Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Gwen Taylor

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Gwen Taylor   Wed Oct 28, 2009 10:36 am

a mészárló;;
jesszus... végezni a családoddal! gwen, hogy tehetted ezt?!
emberként azt hiszem, rettegnék tőled, de van egy pici
szerencsém xD üdv Forksban, de vigyázz, mert nem te vagy
az egyedüli vérszomjas vámpír, aki a környéken tanyázik!

Javított változat - elfogadva ^^
Back to top Go down
View user profile
Gwen Taylor
Ragadozó vámpír
Ragadozó vámpír
avatar

Posts : 134
Join date : 2009-10-28

PostSubject: Gwen Taylor   Wed Oct 28, 2009 10:11 am
Gwen Taylor  × TELJES NÉV: Gwen Taylor
  × BECENÉV: Gwennie
  × KOR: 207 ,de 17-nek látszik
  × NEM: lány
  × FAJ: ragadozó vámpír

  × SZÜLETÉSI HELY: Olaszország ,Jezolo
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1798 .szeptember 23.
  × CSALÁD:
  - apa:David Taylor(elhunyt)
  - anya:Lucy Taylor(elhunyt)
  - testvér(ek):
  Daniel Taylor( a legidősebb,elhunyt)
  Carina Taylor( a harmadik gyerek,elhunyt)
  (ha vámpír a karakter, kitöltöd, ha nem, kitörölheted)
  × ÁTVÁLTOZÁS IDEJE:1825
  × KI VÁLTOZTATTA ÁT: Legelső szerelmének egy közeli barátja
  × IMPRINT: nincs
  × ÉLETTÖRTÉNET: Minden a születésemkor kezdődött... Épp egy kellemes családi nyaraláson vettek részt a szüleim, és a batyám. Aztán, a nyaralás utolsó napján megszülettem én. Én olyasmi vagyok, mint szuvenír. Most biztos nevettek rajta,de az igazság az, hogy tényleg olyan voltam. Mikor haza értünk Tennesee-be a szüleim úgy dicsekedtek velem, mintha egy cuki ajándéktárgy volnék. Elméletileg normális életet éltünk a birtokunkon. Igen jól olvasod, saját birtokunk volt. A szüleim nagyon sok pénzt örököltek. Volt egy csomó kutyánk, meg minden. Rengeteget játszottunk bújócskát ott a testvéreimmel, de minden jónak egyszer vége szakad. Elszegényedtünk, és a birtokot el kellett adni. Már nem hogy gazdagnak nem számítottunk, hanem normális embernek sem, mert ott mindenki megbámult, és ujjal mutogatott ránk. Azóta már mindent megbosszultam, de ennek még akkor nem jött el az ideje.
  El kellett költöznünk, egy gazdag csalához, szolgának. A földön kellett ennünk, és hogy szépen fogalmazzak, bár mit meg kellett tennünk amit parancsoltak. Nyomorúságos gyerek korunk lett és nekem egy barátom sem volt.Sokszor loptam el könyveket és a gazdag parancsolóink gyerekeinek dadája tanított meg olvasni. Miután megtanultam olvasni már nem kellett a dadus segítsége és éjszakákat is átolvastam a lopkodott könyvekből. Idő közben felcseperedtünk a családommal, és szinte már felnőtt nő lett belőlem mikor először életemben 17 évesen szerelmes lettem. Egy fiúval találkoztam mikor boltba küldtek. Első látásra szerelem volt a miénk. Ezután elszökdöstem naponta ,hogy találkozhassunk. Szerelmes lettem, annyira hogy nem láttam az igazságot. Egyszer egy barátja is velünk tartott egy bálra. Az volt életem utolsó napja normálisan. Nem tudja senki pontosan mi történt, de egyszer csak, összeestem, és minden életjelem megszűnt. Szerencse, a szerelmem barátja megmentette az életem, akiről kiderült hogy vámpír. De én nem követtem a jó példáját, és ragadozó vált belőlem. azóta már mindent megbántam. Emlékszem azoknak az embereknek a kétségbeesett sikolyaikra, akik annak idején megbántottak. A szüleim akiknél dolgoztak, azokkal is végeztem. Majd nem bírtam magammal, egyszer a bátyámmal is végeztem. Aztán megígértem a szüleimnek az örök gazdagságot. Át akartam őket változtatni, de nem sikerült, először csak apát. Aztán anyát is álmában. De minden hiába a tervem kudarcba fulladt és meghaltak. A kishúgom, akart szólni az uralkodónak, hogy én milyen mészárlást rendeztem, és akkor neki is annyi volt. Gyötört a lelkiismeretem a családom miatt. Bánatomat öldöklésbe folytottam ami végezetül azt kívánta ,hogy egyre többet öltem. Forksba jöttem, új életet kezdeni vámpírként. Már 189 éve élek Forksban, de nyugodjon meg mindenki, étkezni más városokba járok.
  × KINÉZET: Szőkésbarna hajú, szeme színe aranybarna vagy fekete ,de szokott piros is lenni. Általában színes holmikban jár, mert megunta a szokásos vámpír fílinget. Halad a divattal, megpróbál normál embernek kinézni.
  ×JELLEM: Kedves ,zárkózott ,makacs. Sokszor elgondolkodott már azon ,hogy étrendet kéne változtatni ,de mindig azt mondja magának ,hogy nem elég erős. Hetente meglátogatja szülei sírját,mert hiányoznak neki.

  × MIT SZERET:vásárlás ,zene ,ékszerek
  × MIT NEM SZERET: rovarok , nagyképűség ,parancsolgatás
  × GYENGESÉGEI: Könnyen zavarba jön.
  × ERŐSSÉGEI: Nyugodt és szeret egyedül lenni. Nagyon jól tud rajzolni.Különleges képessége a telepátia. Hallja mások gondolatait és gondolatokat is tud továbbbítani.


Last edited by Gwen Taylor on Thu Oct 29, 2009 11:33 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
 
Gwen Taylor
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Another skewed view - hope in the Baker & Taylor Catalog
» Taylor PRO SERIES wireset *NEW*
» Sherm N Taylor Racing
» Gwen Naughton
» 1/24 VFS Kenneth Taylor's P-40C (not OOB!!!!)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .ragadozó vámpírok.-
Jump to: