Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Paul Woolsey

Go down 
AuthorMessage
Edward Cullen
Vegetáriánus vámpír/Admin
Vegetáriánus vámpír/Admin
avatar

Posts : 270
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Paul Woolsey   Thu Oct 29, 2009 5:29 am

Mr werewolf;;
nagyon, nagyon tetszik az előtörténeted, külön jó pont, hogy szeptember 6-án született Paul. [mivel én is akkor. xD]
Szép, áttekinthető, öröm volt olvasni. és ahhoz képest, hogy szinte semmit nem tudunk, szépen összehoztad, le a kalappal.
Kihagytam valamit? Hja, igen: természetesen elfogadva!
Back to top Go down
View user profile
Paul
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 29
Join date : 2009-10-29

PostSubject: Paul Woolsey   Thu Oct 29, 2009 3:50 am
paul woolsey  × TELJES NÉV: Paul Woolsey
  × BECENÉV: sexi boy szerintem maradjunk a Paulnál
  × KOR: 17
  × NEM: teljes mértékben fiú
  × FAJ: vérfarkas

  × SZÜLETÉSI HELY: La Push
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1988. szeptember 6.
  × CSALÁD:
  - apa: Nathan Woolsey
  - anya: Elizabeth Lynne(elhunyt)
  - testvér(ek): nincs

  × ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: 16 évesen
  × IMPRINT: még nem biztos benne
  × ÉLETTÖRTÉNET: Tizenhét évvel ezelőtt, pontosan szeptember 6.-án sírt fel egy gyerek a la pushi kis kórházban. Kint dúlt a vihar, a szél könnyedén felkapta a földön heverő apróbb dolgokat, tépte a fák leveleit, az eső átkozottul szakadt, a tenger vadul hullámzott. De ott, a kis kórházban a Woolsey házaspár szívében csend honolt, milliónyi érzelemmel együtt, mikor az apró teremtés a világra jött. Az édesapa sejtette, hogy nem csak egy egyszerű gyerek született meg. Nem, annál sokkal többről volt szó. Tudta, hogy a gyerek hordozza a vérfarkas-géneket, de nem tántorodott el tőle. Már akkor megígérte magának, hogy amint eljön az ideje, tanítani fogja a fiút.
  Paul Woolsey jött a világra akkor. Mindenki imádta, kényeztették, a szülei rengeteg időt szántak rá. Édesanyja sokat babusgatta. A szülők mindig igyekeztek a legjobb útra terelni a gyereket. Paul nem járt óvodába, otthon volt a szüleivel. A kissrác már akkor okosnak bizonyult, és hiába nem járt oviba, az iskolakezdésre megtanult írni, olvasni, számolni. A szülei attól féltek, hogy Paul nem fog beilleszkedni a többi diák közé, de egy percig sem kellett agódniuk. A fiú már első nap barátokat szerzett, és már sok gyereket ismert, hiszen La Pushban ez elkerülhetetlen volt. Délutánonként rengeteget lógott a barátaival. Fociztak, elmentek a tengerhez, mindent együtt csináltak. Igazi összekovácsolódott kis banda jött létre, ők voltak a rezervátumban a nagymenők.

  A végzetes nap, amikor Paul élete 180 fokos fordulatot vesz...

  Harmadik osztályos volt a fiú, amikor egy nap hazament az iskolából, nagy boldogan, hogy neki márpedig ötös lett a matekdolgozata. Paul belépett a házba, és meglátta az édesapját a nappaliban üldögélni. Kezeit az arcába temette és hangtalanul zokogott. A fiú csak annyit látott, hogy a teste rázkódik. Nathan nem tudta, hogyan közölhetné a fiával a hírt. Csak annyit mondott neki, hogy Elizabeth, az édesanyja elment, és nem jön többé vissza. Paul tudta, mit jelent ez, hiszen nem volt már olyan kicsi, hogy fel ne fogja a hallottakat. Elizabeth Lynne elhunyt. A srác napokig csak a szobájába volt, akkoriban sokat hiányzott az iskolából. Teljesen elgyengült, ezáltal a szervezete is, és sokszor volt beteg. Nem állt szóba senkivel, a barátaival sem lógott már annyit, és apjával is csak tőmondatokban volt hajlandó beszélni. Nathan ekkoriban kezdett el neki mesélni a legendákról. Paul szívesen hallgatta őket, de mindig zagyvaságnak tartotta. Mindig is a valóságban élt, el nem tudta képzelni, hogy léteznének mítikus lények.
  Ahogy teltek a hetek, a hónapok, Paul fokozatosan kezdett megváltozni. Visszatért a haverokhoz, rengeteget lógott velük ismét, alig volt otthon. Viszont a helyzet ahogy változott, úgy romlott fokozatosan is. Nem érdekelte a tanulás, egyre többet jött úgy haza, hogy hármast, vagy éppen kettest kapott. A tanároknak visszaszólt, ezért az igazgatói irodát is sokszor látogatta.
  Középiskolában ismét csak fokozódott tovább a dolog. A baráti köre ugyanaz volt, egyre jobban függtek egymástól. Viszont sokszor késő este ért haza, a jegyei még mindig romlottak. Egyfajta állarcot húzott magára. Egy rideg maszkot, ami alá senki sem nyerhetett bepillantást. Bunkó volt, nyers modorú. A suliban Jacob barátjával együtt ketten voltak a nagymenők, a vagány kölykök. A lányok körében is mondhatni nagy szerepe volt.

  Amikor a mesék hirtelen valóra válnak...

  Ez nincs teljesen így, mert nem olyan hirtelen történt a dolog. Bele telt pár hétbe, míg Paul tényleg a mesevilág egyik szereplője lett. Ám a növekedés, a fájdalmak hirtelen törtek elő. A fiú nem értette mi történik vele. Hetek alatt több centit nőtt, rengeteget izmosodott, minden felesleg - ha volt ilyen - izommá alakult át. Belülről mintha szét akarta volna valami feszíteni. Negyen fok fölötti láza volt, esténként rémálmok gyötörték, úszott a verejtékben. Nathan Sam segítségét kérte, mivel akkoriban Ő volt az első átváltozott farkas. Nathan, és Sam szépen lassan közölte vele, hogy mi történik körülötte. Az apja is vérfarkas volt, ő pedig örökölte ezt. Minden elmondtak neki, amit a vérfarkasokról, és a vámpírokról tudnia kellett. Paul először kinevette őket, és hallani sem akart efféle hülyeségről.
  Egy nap Sam és Paul az erdőben sétáltak, amikor hirtelen összeesett, és pár perccel később már szőrös, mancsos farkas lett belőle. Sam mindenben segített neki. Ezek után folyton együtt lógtak, és azon volt, hogy a srácot mindenféle fortélyra megtanítson. Ő volt a második átváltozott farkas.

  A jelenben élünk, a mese nem változtat sok mindenen. Ez attól még mindig a rideg valóság.

  Paul immár tizenhét éves. A maszkot még mindig ugyanúgy viseli, természetre nem változott. Kivéve az apjával, és Sammel tisztelettudó, felnéz rájuk, és hallgat a parancsaira. Vagyis próbál...
  Az imprintről ugye még nem esett szó. Hát, ezt Paul hatalmas nagy hülyeségnek tartja, szerinte nem létezik szerelem első látásra, és szóval a szerelem egyáltalán nem létezik. Ám betoppant az életébe egy bizonyos lány, akinek vágyik a társaságára, de egyben az őrületbe tudja kergetni. Nem tudja, mit érez a lány iránt, sőt, hogy egyáltalán érez e valamit, de álmaiban sem hagyja nyugodni. Nem tud semmit róla, mégis megmentette az életét. Egymás idegeire mennek, de közben mégis, mégis... gondolnak a másikra.
  × KINÉZET: iszonyat magas srác, jól kidolgozott testtel - nem, meglepő módon nem jár konditerembe. mivel neki van egy olyan képessége, hogy át tud változni cuki kis farkassá, nos, ez szerintem mindent megmagyaráz. általában farmert, vagy melegítőnadrágot hord. pólók, pólók, pólók... nos, neki is van egy olyan tulajdonsága - mint a legtöbb férfi falkatagnak -, hogy jobban szeret félmeztelenül járni, ezért sokszor nincs is rajta ez a ruhadarab. De ha van, akkor is az egyszerű póló. Az ilyen elegánsabb cuccoktól felfordul a gyomra. Lányok, csorgathatjátok a nyálatokat. Színekben a sötétebbet kedveli. Fekete, szürke, egyéb más sötétebb árnyalatok. Barna haja van, amivel általában nem sokat foglalkozik, szanaszét állnak a tincsek, de még ez is jól áll neki. Hatalmas, csokoládébarna szemei máris olvadásra késztetnek. Általában látható a nyakán egy lánc, ami amolyan szerencsehozó talizmán.
  Farkasként: hatalmas test, hosszúkás, szürkés-fehér szőrzet. A homlokán van egy apró kis hold formájú jel.

  ×JELLEM: bunkó, egoista, cinikus. ez jellemző rá a legtöbb esetben. kivéve, ha a családjáról van szó, mivel azt tartja a legelsőnek, a legfontosabbnak. apjával tisztelettel bánik. imádja kigúnyolni, próbára tenni az embereket, előszeretettel szivatja a nála "alsóbbrendűeket". igazi nagydumás, laza, vagány kölyök, aki kicsit sokat gondol magáról. imád csajozni, pörögni, bulizni, a falka-tagokkal, vagyis a haverjaival lógni.
  ám valaki bele gondolt már, mi rejtőzhet a felszín alatt? ugyan, dehogy! hiszen aki összeismerkedik vele, már az első tíz perc után megvan a véleménye: egy nagyon laza, nagyon bunkó, beképzelt gyerek, aki azt gondolja, mindent jobban tud másoknál. de ez valójában nincs így. miután Paul édesanyja meghalt, a fiú teljesen kifordult magából. először csendesebb lett, alig állt szóba valakivel, de ahogy telt az idő, megtanulta, hogyan húzhat maga elé egy maszkot. ez a maszk pedig szörnyen rideg, és sokszor kibírhatatlan.
  Farkasként nagyon jó a harcban, utálja a vámpírokat.

  × MIT SZERET: kaja, kaja, kaja, és....- dobpergés - kaja. neem, egyébként szereti még a farkas-létet, imád száguldozni mind a morotjával, mind futva.
  × MIT NEM SZERET: ha valaki megmondja, mit csináljon, vagy ha a családját bántják.
  × GYENGESÉGEI: könnyen haragra kap, nagyon lobbanékony, ezzel pedig sokszor veszélybe sodorja a vérfarkasok titkát.
  × ERŐSSÉGEI: mindig kiáll az igaza mellett, a barátai és a családja mellett.
Back to top Go down
View user profile
 
Paul Woolsey
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Paul Tobin
» Happy Birthday Paul Baulch
» Paul Grant This Saturday!
» Happy Birthday Paul!
» Wts: Gibson Les Paul studio Goldtop (copy)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .vérfarkasok.-
Jump to: