Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Fajleírás

Go down 
AuthorMessage
Edward Cullen
Vegetáriánus vámpír/Admin
Vegetáriánus vámpír/Admin
avatar

Posts : 270
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Fajleírás   Tue Oct 27, 2009 6:24 am

A vérfarkas olyan ember, aki képes farkas formát ölteni. Az, ha valaki vérfarkas lesz, annak köszönhető, hogy valamelyik felmenőjétől öröklöte ezt.
Az emberi énről sokat nem kell beszélnem. Ebben az állapotban egy rendes emberhez hasonlít a vérfarkas, maximum csak a magas testhőmérséklete az, ami alapján megtudod különböztetni a többiektől. Ugyanúgy meg van a jobb látás, hallás, és szaglás, mint akkor, amikor farkas. Ha valaki megsebzi, könnyebben begyógyul, mint egy rendes embernek.
Ha átváltozik, akkor egy farkassal találod szemben magad. Általában nagyobb, mint a rendes farkasok, és gyorsabban is fut, ráadásul rendkívül erős is.
Ahogyan első átalakuláshoz közeledik, a következő hetekben a test elkezd változni. Rohamos növést lehet észrevenni, a felesleges kilók izommá mennek át, az érzékszervek kifinomulnak. Ahogy közeledik az átváltozáshoz, erős fájdalmak törnek elő, úgy érzi, mintha szétszakadna belülről.

A vérfarkasok a vámpírok ősi ellenségei.

A vámpír rendszerint egy újra feléledt holttest, olyan emberből lett, aki korábban nem tudott meghalni, mert valaki átváltoztatta.
Vagy van különleges képességük, vagy nincs, de az összes vámpírra jellemző az erő, a gyorsaság, a gyönyörűség, a falfehér és jéghideg bőr. Ha napra mennek a bőrük elkezd csillogni, akárcsak a gyémánt. Szemük színe vörös vagy aranybarna, attól függően, hogy a vámpír ember vagy állatvéren él e.
Back to top Go down
View user profile
 
Fajleírás
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .karakter alkotás.-
Jump to: