugyanúgy élnek, dolgoznak, kisváros lévén szinte mindenki ismer mindenkit, és ha történik veled valami, rögtön végigsöpör a városon, mint egy hurrikán. Nem igen lehetnek titkaid itt.
Ám mégse olyan átlagos város ez, mint amilyennek gondolnánk. Vámpírok élnek Forksban, járnak-kelnek, mint egy átlagos halandó. Az emberek pedig mit sem sejtenek. Nem esznek, nem alszanak. Kiontják az emberek- és állatok vérét. Hihetetlenül gyorsak, szaglásuk, hallásuk, minden érzékszervük ezerszer kifinomultabb az átlag emberekénél.

Él itt egy furcsa, titokzatos család, a Cullenek. A család tagok mind kitűnnek a halandók közül. Ők nem egyszerű emberek, annál sokkal veszélyesebbek. Vámpírok. Ám ők állatok vérén élnek, beilleszkednek az emberek közé, és úgy csinálnak, mint Ők. Dolgoznak, iskolába járnak, próbálják a látszatot fent tartani.

Viszont a környékbeli La Pushban egy másik faj él. A vámpírok ősi ellensége: a vérfarkasok. Olyan tagokból áll a falka, akik valamilyen ágon örökölték ezt. Fiúknál, lányoknál - bár utóbbinál kevésbé - kialakulthat az öröklődés. Mikor elkezdődik a folyamat, a következő hetekben a test elkezd változni. Rohamos növést lehet észrevenni, a felesleges kilók izommá mennek át, az érzékszervek kifinomulnak. Ahogy közeledik az átváltozáshoz, erős fájdalmak törnek elő, úgy érzi, mintha szétszakadna belülről.
A Cullen család békét kötött a La Pushban élő farkasokkal, megegyeztek, hogy nem léphetik át a saját határvonalaikat, vagy háború lesz.
Hihetetlen, hogy egy ilyen mesebeli világ tárulkozik elénk, tele izgalmas kalandokkal, veszélyekkel, szerelemmel, háborúval.

A történet a New Moon vége után folytatódik. Edward visszatért Bellához, és ismét boldogan élnek. Legalábbis egy darabig. Ugyanis Victoria még mindig bosszút forral, szerelme, James halála miatt. Vajon háború kezdődik el? Vagy elsimítják az ügyeket? Egy biztos, az emberek élete nincs biztonságban.
Készen állsz, hogy csatlakozz?
Back to top Go down
View user profile
 
világleírás
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .általános. :: .bevezetés.-
Jump to: