Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Elisabeth Sparrow

Go down 
AuthorMessage
Edward Cullen
Vegetáriánus vámpír/Admin
Vegetáriánus vámpír/Admin
avatar

Posts : 270
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Elisabeth Sparrow   Wed Oct 28, 2009 5:36 am

Hű, wow, Liz, ez tök jó lett. *-*
Tetszik, ahogyan részletezed, hogy melyik évben mi történt, ennek köszönhetően szép, áttekinthető előtörténet. A kinézetet ugyan keveslem, de mivel ilyen szép, hosszú előtörténetet írtál, ezért ezt elnézem.
Remélem jól fogod magad érezni az új fórumon,elfogadva!!
Back to top Go down
View user profile
Elisabeth Sparrow
Ember
Ember
avatar

Posts : 176
Join date : 2009-10-27
Age : 21

PostSubject: Elisabeth Sparrow   Wed Oct 28, 2009 4:16 amElisabeth Sparrow


[list]× TELJES NÉV: Elisabeth Sparrow
× BECENÉV: Liz
× KOR: 17
× NEM:
× FAJ: ember

× SZÜLETÉSI HELY: Phoenix
× SZÜLETÉSI IDŐ: 1989.-8.-12
× CSALÁD:
- apa:Edwin Sparrow
- anya: Bertha Sparrow (született: Betha Turner)
- testvér(ek):-
  × ÉLETTÖRTÉNET:

  1989-ben járunk. Egy kis sírásra lehet figyelmes az utca, mivel kinyitott ablak mellett született meg egy szép augusztusi napn, egy szép kis baba, én Liz. Ekkoriban mindenki Lizzykének hívott. Pfuj... Milyen ökör név. Szüleim mindig babusgattak. Nézd Lizzyke így, Lizzyke úgy, néz egyedül büfizik blablabla.
  1990-et írunk... Ebben az évben költözik először a család. Jacksonville-be, ahol mindig verőfényes napsütés van, és nem esik nyáron a hó. Nem mintha ez máshol megtörténhetne. De vissza az életemhez. Én, kis csomagként érkeztem, letettek a sarokba egy kisággyal, és Lizzyke mint egy bútordarab egész nap ott ült.
  1991-et írunk... Még nem járhatok oviba, egész nap csak unatkozok. Mindig a nagyiék vigyáznak rám. Meg a nagyi arccsipkedős barátnői. Mindig jönnek es csipkedik az arcomat. Na meg még összepuszilgatnak. De milyen nyálasat pfuj! Én meg panaszkodni sem tudok, mert annyit beszélek csak, hogy elmonom a hull a pejhest. Azt sem tudtam ilyen tájban mi az a panasz...
  1992-őt írunk...Végre mehetek oviba. Persze csak annyiban szeretek oviba járni, hogy ott vannak barátaim. Egy egész kis bandát gyűjtöttem magam köré. Mindig megvédtem őket ha támadt a fiúbanda. Jól megrugdaltam őket, mint az akció filmekben, amit apu néz. Én voltam az aranyos de harcias (még mindig) Lizzyke.
  1993-at írunk... Elkaptam a bárányhimlőt, és a szüleim nem vették észre. megfertőztem az egész óvodát. Hahah. milyen vicces volt. Aztán karácsonyra kaptam egy hintalovat, amit rögtön tönkretettem. Ezért nem is kaptam több hintalovat. David bácsi itt volt szilveszterkor, nem hallottam a zenét, úgy horkolt.
  1994-et írunk... Mi vagyunk a legnagyobbak és a legmenőbbek az oviban, mindenki velünk kaar játszani. De én maradok a saját bandámnál. A nagyiék nálunk tartottak teadélutánt, és megint megcsipkedtek. Ebben az évben megszabadultam a Lizzyke névtől. Most már csak Lizzynek hívnak.
  1995-öt írunk...Első osztályos vagyok. A bandám leszakadt tőlem, mert év-vesztesek voltak. Neház volt újra menő lenni. Sohasem sikerült azóta. Így hát bandát taéláltam, de nem tartoztam a népszerű lányok közé. Így a bandám inkább fiúkból állt. Együtt autóztunk minden szünetben.
  1996-ot írunk... a szüleim beírattak művészi tornára, hogy legyek kissé lányosabb. A tervük sikerült, mert lányosabb, és egyben hisztisebb is lettem. Már átkozzák azt a napot mikor beírattak rá. De a fiú barátaimmal továbbra is jóban voltam, csak páran már nem havernak tekintettek, hanem élettársnak... Hmm... Ezért is hagytam ott őket. Átírattak a szüleim egy olyan osztályba ahol több a lány, és így lettem kicsit menőbb.
  1997-et írunk... 3. osztályos vagyok, és nem kaptam lovat amit kértem. Persze a nagyiék vettek nekem egyet, és mindig mentem oda lovagolni. És megkértem őket, ha én ott vagyok, ne hívja oda a nagyi a barátnőit, mert mindig megcsipkednek, és az nekem fáj. Egy hónapig a nagyiéknál voltam. eszméletlenül jól éreztem magam.
  1998-at írunk... A Lizzy nevet nem sikerült levakarnom magamról még mindig. Szörnyű. Már még menőbb vagyok, mióta egyszer farsangon, lóval vonultam be a felvonulásra. mindenki ki akarta próbálni, de én csak az én bandámnak engedtem meg. Mindenki próbál jóba lenni velem.
  1999-et írunk... 5.-be megyek. Utálom az ötödiket, mert kiráz tőle a hideg. Főleg a töritől. De benyaltam magam a tanárnál, mert csináltam egy trójai falovat. Mindenkinek nagyon tetszett, és a tanár elvette hogy megmutatja mindenkinek. Azóta sem láttam viszont szegény építményemet.
  2000-at írunk... Pomponlány csapatot indítottak, és én is oda járok. Megtanultam szaltózni, és bóglizni, meg egyebeket, és először letttem szerelmes, a fiú rögbicsapat egyik dobójába. Eszméletlen milyen helyes volt... De aztán mikrofon sérót nyíratott magának, és kiábrándultam belőle...
  2001-et írunk... Utálom a fizikát. Meghúztak belőle, rendesen szorultam is miatta. Így az egész nyarat otthon töltöttem, és a pótvizsgára tanultam. Bezzeg a szüleim most mentek el nyaralni egy olyan helyre, ahol van csúszdapark... Hmm... inkább tanulnom kellett volna.
  2002-őt írunk... Ebben az évben ballagok. Örülök hogy vége az általános iskolának. Ráadásul jó gimibe kerültem. Nem olyan stréberes, de nagyon jó. Kár hogy nem jöttek utánam ide sem a barátaim. Kezdhetek megint barátkozni. de sikerült, mert egész menő barátaim lettek. Végül kiderült hogy kihasználtak, mert csak lovagolni akartak. Milyen remek barátnők voltak. De már vannak kedves barátaim, akik nem olyan menők...
  2003-at írunk... Végzetes nap! Tornádó közeleg városkánk felé, és evakuálni kell... Pont a nagyiékhoz. Milyen jó hogy van külön szobám, különben megőrülnék. A tornádó mindent elsöpört és idegesítő volt látni, mikor visszamentünk hogy semmiből nem maradt semmi. Szerencsére csak fél évig laktunk itt.
  2004-et írunk... Forksba költöztünk, nehezen beilleszkedtem, munkát is kaptam, bár nincsen nagy baráti köröm. Találkozok rendszeresen vámpírokkal, és egyszer 3-nak majdnem az áldozata lettem. ÚR ISTEN!!! De aztán túl nyeszlett voltam, és megmenekültem.
  2005-öt írunk... Ebben az évben nem történt semmi említésre méltó, nagyjából annyiból állt hogy tanultam, beszélgettem, vásároltam, és a többi... Kaptam egy robogót, és nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Csoda! sohasem voltam elégedett magammal.

  × KINÉZET: Színes ruhákban jár, barna a haja, barna a szeme. Van egy nyaklánca ami mindig rajta van, a hörcsöge képe. Közepes súlyú, nem túl magas, nem is alacsony.


  ×JELLEM: Kedves, vicces, de mégsem hangos és beképzelt. Szeret énekelni, íjászkodni (arra csak a nagyinál volt és van lehetőség), lovagolni, szereti a természetet és azt lerajzolni. Nagyon jó barát, és kitartó meg makacs. Jószívű és rögtön megérzi a bajt. Szeret Ponponlánykodni, és gitározni. Rengeteg dalt írt már.

  × MIT SZERET: gitározni, a zöld színt, rajzolni, sétálni, VÁSÁROLNI!!
  × MIT NEM SZERET: ha valaki el van szállva magától, és ha valaki kajának nézi
  × GYENGESÉGEI: nagyon naív, mindenkiben megbízik. Bár megérzi a bajt, mégis gyakran van bajban.
  × ERŐSSÉGEI: jó sportoló, tud gitározni, jól rajzol


Last edited by Elisabeth Sparrow on Fri Dec 25, 2009 1:17 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.taylor-as-jacob.mlap.hu
 
Elisabeth Sparrow
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Speak only using Sarah Jane/Elisabeth Sladen quotes
» Jack Sparrow was sighted in Target
» Elisabeth das Musical
» Elisabeth Loholt (Denmark)
» Perignem (Belgium)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .emberek.-
Jump to: