Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Christopher Skylee

Go down 
AuthorMessage
vanessa aileen white
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 142
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Christopher Skylee   Sat Oct 31, 2009 1:34 pm

ELFOGADVA;;
- javított változat, köszönöm ^^ -

Chris, the werewolf;;
Őszinte leszek, ennél picit többet vártam (igen, talán
a vérfarkas karakterekkel még szigorúbb vagyok), főleg
egy ilyen karakterből sokkal több mindent ki lehet hozni.
1. hol marad a gyerekkor? az élmények? a barátok? az
ember nem lesz rögtön tizenhat éves. ez előtti évekre
kíváncsi vagyok.
2. másik dolog, amit személyem nagyon szigorúan vesz,
az az átváltozás. "Utólag visszagondolva meg voltak
a jelek"
. persze, persze, értjük mi, hogy nincs hipp-hopp
átváltozás, de azért erről írhatnál pár sort.
átváltozás előtti idő: hogyan viszonyult a változásokhoz,
mennyire tűrte a hol megjelenő fájdalmakat, görcsöket?
Back to top Go down
View user profile
Christopher Skylee
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 8
Join date : 2009-10-31

PostSubject: Christopher Skylee   Sat Oct 31, 2009 1:19 pm
Christopher Skylee  × TELJES NÉV: Christopher Skylee
  × BECENÉV: Chris
  × KOR: 20
  × NEM: fiú
  × FAJ: vérfarkas

  × SZÜLETÉSI HELY: La Push
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1985. március. 19.
  × CSALÁD:
  - apa: Thomas Skylee, asztalos, 48 éves
  - anya: Samantha Skylee, meghalt
  - testvér(ek): egyke

  × ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: 2001-ben, mikor 16 éves volt
  × IMPRINT: nincs
  × ÉLETTÖRTÉNET:

  La Push-ban látta meg a napvilágot, otthon született, mivel neki nagyon sietős volt kijönni, és semmi kedve nem volt megvárni amíg, anyját elvinnék a kórházba. Mindig vidám kisfiú volt, ezért könnyen szerzett barátokat. Sosem volt az a bandavezér típus, inkább csak egy volt a társaság sokaságában, de mégis mindenki tudta ki ő, és mit keres ott. Színesebbé tette a társaságot. Az igaz, hogy sohasem volt neki, olyan igazi " legjobb barát", amit néha hiányolt is, de pótolták a többiek, ezt is.Az édesapjával és anyjával is jól kijött, igazán jó családban nőhetett fel. persze problémák itt is lehetnek. Édesanyja, munkája miatt kevés időt töltött otthon. Tudni kell, hogy Samantha egy cégnél volt ügynök, ezért sokat kellett utaznia a kuncsaftok miatt. Még így sem igazán vágyott testvérekre, hiszen La Push -ban volt annyi fiú, és egyben barát, aki pótolta ezt a szerepet. Ahogy cseperedett, gyakran észrevette azokat a nagy fiúkat, akik mindig együtt mászkálnak, és akiket akkor még félelmetesnek tartott. Akkor még nem tudta, hogy valamikor majd ő is a tagja lesz ennek a "titokzatos bandának" . A farkas gént anyja révén örökölte, amit csak tinédzser korában tudott meg, ugyanis apja minderről semmit sem tudott. Az anyjánál nem aktiválódott ez a gén, így jelei sem mutatkoztak. Nem gondolta, hogy nem lesz ideje, majd arra, hogy ő maga avassa be saját fiát a titokba.

  Mivel nem kísérte sok szerencse egy utazását, a repülőgép, amivel utazott lezuhant, és ezt családja is csak később tudta meg. Mivel a haza utat nem ezzel a géppel tervezte, csak meg akarta lepni a családját, hogy hamarabb hazaért. Nem szerette, hogy olyan sokat kell távol lennie a családjától, de szerette a munkáját. A fiát, aki nehezen viselte ezeket a napokat, könnyen kitudta engesztelni, hogy minden helyről, ahol megfordult, ajándékkal tért vissza. Lehetett az kép, kagyló, vagy akármi ami azt a a helyet felelevenítette. Chrisnek külön szekrénye volt ezeknek a tárgyaknak a tárolására. mikor már nagyobb lett, sem szűnt meg ez a szokás, egészen addig amíg az édesanyja meg nem halt. Talán ez lehet az oka, annak is, hogy szereti a jelképes dolgokat.

  Amikor a baleset történt Christopher ekkor 16 volt, pont abban a korban volt, amikor szüksége lett volna a szüleire. Az anyját elvesztette, de az apja sem volt sokat mellette, mivel őt is nagyon megviselte felesége halála. Ő szinte teljesen elvonult a világ elől, és hogy ne mindenben a feleségét lássa, el is költöztek La Push-ból, be Forks-ba. Chris nem ellenezte, hiszen ő is érezte, hogy szüksége van egy kis távolság a fájó emlékektől. Persze hiányoztak neki a barátai, akik még mindig nagyon sokat jelentettek neki. A költözés után szinte azonnal jelentkeztek nála a tünetek, de nem ismerték fel, hogyan is ismerhették volna fel, hogyha még csak nem is sejtették a függöny mögött zajló eseményeket. Az édesapjának el kellett utaznia, mert apja megbetegedett, így nem tudta ápolni. Rossz hírek, rossz dolgok egymás után. Nem is szívesen hagyta egyedül, de Chris meggyőzte, hogy ellesz... Persze édesapja, még így sem volt nyugodt, így a szomszédjaikat kérte meg, hogy nézzenek majd rá a fiára. Amióta meghalt a felsége, talán ez volt az első, amikor kapcsolatba lépett másokkal. Fia talán ezért is örült neki, hiszen egy normális esetben, melyik kamasz örül neki, ha bébiszittert kap. Pár nappal később történt meg az átváltozás mikor egy kicsit jobban érezte magát, és kiment a friss levegőre a házuk udvarára. Csak a csodával határos módon, volt akkora önuralma, hogy lenyugodott, és sikerült visszaváltoznia. Csak egy kerti asztal meg szék bánta az első alkalmat. Mivel a szerencse a továbbiakban sem kísérte , a nagyapja meghalt, ezért édesapja útja is elhúzódott. Nem tudta mit csináljon, vagy, hogy mi is ez az egész.

  Ez a környezet még elég új volt neki, így ezt az időszakot inkább a régi házukban akarta átvészelni, amit még mindig inkább tekintett otthonának. Végül magának kellett felfedeznie, hogyan működnek a dolgok, és ehhez segítségül nagyapja naplóját hívta, amit az egyik délután talált meg a ház padlásán. Abban minden részletesen le volt írva, és ahogy minél többet megtudott erről, az eddig számára ismeretlen világról, egyre jobban megtetszett neki.

  Fel is vette a kapcsolatot a többi La Push-ban élő farkassal, és számára ez jelentette az új családját, az apjával él, aki azóta hazatért, de az apja még mindig csak magának él, és a munkájába temetkezik. Nem is nagyon vette észre, a változásokat a fián. De chris nem akarta eltitkolni előle ezt az egészet, hisz ez mostantól az élete fontos része. Az apja szereti a fiát, és el is fogadta, ami vele történt, de még mindig árnyéka a régi önmagának, és így nincs ereje, hogy segítsen a fiának, így Chris igazából önállóan él, amikor pedig a többi barátjával van, akkor igazi önmaga.
  × KINÉZET: Sötét barna rövid haj, általában csak egyenes a fazonja miatt, de néha több időd is szánhatok rá, ha kell, és fel is dobhatja! 175 cm magas volt az átváltozás előtt, utána pedig már 188 cm-t is elérte. Barna szemek jellemi még. Átlagnál jóval magasabb hőmérséklet, mióta farkas, rengeteget izmosodott, erősödött. Farkas alakban barna bundájú farkas. És rövid a szőre, hisz a haja is az. Szereti a laza ruhákat, de az elegánstól sem riad vissza, ha arra van szükség.

  ×JELLEM: A baleset óta zárkózottabb a környezeténél, de a barátai társaságában, kinyílik, és ott igazán megismerhetik, és igazán vidám, felszabadult embert, amilyen mindig is volt az édesanyja balesete előtt. Ha valami elhatároz, azt el is éri, mert mindent megtesz azért, hogy sikerüljön. Barátságos, és természete ellenére könnyen kinyílik az embereknek, vagy éppen farkasoknak. DE csak azoknak, akik megérdemlik. Ha segítség kell, tőle mindig megkapod, mert a barátai jelentik a családját. És az elve: Családomért, bármit, bármikor. Szeret a természetben járni, sokat túrázik. Ha szeret, odaadóan szeret. És mindennek ellenére ami vele történt, optimistán látja a világot.
  Nem az a bulizós típus, de elmegy a barátaival, ha kedve tartja.

  × MIT SZERET: barátait, a farkaslétet, jelképes dolgokat
  × MIT NEM SZERET: repülőutakat, alkoholt
  × GYENGESÉGEI: Érzékeny lélek a látszat ellenére
  × ERŐSSÉGEI: család, és barátok védelme


Last edited by Christopher Skylee on Sat Oct 31, 2009 2:47 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
 
Christopher Skylee
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Christopher Ecclestone departure - Jump or pushed?
» Christopher Clouston, Hokitika, New Zealand
» Christopher Soule
» Christopher Vine Temuka Small Jug
» Brutalist Studio Pottery Vase - Maker?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .vérfarkasok.-
Jump to: