Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Candice Salvatrice

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Candice Salvatrice   Sat Oct 31, 2009 5:04 am

ELFOGADVA;;
javított változat - elfogadtam, irány játszani ^^

the beautiful and the... vampire??;;
majdnem jó az előtörténet. nem, ennek hallatán nem
kell megijedni, csak egy pici változtatásra szorul,
de egyébként nagyon szépen van megírva.
1. 2005-öt írunk, ezért a karaktered nem születhetett
1990.-ben, és nem változhatott át 2008.-ban. Ezt kérlek
javítsd.
2. tejcsokoládé barna bőr? hát, ha ránézek a képen
lévő személyre, meg kell hogy állípítsam, igen fehér
bőre van.

Ha ezeket javítottad, kérlek írj egy PM-et, utána
teszlek is az elfogadottakhoz ^^
Back to top Go down
View user profile
Candice Salvatrice
Ragadozó vámpír
Ragadozó vámpír
avatar

Posts : 2
Join date : 2009-10-31

PostSubject: Candice Salvatrice   Sat Oct 31, 2009 4:25 am

javított változatCandice Salvatrice  × TELJES NÉV: Candice Salvatrice
  × BECENÉV: Candy
  × KOR: 19
  × NEM:
  × FAJ: ragadozó vámpír

  × SZÜLETÉSI HELY: Beverly Hills
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1986. május 24.
  × CSALÁD:
  Család... Candice-nek sosem jelentett sokat ez a szó. S talán e család többi tagjának sem. Nem voltak közös étkezések, melyen mindenki elmeséli mi történt vele, sem közös nyaralások. Édesapja, Gomez Salvatrice alig volt itthon, ez váltotta ki nála az önálló életmódot. Ami úgy látszik mindenkinek megfelelt. Candy öccse Ryan, 15 éves lázadó, és ebben a szakaszában szeret mindenkibe belekötni valamilyen módon, effelől a nővére sem kivétel. Sosem volt köztük igazi testvérkapcsolat, hiába próbálkozott egykor édesanyjuk. Maguknak valók mindketten, ebben, és csak is ebben, tökéletesen egyetértenek.
  Anyjuk, Elizabeth szerető családban nevelkedett, mindig hasonlót szeretett volna. Férjét, Gomez-t, már három éves korában örökbe adták, és árvaházban nőtt fel. Talán egyfajta régi düh, bosszúállás csapódott le benne, mikor úgy döntött családja helyett a munkájába temetkezik. Jó kapcsolatát lányával a neki adott pénznek köszönheti, no meg, hogy néha rávette magát, hogy elmenjen vele/neki vásárolni. Fiával semmilyen kapcsolatot nem ápolt, ha a napi köszöntést nem vesszük figyelembe. Ez volt Candy családja. Fikarcnyi szimbiózis nélkül.

  × ÁTVÁLTOZÁS IDEJE: 2003. október 20.
  × KI VÁLTOZTATTA ÁT: Egykori szeretője, Brian Ferell
  × ÉLETTÖRTÉNET:
  Candice 1990. május 24-én látott holdvilágot Beverly Hills-ben. Az élete kifogástalanul tökéletes és mesébe illő volt. Édesapja jól fizetett zenei és filmipari producer volt, jórészt ő tartotta el a családot. Viszont nem töltött sok időt otthon, inkább csak pénzt adott a gyerekeinek, legtöbbet az ő kedvenc kis csemetéjének, Candy-nek. Utána már sietett is a munkájának börtönébe.
  Így C.-be nem sok tiszteletet, vagy ne adj Isten szigort tukmált a kényes lányával nem bíró tehetetlen anyja. Elizabeth egyébként gyógyszerpatikában dolgozott, első szülöttje legnagyobb megbotránkozására. Candy-nek semmi és senki nem volt elég jó, beszélhetünk itt ételről, italról, ruhákról, barátnőkről, férfikról. Fiúkból bizony tonnaszám fogyasztott, bár egyik termékével sem volt kellőképp megelégedve. Az iskolában közepes tanuló volt, az órák nem kötötték annyira le, mint padtársa márkás cipőjének szemrevételezése. Mikor 16 éves lett egy modellügynökség kereste fel azzal az ajánlattal, hogy szívesen készítenének róla egy - két képet. Később már 100 fotóról volt szó, majd még többről és többről. Ígéretes jövője volt Beverly Hills-ben. Aztán jött a csapás. 2 évvel később a Salvatrice családnak költöznie kellett. Gomez-t ugyanis már nem fizették meg annyira, mint régen, egy ideje már elavult ötletei miatt. Ezért a házat sem tudták fenn tartani, nem tudtak már megélni a nagy 90210-ben. Ha ez nem elég egy elkényeztettet tizenévesnek, még jött a ráadás. Apját adócsalással vádolták. Emiatt 4 évre börtönbe került, így Candice egyedül maradt teljesen romhalmazzá vált édesanyjával és öccsével. Egyetlen szerencséjük (ha szerencsének lehet nevezni), hogy a gyerekek nagymamája meghalt, és rájuk hagyta forksi birtokát. Nem volt más választásuk, mint beköltözni az 5 szobás kis házba és elindítani új életüket. Az anyuka itt egy jól fizető nyelvoktató cégnél kapott állást tanárként, Candy és öccse bekerült a forks-i gimibe, délutánonként pedig édesanyjának segített ügyintézni az új nyelviskolába kerülő diákok körül. Sikerült megváltoznia (egy kicsit) és megszokni új életét.
  De hogy ne legyen ennyire rövid e kis előtörténet, vagy hogy ne legyen Candy történetének ilyen szép kis The End-je, jön egy újabb csapás. Egy 22 éves isteni jóképű, humoros pasi kért tőle francia korrepetálást, hogy rendesen felkészülhessen édesanyja óráira. Mondanom sem kell, hősnőnk egyből bele zúgott a férfiba, kinek furcsa mód bizarr, vörös kontaktlencséje volt. Mert hát valódi nem lehetett nem igaz? Az első négy óra után, Candy édes megismertette Brian-nall (mert hogy így hívták) a Pus-pus francia szó jelentőségét. A fehér bőrkanapé remek helyszín volt a "nyelvtanulásra", de ki gondolta volna, hogy húsz perccel később már ronda, kimoshatatlan vérfoltokkal lesz teli?! A férfiról ugyanis kiderült, hogy nem éppen az az ártatlan srác akinek lenni kéne. Ez akkor derült ki, mikor fájdalmasan, kicsit sem élvezhetően harapott bele a lány nyakába. A kiéhezett vámpír óriási szenvedéllyel szürcsölgetett belőle, aztán szánalomból hagyott egy kis életrevalót egykori nőjének. Ez a vér fekete, átváltozáshoz való méreggel keveredett, ami 3 nappal később vegyült csak el teljesen a testében. Ez a 3 nap óriási szenvedés volt Candice számára, és most nem csak a gyenge tűrőképességről beszélek. E napok után kezdte hiányolni őt édesanyja, mert hogy nem volt kinek rendet raknia az irodában. Benézett a lánya lakására, kinek éppen befejeződött az átváltozása, de még nem igazán fogta fel mi történt vele. Anyja viszont tudott valamiről, amiről ő furcsa mód, csak később bizonyosodott meg. Addigra szülője már kirohant a lakásból, és nem is látta többet, öccsét szintúgy. Lassan kezdett rémleni neki, mi történt vele, és ezáltal mi is lett belőle. Nem úgy reagált, mint ahogyan a legtöbben azt tették volna. Kimondottan boldog volt. Erősebb, szebb lett. Az más dolog, hogy emberi vérrel kellett táplálkoznia. Egy-kétszer, szükség esetén legyilkolt pár pomponlányt, hogy megbosszulja amiért úgy elbántak vele. Azon kívül állati vérrel táplálkozik, néha-néha kicsúszik az irányítása alól, ilyenkor gyilkol.
  Eljött az az idő, amikor kezdte megkedvelni Forks-t. Vajon ez így is marad? Vagy akad itt majd valaki aki tönkre teszi, a már így is kissé nehéz életét?
  Döntsd el Te!
  × KINÉZET:
  Egykori tejcsokoládé barna bőre, az átváltozás során legnagyobb sajnálatára kifakult. El kell kezdenie ismerkedni a márványfehér, bár még mindig aránylag sportos testtel.
  Áfonyakék mandulavágású szempár, vékonykás ajkak, általában barackszínű szájfénnyel színesítve. Innen felismered! De ha még nem megy, hát itt van még egy kis ismertető: Imádja a rózsaszín, lila ruhákat. Erősen sminkeli magát, ezen belül az ajakfényt és a szempillaspirált részesíti előnyben.
  Ékszereket, meglepő módon nem szeret viselni. Egyedül egy ezüst fülbevalója van, de azt sem hordja mindig.
  Meg kell jegyezni, kissé koravén, így nem véletlen, ha néha idősebb férfiak akadnak a horgán.

  ×JELLEM:
  Amilyen neveletlen, és feltűnően éretlen viselkedéséről ismerhették a beverly hills-iek, annak a felét kapták a forksiak. Ma már érettebben viselkedik, megfontolt, és általában jó döntéseket hozó nő lett belőle. Kényes és irigy természete viszont fikarcnyit sem változott. Ugyanúgy imád kioktatni mindenkit, aki szemet szúr neki, az sem zavarja, ha jóval idősebbel és tapasztaltabbal kell emiatt szembenéznie.

  × MIT SZERET:
  -új ruhák
  -leárazás
  -mazsorettes lányok (vére)
  × MIT NEM SZERET:
  -túlzott szemérmesség
  -ha beszólnak neki
  -turkálók
  × GYENGESÉGEI:Testalkata kiedzett, mégis a sport sosem volt az erőssége, a labdajátékokban még a vámpírlét előnyeinek segítségével sem boldogul. És bármennyire is szeret felsőbbrendüsködni, és megy is neki, szörnyen ki tud akadni, ha valaki beolvas neki.
  × ERŐSSÉGEI:
Csábítóereje már emberi korában is erős volt, most csak még könnyebb zsákmányt szerezni velem. Szereti álcázni magát, és sosem a valódi énjét mutatni.[/list]


Last edited by Candice Salvatrice on Sat Oct 31, 2009 5:09 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
 
Candice Salvatrice
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Academy Awards History

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .ragadozó vámpírok.-
Jump to: