Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Emily Sienna Perh

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Emily Sienna Perh   Wed Oct 28, 2009 6:01 am

ELFOGADVA;;
javítva - elfogadom, mehetsz játszani ^^
Back to top Go down
View user profile
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Emily Sienna Perh   Wed Oct 28, 2009 4:54 am

Az új Emily;;
Tetszik az előtörténet, alapjában véve jó, nagyon jó. Ám
van benne néhány igen súlyos helyesírási hiba. Van néhány
hely, ahová - ha elolvasod, te is rájösz - nem kell vessző.
Ami még szemet szúrt, az a rögtön szócska. A g helyett
k-t írtál mindenütt, ezt javítsd. Javításra vár még,
hogy La Push elé nem kell az a névelő.
Az előtörténet részt E/1.-ben írod, de a többit már E/3.-ban.

Ha ezek megvannak, írj egy PM-et, vagy egy új postot,
és már mehetsz is játszani. ^^
Back to top Go down
View user profile
Emily Sienna Perh
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 40
Join date : 2009-10-27

PostSubject: Emily Sienna Perh   Wed Oct 28, 2009 4:05 am

Emily Sienna Perh  × TELJES NÉV: Emily Sienna Perh
  × BECENÉV: Em, Emily, Sienna
  × KOR: 18
  × NEM: lány
  × FAJ: vérfarkas

  × SZÜLETÉSI HELY: La Push
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1987. január 12.
  × CSALÁD:
  - apa: George Perh (él, és szintén vérfarkas.)
  - anya: Susanna Perh (elhunyt, egy repülő balesetben)
  - testvér(ek): nincs

  × ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: 1990 nyarán.
  × IMPRINT: Nem, de nagyon várja a nagy őt.
[list]× ÉLETTÖRTÉNET: A nap szokás szerint, csak pár órára jött fel, így a kisgyermek teljes sötétégben született meg. Senki nem tudta, hogy a Göteborgi kórházban egy farkas ivadék született meg, de az igazat megvallva nem is nagyon érdekelt senkit. Egyedül a pár, George és Susanna volt boldog, és határtalanul büszke, a pici kis babára, aki nagy nehézségek árán született meg. De menjünk vissza az időben egy kicsit. Minden a La Pushban kezdődött, amikor a 26 éves Susanna Stenberg, meglátogatta az ott élő rokonait. A magas, karcsú szinte tündér szerű lány rögtön belelopta a magát George szívébe. Igen, akkor történt meg az imprint. A pár egymásba szeretett, és egy év múlva megtörtént a lakodalom. Mindenki happy volt, és csak a nászúton derült ki, hogy az asszony bizony terhes lett. A férfi, természetesen halálta rémült, mert tudta, hogy az asszony egy vérfarkast hord a szíve alatt.Telt, múlt az idő a gyermek növekedett Sussy hasában, és biszony elérkezett az idő, hogy kibújjon. A szülés, nem volt zökkenő mentes, de azért csak sikerült. És tádádádám! Megjöttem én! 6 éves koromig Svédországban laktam, amit nagyon szerettem, mert sok eső volt. Nagyon sok barátom lett, és igaz még csak 6 éves voltam, de az emberek nagyon szerettek engem. Majd egyszer, lefekvés elött anyuák bejöttek hozzám a kisszobába és közölték velem, hogy el megyünk La Pushba. Elösszőr azt hittem, hogy ez egy strand valahol Göteborgon belül, szóval nagyon boldog voltam. De lassan arra lettem figyelmes, hogy a cuccaink eltűnnek, és az Anyukám arca is egyre szomorúbb lett. Mivel egy nagyon okos kislány voltam, (Igen, és egy kicsit egoista is) rájöttem, hogy bizony mi költözünk. Nem kezdtem el nyavalyogni, mert tudtam, hogy csak a szüleim dolgát nehezíteném meg. És pár héten belül, már ott álltunk Apu házánál La Pushban. Lehet azt mondnai, hogy rögtön megszerettem, mert ott is nagyon sok eső. Beilleszkedtem, az ottani iskolába is, és rögtön barátokat szereztem fiúk képében. Pontosabban, Paul, Jake, Sam és Quil na meg Embry. Apu borzasztóan örült, hogy végre otthon lehet, mert nagyon sok a barátja volt La Pushban, köztük a fiúk apja. Egyedül anya, nem volt boldog, mert nem szerette az egész Rezervátumot, na meg persze hiányolta az otthonát. Így eldöntötte, hogy elmegy és meglátogatja az otthoniakat. Elment, felszállt a repülővel, és én nem tudtam, hogy ezzel elveszttem valakit, aki nagyon közel állt a szívemhez: Az Édesanyámat.

Egy telefonhívás, eltudja rontani az életet. Főleg, ha egy ilyen szomorú hírt közölnek veled. Apa kiborult, és először ellökött magától. Nem értettem semmit, csak álltam ott a pizsamámban, magamhoz ölelve a kismackómat. Nem tudtam, hogy apu miért sír, és miért kiabál. Aztán egyszer csak magához szorított, és azt suttogta nekem, hogy mindig vigyázni fog rám, és mindenben támogatni fog. Nem tudtam, mi ez csak megsímogattam és felmentem a szobámban tovább aludni. Majd eljött a 16.-a és anyu nem jött meg. Megkérdeztem Aput, hogy miért nincs itt Anyu, és az ő szeme megint elfátyolosodott. Akkor jöttam rá, hogy nem fog vissza jönni. És szószerint össze törtem. A mosolygós 8 éves kislány, kiszámíthatatlan és furcsa lett. És ez még csak a kezdet volt.

Szépen cseperedtem, és egyre bunkóbb lettem. Persze, Apuval mindig is jóban voltam és vele mindig kedves voltam, mert ő nevelt fel engem azzá ami most vagyok. Amikor 15 éves lettem, Apu beszélgetni kezdett velem egy másik világról, ahol vámpírok és vérfarkasok vannak. Nem akartam érteni, és nem akartam felfogni, hogy mi vagyok, vagyis mi leszek. Megint kiborultam, és amikor megkezdődött, az átváltozás, kétségbe voltam esve. 10 centit nőttem, és nagyon sokat izmosodtam. Majd egy nap belázasodtam, és Apu csillogó szemmel kijelentette, hogy nem sokára át fogok változni.És igen, két napra rá, La Pushi erdőben átváltoztam. Apuval voltam és nagyon megijedtem, amikor hirtelen egy nagy barna farkas lettem. Ekkor tudtam meg, hogy az új életem elkezdödött. És nekem tetszett.
  × KINÉZET: Amikor rá nézel a lányra, azt gondolod, hogy egy nagyon aranyos és szende lányka. A haja fekete, és nagy csillogó mandula vágású szemei, azt mutatják, hogy Emily egy nagyon kedves leányzó. Magas, 173 centis és nagyon vékony. Sportos, és kissé izmos. Miután átváltozott 10 centit nőtt, és nagyon sokat izmosodott. Úgy érezte magát mint egy izompacsirta, és ez nagyon nem tetszett neki. Az öltözködése kicsit különleges. Nagyon szerei a kockás sálakat, és az öveket. Szoknyát sohasem vesz fel, és nagyon gyakran, egy otthoni melegítőben mászkál az utcákon. A haját is mindig kiengedve hordja, de a színét nagyon gyakran változtatja. Volt már, barna, vörös, szőke és most fekete. Ki tudja, hogy mi lesz ezek után.

  ×JELLEM: Amikor már 10 perce beszélgetsz vele, jössz arra rá, hogy Emily bunkó, nyers modorú és cinikus. Pont olyan, mint Paul csak lányban. A falkában, nagyon jól megérteti magát a fiúkkal, és most nem a szerelemre gondolok, hanem arra, hogy Emily is nagyon szeret harcolni, megvédeni a társait. Bár, tud kedves is lenni de a sajátos humora akkor is megmarad. Sok embert megbántott már, de egészben véve, tud aranyos, kedves és imádnivaló is lenni. Amikor kérni akar valamit az Apjától, mindig az aranyos kölyök kutya nézést használja, ami általában beválik.

  × MIT SZERET: A narancsot. Itt gondolok az illatára, bármi ami narancs illatú, megtalálható a szobájában. Narancs illatú füstölő, narancs illatú szappan, tusfürdő, parfüm. Szóval Emily narancs mániás. Ezen felül, imádja a csokit, a zöldet, a feketét, és természetesen a narancssárgát.
  × MIT NEM SZERET: Nem szereti a tojást és a savanyú ételeket, ízeket. Nem szereti, ha lenézik vagy rosszul bánnak vele. És természetesen nem szereti a vérszopókat sem. ^^
  × GYENGESÉGEI: Sokan azt mondják, hogy hirtelen haragú, és bunkó, szóval ez az egyedüli gyengesége. Amúgy teljesen tökéletes. (Jó, egy kicsit egoista.)
  × ERŐSSÉGEI: Elég jó a sportban, és ezt ki is használja. Több mint 4 sportot űz egyszerre: Kézilabda, foci, lovaglás, kosárlabda. Ezenfelül tud zongorázni, és egy kicsit svédül beszélni.


Last edited by Emily Sienna Perh on Wed Oct 28, 2009 5:46 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Emily Sienna Perh   

Back to top Go down
 
Emily Sienna Perh
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» What Car Do You Drive?
» Beaker by Mark Goody and Emily Siddell
» Mark Goody and Emily Siddell Exhibition Death by Brickworks
» Death of The Brickworks by Emily Siddell and Mark Goody

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .vérfarkasok.-
Jump to: