Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Dorothy Stewart

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Dorothy Stewart   Wed Oct 28, 2009 5:21 am

little bad child;;
Sajnálom a szüleiddel történeteket. Mondanám, hogy én szívesen
vigyázok rád, ám ez attól tartok, lehetetlen, látva, mit teszel
szegény, ártatlan emberekkel. Hmm... aztán vigyázz, mert
Forksban sok vámpír tanyázik, akik nem nézik jó szemmel, ha
ellopod előlük a vacsrájukat. A vérfarkasokról már ne is beszéljünk.

Az előtörténetet imádtam, egyszerűen oda voltam minden egyes
szóért. Talán a kinézet rövid, de mivel az előtörténet tökéletes,
természetesen elfogadva ^^
Back to top Go down
View user profile
Dorothy Stewart
Ragadozó vámpír
Ragadozó vámpír
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-10-27

PostSubject: Dorothy Stewart   Wed Oct 28, 2009 3:06 am
Dorothy Stewart[list]× TELJES NÉV: Dorothy Stewart.
× BECENÉV: Dotty, Dory, Dodo
× KOR: 113 de 12-nek látszik
× NEM:
× FAJ: ragadozó vámpír

× SZÜLETÉSI HELY: Anglia
× SZÜLETÉSI IDŐ:1892. április 25
× CSALÁD:
-Apa: Benjamin Stewart }halott
-Anya: Jennifer Stewart }halott
- testvér(ek):-

× ÁTVÁLTOZÁS IDEJE: 1901. január 9
× KI VÁLTOZTATTA ÁT: nem tudni
  × ÉLETTÖRTÉNET:
  1892. április 25. Ekkor láttam meg a holdvilágot, mivel este születtem. A szüleim nagyon szerettek, én is őket. Nagy szép házunk volt Angliában. Szerettem ott lakni, jó volt, mert saját fürdőszobám lehetett. Élveztem péntek délutánként a barátaimmal bújócskázni. Sokszor későn értem haza az iskolából, mert messze laktunk tőle. De legtöbbször édesanyám elém jött, hogy haza vigyen. Volt olyan reggelente hogy az iskolába vezető úton mentem mikor felkelt a nap. Gazdagok voltunk, én voltam az osztály legelkényeztetettebb kisasszonya. Mikor ez nem is így volt. Szívesen íjászkodtam, és lovagoltam délután. De ezt az oldalamat kevesen ismerték. 12. szülinapom előtt pár hónappal, jött a végzetes este. Lefagyott az út a házunkig, és az erdőn keresztül kellett hazamenni. Sötét és nagyon hideg volt. Egyszer csak farkasüvöltést hallottunk, és azt, hogy ropog a hó. Egyik pillanatról a másikra előttünk termett 4 nagy veszedelmes farkas, akiknek mi jelentettük a vacsorát. Anyu bepánikolt, és apu azt mondta anyunak és nekem „Itt nem találnak rátok.” Egy bokorba bújtatott. Anya nem maradt ott és apu után rohant, de előtte egy másik bokorba bújtatott. Ők ketten pedig el akarták terelni a farkasok figyelmét, hogy haza mehessek. De ez nem sikerült. Végül a farkasok áldozataiként végezték. A bokorban gubbasztottam piros kabátomban, és kis kalapomban pár órát. Majdnem megfagytam. Aztán jött egy fura alak, aki azt mondta: „gyere velem!” én nem akartam, mert a szüleim arra tanítottak, hogy ne álljak szóba idegenekkel. De ő erősködött. Én pedig lecövekeltem. Akkor pedig elkezdett cibálni, és amikor látta, hogy nem megyek, bele mart az alkaromba. Szívta is volna a vérem, ha nem jönnek az erdészek a kutyákkal. Akkor ő elfutott.

  Körülbelül 15 perc telt el még a méreg átjárta a testemet, és vámpír lettem. Akkor találtak rám az erdészek. Furának találtak, mert piros volt a szemem. De azt hitték albínó vagyok, így kézen fogtak és elvittek a szállásukra. Akkor ébredtek rá, hogy valami nem stimmel velem, mikor megöltem az első erdészt. Aztán egy kutyát, a 3. erdész már el akart futni, de én gyorsabb voltam. Vele is végeztem. Akkor ráébredtem, hogy itt nincs helyem. Egyedül bolyongtam, nem igen tudtam mi van velem. Egyik pillanatban édes kislány voltam, másik pillanatban pedig egy vérszívó szörnyeteg lettem. Egyre több ember vérét szívtam Londonban. Mivel kicsi termetem volt, egyszer egy kutyákat az USA-ba szállító pár mellé csapódtam, és kértem hadd menjek be a kutyákhoz és vigyenek engem is. A lúzerek magukkal vittek, én meg útközben megebédeltem, és mikor leszálltunk a gépről, kijöttem a kutyáktól. Megköszöntem, hogy elhoztak, és futottam, oda ahol nem igen süt a nap, és ez a hely Forks volt. Egy fán laktam, míg végül találtam az erdőben egy kis elhanyagolt kunyhót.
  Nem igen jártam a városba, mert ételre nem volt szükségem, csak vérre, amit megszerezhettem az arrafelé kujtorgó emberektől, és még ruhákra sem, mert még megvolt amit még az erdészektől kaptam azt hordtam. Rengeteg emberrel találkoztam, aki ki akart vinni az erdőből, haogy lakjak vele. De mit tegyek? hisz halottá vagyok nyilvánítva. A halotti bizonyítványomon az áll: holttestét sohasem találták meg. És ha rajtam múlik sohasem fogjak. Rengeteg állattal végeztem, és emiatt undorodtam magamtól. De ha a szükség megkívánja ennem kelllett. Azóta már jómódú vámpír lettem, és nem eszek ilyen nyuszikákat...

  Forksban történtek:
  Összebarátkoztam pár jófej emberrel, akiket nehéz volt nem ennivalónak tekintenem. De azért ettem is sokat.
  Befogadtam egy lányt, Emilyt aki felújította a házmat. Aztán befogadott egy embert. Aztán még egy vámpírt. Aztán még egy farkast, aztán még egyet. Képzelhetitek milyen rossz volt itt lakni. Kajáltam pizzafutárt, és munkást. Ikergyilkosságot követtünk el. A hab a tortán: lehettem 2 hétig farkas, és 5 percik törékeny, tehetlen, gyenge ember. Nem vágok vissza embernek. Voltam szülinapi partin, és elköltöztem egy új házba.
  És most visszaértünk a jelenbe. Dorothy vagyok egy ragadozó kisvámpír, aki éhes.
  De most újra és újra kajálni akarok, szóval utat!


  × KINÉZET: Általában fekete ruhákat hordok. Eredeti szemszínem kék volt most pedig vörös. Hajam fekete. Bőröm falfehér. Kb. 146 cm magas vagyok. Súlyom 36 kg. Mindig rajtam van egy nyaklánc, aminek a medáljában szüleim képe van.


  ×JELLEM: Ember koromban nyugis, szelíd, kedves és tisztelettudó voltam. Nem jártam bandázni, pedig szívesen mentem volna. Mára ezek a tulajdonságaim mind elvesztek. Most már ezeket mondják rólam: mogorva, pimasz, néha vicces, durcás és hamar felkapja a vizet. Kedvenc innivalóm az embervér, és kedvenc kajám is. De ha nincs embervér és nagyon éhes vagyok, akkor az állatvér is megteszi, mert nem szeretek éhes lenni. Persze utána egy hétig undorodok magamtól és a saját szagomtól, de mindig úgy gondolom: legalább nem fogom az első nyeszlett vézna emberre rávetni magam aki szembejön velem. Kedvenc színem: piros, mint a vér.

  × MIT SZERET: vért, íjászkodni, lovagolni, vadászni, pizzát rendelni
  × MIT NEM SZERET: farkasokat, vegákat, állatvért, vizesnek lenni
  × GYENGESÉGEI: hirtelen haragú, kicsit hisztis, begurul ha a szüleit emlegetik
  × ERŐSSÉGEI:erős,kedves a vámpírokkal, van különleges képessége, ami a telekinézis


Last edited by Dorothy Stewart on Thu Dec 03, 2009 9:22 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
 
Dorothy Stewart
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Santa Barbara d472 designed by Dorothy Thorpe for Crown Lynn
» Stewart Warner 13-6p1
» Carol Stewart
» Dorothy Thorpe
» Unusual Dorothy Thorpe?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .ragadozó vámpírok.-
Jump to: