Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Zoey Averay

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Zoey Averay   Wed Oct 28, 2009 4:56 am

ELFOGADVA;;
így már tökéletes, irány játszani ^^
Back to top Go down
View user profile
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Zoey Averay   Wed Oct 28, 2009 4:22 am

Már majdnem jó;;
de. Igen, van de is, viszont nem kell aggódni : ) Az előtörténet maga nagyon tetszik.
Minden rendben van vele. Szépen megfogalmazott, tartalmas, összefüggő, és még
helyesírási hibát sem nagyon találtam benne. Egyetlen pici bökkenőt vettem észre,
az pedig nem mást, mint, hogy magát az előtörténetet E/3.-ban írod, de a kinézetnél
már átváltottál E/1.-be. Ennyi hiba van benne, ha ezt javítottad, írj egy PM-et, vagy
egy új postot, és megy az elfogadottakhoz.
Back to top Go down
View user profile
Zoey Averay
Vegetáriánus vámpír
Vegetáriánus vámpír
avatar

Posts : 48
Join date : 2009-10-26
Age : 25
Location : Forks

PostSubject: Zoey Averay   Wed Oct 28, 2009 3:26 am
Zoey Anne Averay  × TELJES NÉV: Zoey Anne Averay
  × BECENÉV: Zo, Zoen, Any
  × KOR: 17 évesnek tűnik, de 79 éves
  × NEM: lány.
  × FAJ: vegetáriánus vámpír

  × SZÜLETÉSI HELY: USA, New York
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1930.január 23.
  × CSALÁD:
  - apa: Apja: Thomas Averay (ember, majd vega vámpír), üzletember
  - anya: Clara Hayn Averay (ember, majd vega vámpír), tánctanár
  - testvér(ek): egyke


  × ÁTVÁLTOZÁS IDEJE: 1947-ben
  × KI VÁLTOZTATTA ÁT: Édesapja
  × ÉLETTÖRTÉNET:
  Apja 1900-ban született, 1928-ban ismerkedett meg édesanyjával, majd ezt hamarosan az esküvőjük követte. Zoey megismerkedésük után 2 évvel később született. Ekkor még minden szép és jó volt. Mondhatni egy idilli család, azonban Egy napon, történt valami, ami mindent megváltozatott. Amikor Zoey még csak 1 éves volt, az apját munkából hazafelé jövet egy vámpír megtámadta. Azt nem tudni, hogy valaki megzavarta-e és azért nem ölte meg az apját, vagy csak átváltoztatni akarta-e, de megtörtént.
  A felesége másnap találta meg, a házuk mellett lévő erdőben, hazavitte és ápolta, hiszen szimpla betegségnek vette a dolgot. Mivel így nem nagyon volt ideje a lányára, fogadott egy nevelőt mellé arra a kis időre. Nem voltak nagyon gazdagok, de ezt megengedhették maguknak. A három nap alatt, egyre inkább összeomlott Zoey édesanyja hiszen a férje szíve egyre kevésbé vers, majd az utolsó nap végén, hirtelen elképesztő ütemben. Mikor megállt a szíve, azt hitte vége az életének de a férje váratlanul magához tért, és rátámadott. Már majdnem megölte amikor, valami, amit egy újszülött vámpírnak nem szabadott volna éreznie, megakadályozta. Ez pedig a szerelem. Végül nem ölte meg, de az átváltozást már nem kerülhette el a felesége. A gyermeküket nem tudták bántani, mert ő a nevelővel volt ekkor, és amíg az asszony is át nem változott, a nevelőnél is hagyták. Hiszen mindennél jobban szerették őt, és nem akarták, hogy bántódása legyen.
  De ez az idő csak egyre hosszabb lett, mivel a szülők féltek, hogy talán bántják majd a lányukat, és sok időre volt szükségük, amíg megtalálták a megoldást. Rájöttek, hogy állatok vérével is lehet táplálkozni, és így talán emberek között is élhetnek majd valamikor, és újra maguk mellett tudhatják majd a lányukat.
  A pár napból, amit a nevelőnél töltött volna Zoey, abból 10 év lett, szülei egy levélben tájékoztatták a nevelőt, hogy el kell menniük, bármennyire is fáj nekik, és hogy kérik, vigyázzon a drága kislányukra, mert majd visszajönnek érte. Úgy nőtt fel, hogy nem tudta kik az igazi szülei, mert a nevelő nem hitte, hogy tényleg visszatérnek, mivel nem volt férje, se saját gyereke a sajátjaként nevelte.
  De ez megváltozott Zoey 11. születésnapján, amikor a szülők váratlanul megjelentek, és lányukat követelték. Zoey nehezen szokta meg az új helyzetet, de amikor meg tudta, hogy miért hagyták el, már nem fájt neki annyira. Persze próbálta megérteni a dolgokat, meg kislány révén, még nyitott volt a mesebeli lényekre, így egy tündérmeseként képzelte a szülei történetét, csak tündérek helyett vámpírokkal. A nevelőnő, bármennyire is szerette fogadott kislányát, nyugodt szívvel engedte el, hiszen súlyos betegségben szenvedett, így Zoey számára a legjobb döntést akarta meghozni.
  A család úgy tervezte, hogyha a lányuk is benne van, akkor egy általa választott korban, majd őt is átváltoztatják, hiszen nem akarták látni meghalni a lányukat, és Zoey is azon a véleményen volt, hogy szívesen lenne vámpír. A 19 éves kor mellett döntött, de ez sem tudott teljesülni, mivel 17 éves korában rákot fedeztek fel a szervezetében. Az akkori orvostudománnyal sajnos nem tudták volna megmenteni, így 2 évvel előrehozták az átváltozás napját.
  Azóta elköltöztek New York-ból, mert egy vámpírcsaládnak, ha normális életet akar élni, nem ez a legmegfelelőbb hely. Sok helyen éltek az évek során, de Zoey nem igazán tudott beilleszkedni. Barátkozós, és nagyon vidám lány volt, aki egy társaság remek tagja lehetne, ha éppenséggel a körülötte élő emberek nem éreznék, hogy ő más, még ha nem is tudják, hogy miben is konkrétan.
  De egyszer szerencséje volt a harmadik helyen ahova költöztek, egy szintén eléggé kiközösített lánnyal, nagyon jól összebarátkoztak, és Zoey azt hitte nem is lehetne boldogabb. Sajnos ez sem tartott túl sokig számára, mert egy este mikor éppen ott alvós estét tartottak barátnőjénél Mary-nél, Mary elvágta az ujját, és Zoey még nem olt ura annyira önmagának. Váratlanul érezte meg a vér illatát, és már az sem segített, hogy nem vett levegőt, ráugrott, amikor Mary édesanyja benyitott a szobába, és ezzel mentette meg lánya életét. Zoey-t ez megzavarta, és ez a pillanatnyi zavar, újra visszahozta emberi tudatát, és gyorsan eliszkolt. Persze Másnap azonnal költöztek is tovább.
  Zoey-t nagyon megrázta az esemény, és után pár évig eléggé zárkózott is lett, de szülei segítségével lassan feldolgozta, és újra az emberek közé lépett. Mára már megtanulta az önmegtartoztatást, olyan szinten, hogy vér közelében is tud, logikusan gondolkodni, és megelőzni a bajt.
  A legújabb hely, ahova költöztek a Forks nevű kisváros, ahova különösebb remények nélkül érkeztek, csak pár nyugodt évre gondoltak, de még nem tudták, hogy itt más vámpírok is élnek, nem hogy farkasok.
  × KINÉZET: Szőke haj, hosszabb, egyenes, de gyakran hordja, enyhén hullámosan is a haját. Ritkán köti lófarokba.
  Szeme színe fekete/aranybarna eredetileg zöld volt: Magasság: 170 cm. Alkata nőies, vékony , de nem vézna, sportos alkat. Bőre kemény, hideg és falfehér. Szereti a kényelmes ruhákat, de a magas sarkút is szívesen hordja. Farmer jöhet bármekkora mennyiségben, sosem unja meg. De szereti az egyedi felsőket.

  ×JELLEM: Nagyon barátságos. Imád a természetben lenni, és kedvenc sportja az úszás. Régebben sportszerűen űzte, de mára már csak hobbyja. Szeret beszélgetni, de elég nehezen barátkozik, de ha már benne van egy kapcsolatban, az egyhamar nem is szakad meg. A szerelemben eléggé elveszett, mivel már sok csalódás érte. Ha valamit kitűzött céljául, akkor azért mindent meg is tesz. Életvidám csaj, fő ismertető jele a mosoly. Jó tanuló, szorgalmas. Könnyen meg lehet bántani, de nem egy haragtartó típus.


  × MIT SZERET: Az édesanyja tánctanár, így ő is táncol, a zene a mindene, képes egész délután csak zenét hallgatni. Olvasni. Ha lennének barátai velük lógna.
  × MIT NEM SZERET: unatkozni, fontos neki, hogy mindig csinálhasson valamit
  × GYENGESÉGEI: Könnyen megbántódik, de nem haragtartó. Nem szereti a veszekedéseket, viszályokat, amikor csak teheti, inkább elkerülni.
  × ERŐSSÉGEI: Nagyon jó a váratlan helyzetek megoldásában, sok ötlete van. Jó társaság.


Last edited by Zoey Averay on Wed Oct 28, 2009 4:25 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Zoey Averay   

Back to top Go down
 
Zoey Averay
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [G] Zoey's Graphics Gallery

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .vegetáriánus vámpírok.-
Jump to: