Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Welcome To The World [Kylie- Jenny]

Go down 
AuthorMessage
Jennifer Sonja Chabert
Ember
Ember
avatar

Posts : 50
Join date : 2009-10-27
Age : 25
Location : La Push

PostSubject: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   Sat Oct 31, 2009 4:23 pm

  Ez is egy olyan nap, mikor nincs kedvem semmit se csinálni, és csak vagyok. Ez sokszor fordul velem elő, de istenem egy olyan ember, akit semmi nem érdekel mivel tudná lekötni magát? Kérdezem tőletek, mert ha tudtok rá választ, igazán megsúghatnátok. Jól jönne egy kis segítség ezeken a napokon. De nem nyavalygok, mert már evvel teli van, az ami a nőknek nincs oda lent, csak, hogy szépen fejezem ki magam. A napok egybe folynak, így naptár segítsége nélkül, meg se tudom mondani, hogy milyen napot írunk. Sajnálom, de ha érdekel, biztos hétköznap van, mert suliba voltam ma.

  Semmi különös nem volt ebbe a napba se, nem tudtak újjal szolgálni az iskolába is .Végignéztem pár röplabda meccset, amit már nagyon untam. Túl sokat gondoltam Paulra, ami aggasztott. Minden aggaszt vele kapcsolatba, és egyben vonz is. Az ellentétek vonzzák egymást, ezt fáj be ismerni. De el kell áruljam, hogy teljesen oda vagyok érte, de ezt senkinek se adhatjátok tovább,mert különben 7 nap múlva támad a kaszás. Jól van, vicceltem, mert még a végén megijedtek tőlem,de akkor ki lesz a közönségem?
  Hazamentem az iskolából, és segítettem otthon a házimunkában. A nagyinak nagyon fájt a lába, én meg nem akartam, hogy baja essen, így átvállaltam af eladatok agy részét. A kis segítőkész lány. Gondoljátok.

  A mai viseletem, nem sok mindenből állt. Befont haj, kevés smink, egy barna felső, egy farmer, és egy csizma. Már késő fele járt, de nekem szükségem volt a friss levegőre. Ezért megfogtam a lap topom, és beültem a kocsimba. annyira szerettem kimondani azt, a szót, hogy kocsim. Imádom a járgányt. Az anyósülésre helyeztem a gépet, és már is száguldoztam az úton. Nem tudom merre megyek, csak egy kicsit ki akartam kapcsolódni.

  A part amit, annyira imádtam, most is csalogatott, én meg nem álltam ellent. Leparkoltam, de egy ismeretlen helyen találtam magam. Valami lagúna féleségnek nézett ki, de a földrajz tudásom nem a legjobb. Gyönyörű volt a hely, és nem is mentem tovább. Leültem a partra, becipzároztam a kabátom, hogy ne fázzak. Elindítottam, a gépet, ami egy kicsit lassú volt. A töri beadványomat, a gépen csinálom meg, ezért is hoztam magammal. Az internet szerencsére, már hamar betöltött, megkerestem rajta a dolgokat, közbe kezdett sötétedni, de hoztam lámpát, hogy ha esetleg szükség van rá, de nem akarok sokáig itt tartózkodni. Hirtelen összerezzentem, mert lépéseket hallottam, ami közeledett felém.

  Megjegyzés: Nos, most ez egy ilyen kezdés.


Last edited by Jennifer Sonja Chabert on Wed Jul 14, 2010 12:22 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Guest
GuestPostSubject: Re: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   Sat Oct 31, 2009 4:33 pm

Nem sok dolgom volt, és összeteszem a kezem, hogy nem találkoztam senkivel, főleg nem egy vámpírral. Na meg nem is akartam egésznap a házban ücsörögni, akarom mondani motel, avgy mi a szöszöm, amiben most élek. Felőlem lehet szálloda, dehogy nem öt csillagos az biztos.
A napom ami alapjából véve jónak indult elrontódott, mert drága jó anyukám hívott, hogy ellenőrizzen. Könyörgöm! 19 éves vagyok az istenért... nem kell engem még felügyelet alatt tartani. Már tudok magamra vigyázni... többé-kevésbbé, de ezt nem kell neki tudnia.
Már megint nem tudom, hogy hol avgyok, csak jöttem, hogy jöjjek. Valami víz szikla és nekem ez így tökéletes, ja... meg egy lány.
Már nem annyira.
Bár ha azt vesszük, hogy nem vámípr akkor az már jó lehet. Összerezzent, amint feltűntem, akarom mondani számára is látható lettem.
Nem mentem közelebb hozzá, lehet hogy ő is küzd pánik rohamokkal meg hozzá hasonló finomságokkal...
- Szia - köszöntem hallkan. Remek kezdés Kylie... Hát na.. valammit csak kell mondani.(na ez ritka rövid lett... bocsi)
Back to top Go down
Jennifer Sonja Chabert
Ember
Ember
avatar

Posts : 50
Join date : 2009-10-27
Age : 25
Location : La Push

PostSubject: Re: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   Sun Nov 01, 2009 2:16 pm

  Miközben az iskolai tanulmányaimhoz, kerestem anyagot, megnéztem az e-mailjeimet is. Huha, örömmel közölhettem, elégé népszerű vagyok. Az anyám, sőt még a húgom is megdobott kedve szóval. Liz, meg még páran is, annyi minden kérdésük volt, hogy mire a válasz begépelem. Elkapott a hiányérzet, becsuktam a szemem, és elém képzeltem őket, néhány emlékkép is bevillant. Hirtelen olyan valóságos volt, de gyorsan összeszedtem magam. Visszaírtam, próbáltam szépeket írni, hogy megnyugodjanak.
  Ekkor a hang, erősödött.Mi van, ha egy pedofil járkál erre felé, az azért elég kínos lenne. Oké mellőzőm ezeket, a gondolatokat. Mégis, mit ki nem találok. Ekkor előlépet az idegen, és rám köszönt. Huha, most megnyugodtam. Nem, nem nézett ki őrültnek, vagy valami. Egy kedves lánynak , már inkább. Összecsuktam a lap tomat, és megkapartam a torkomat.
  -Halihó idegen .Mi járatba erre?-Na ez is egy csoda, hogy én ennyire közvetlen vagyok. Nem fordul elő, ez velem sűrűn .Inkább taszítom, az emberkéket, mert nem érdekelnek. Értitek, nem érdekel az életük, akkor meg. Ezzel, csak azt, akarom elérni, hogy az enyém, se érdekeljen senkit. Na szóval, ez sajnos nem szokott sikerülni. Főleg, egy személynél nem. Paulnál sajnos.
  A csaj egy kicsit meg volt, szeppenve, de ezért nem hibáztattam. Kényelmesen elhelyezkedtem, a kezemet a kabátom zsebébe dugtam, mert már fázott. Remélem, hamar felmelegszik. Egyetlen egy dolog, rossz itt, hogy állandóan hideg van. De komolyan, mintha csak, az Északi sarkon lennék. Egyáltalán nem kellemes érzés.
  -Leülhetsz mellém, ha van kedved, nem harapok, most egész jó kedvemben vagyok-próbáltam elviccelni a dolgot, hogy valahogy feloldjam a helyzetet. Mert, vagy elmegy, vagy marad, de az biztos nem nézzem el, azt, hogy üljünk csendbe és meredjünk. Ahhoz, most nincs kedvem. Nincs kedvem gondolkodni. Remélem, most nem jön elő a bunkó énem.
  Elkezdtem nézni a tájat, mert eddig nem volt lehetőség rá, vagyis nem szakítottam rá időt. Szerettem régebben, nagyon a természetet, most egy idő után taszít. Mostanság minden taszít.
Back to top Go down
View user profile
Guest
GuestPostSubject: Re: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   Wed Nov 04, 2009 8:05 am

Lehet hogy kiült a döbbenet az arcomra, lehet hogy nem. Mindenesetre nekem új, hogy valaki ennyire közvetlen legyen. Vagy csak megint én vagyok a paranoiás? Lehet.. De jó nekem... már megint nem tudom, hogy mit mondjak, egyáltalán akarok én bármit is mondani? hát igen.. kéne, de... na... kész.. nem szeretem a társaságot. Tipikus magányos farkas vagyok, aztán kész...
De azért válaszolni kéne, mert még se kéne nagyon bunkónak tűnnöm.
- Csak sétálok, csak szokásomhoz híven megint nem tudom, hogy hol vagyok - felelem félszegen. Könyörgöm valaki verjen már belém egy kis bátorságot. A következő megszólalására csak bólintottam és tétova léptekkel felé léptem, majd leültem mellé a sziklára.
- Fázol? - érdeklődtem kedvesen, mikor láttam, hogy a kezeit a kabátzsebébe süllyeszti. Azt elismerem, nincs valami jó idő, de mint farkas, szerencsére nem nagyon érzem a hideget, de ettől függetlenül szeretek jó melegben lenni.
Felsóhajtottam, mert kéne mondani valamit, viszont nem tudtam mit lehetne. Végül két nagyon jó kérdés jutott az eszembe, főleg miután visszagondoltam a vámpírfiúval való találkozásomra.
- Hogy hívnak? - kérdeztem. Esetleg nekem se ártana megmondani a nevemet... - Kylie - tettem hozzá szűkszavúan és remélem érti hogy az leni én. Hiába, nem megy nekem a társalgás. A köszönésig megy utána képzavar, hogy mit is kéne csinálni, főleg, a olyan merész gondolatom támad, hogy nem ártana barátokat is szerezni. Merész ötlet, de nem kéne annyiban hagyni és próbálkozni sem árt. Az még senkinek nem okozta a vesztét, vagy ha igen, akkor én leszek az...
- Ide valósi vagy? - na igen, a kettes számú fontos kérdés, mert azért jó lenne, ha tudnám is hogy hol vagyok, és ő talán tud benne segíteni. Vagy lehet, hogy beszerzek egy térképet, főleg, ha megtalálom a boltot... Mert eddig csak a motelt tudom hol van, meg az erdőt. A többi az már az eltévedéseknek köszönhető...
Back to top Go down
Jennifer Sonja Chabert
Ember
Ember
avatar

Posts : 50
Join date : 2009-10-27
Age : 25
Location : La Push

PostSubject: Re: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   Fri Nov 06, 2009 1:19 pm

  Ezt nevezik jellemfejlődésnek, azt hiszem. Na most, csak arra akarok ki lyukadni, hogy én épp beszélgetést kezdeményeztem, egy idegen lánnyal, ez nálam nagy szó. Nem sűrűn cselekszek ilyet. hisz ennek az oka kézen fekvő. Tudom, tudom, egyesek erre azt mondják, hogy be vagyok poshadva, én csak , hogy ez is egy életforma, amit én nagyon kedvelek.
  A csajt, egy kicsit szemügyre vettem. Fiatal, csinos, és nem az a kimondott rezervátumi lánynak tűnt. Most igen, egy kicsit a színbőre is gondolok. De inkább befogom, a szám , vagyis a gondolataimat. A lány, végül elmesélte mit keres itt, egy mosoly volt rá válaszom egyik fele, hisz én magam se tudom, hogy jelenleg, hol vagyok. Számomra, ez a hely még ismeretlen, vagyis most már nem. Az biztos, hogy elég szép,é s élvezetes a környék. Ezek szerint nem ide valósi, vagy nagyon nem jár ki a szabadba, ha fogalma sincs hol van.
  -Hát sajnos ebbe nem tudok segíteni, pocsék a tájékozódási képességem. Csak annyit, akarok mondani, hogy én se tudom hol vagyunk. -feleltem,egy kicsit zavartan. Szemeimet lesütöttem, és a homokos földet néztem. Közben ő is helyet foglalt, mellettem. Egy kicsit furán éreztem magam és, ha ő nem kezd el beszélni, kérdezni talán meg se szólalok. Ez van, egyszer jár a szám, és be se tudom fogni, máskor meg harapó fogóval se tudnak belőlem kihúzni semmit. De elég, a felesleges dumából.
  -Csak egy kicsit, nehéz megszokni, hogy itt állandóan hideg van, tiszta jégkorszak. - rezzentem össze, és még szorosabban húztam össze magam. Máskor, lehet , hogy több ruhával szerelem fel magam. Érdeklődése, igen jól esett, de meg is döbbentet. Kettős érzelmet váltott ki belőlem az idegen. Hangosan akartam nevetni, de, azt hiszem nehéz lenne megmagyarázni, legalább a csendet megtörné. A gépemet kezdtem el bámulni, mikor újra megszólalt. A neven senki, akartam mondani, de úgy érzem ez nem lett volna, igazságos vele szembe, hisz ő nagy lelkűen, elárulta a nevét. Kylie, számomra ez egy kicsit különös, vagyis a neve, bár ennél cifrábbakat is lehet hallani manapság. Ki kell jelentenem, hogy a Kylie igen is normális név. De kár, hogy az én gondoltaim, csak egy neven jár. Annyira hiányzott, és égtem a vágytól, hogy újra lássam, mikor még nem is ismerem.
  -Az enyém, pedig Jennifer, de nyugodtan, hívhatsz simán Jenny-nek is- egyszerűsítettem le a dolgokat. A szél bele kapott a hajamba, és ez által a szemem világát is elveszítettem. Kivettem, a szememből a nem oda tartozó hajtincset, és úgy folytattam tovább a beszélgetést. Ide valósi vagyok e? Hát nem igazán, de hát ez relatíve.
  -Hát nem, vagyis csak nem rég érkeztem La Pushba, a nagyszüleimhez- nyögtem ki, de aztán visszakérdeztem- Na és te?
  - Nem tudom, hogy miért kérdezte, lehet, hogy csak előrébb akarta vinni a beszélgetésünk folyamatát, vagy csak simán ennyire látszik, hogy nem itt koptattam az iskola padot.
Back to top Go down
View user profile
Guest
GuestPostSubject: Re: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   Sun Nov 08, 2009 6:14 am

Nos ha jobban megnézem a mellettem didergő lányt, egyből fel lehet ismerni, hogy tényleg nem idevalósi, ergo én már megint hülyeséget kérdezek, jobban mondva tehetségem van a hülyeségek kérdezéséhez.
- Na akkor már ketten vagyunk - mosolyogtam rá. Furcsa volt, nem is tudom, olyan... olyan antiszoc volt mint én, vagy csak nekem tűnt annak. Kíváncsi vagyok, hogy mi is történhetett vele, hogy így viselkedik. Bár az is igaz hogy ő ember volt, így talán azt a lehetőséget kizárhatom, hogy megtámadta egy vámpír, bár kitudja. Rajtam sem látszik, és nem is akarom kikürtölni a világba.
- Hát az biztos, hogy itt nem lesz kánikula nyáron - értettem vele egyet. Bár speciel nem fázok, de az embereknek akkor is hideg van. Azért jobban belebújtam a fekete kabátomba mielőtt még gyanút keltettem volna, hogy nem fázok.
Mikor elárulta a nevét mosolyogva bólintottam. Szép neve volt.
- Jenny, aranyos a neved - tettem még hozzá egy picit félszegen.
Nem tudtam mit mondani és nagyon nem is akartam, valahogy ez a társalgás már nekem sok volt. Többet beszéltem mint ami a szokásom...
- Hát én nem rég jöttem Los Angeles-ból - feleltem Jenny-nek. Viszont most kezdek kifogyni a beszéd témából. Ő se tűnik nagyon beszédesnek, így inkább a tájat kezdtem el figyelni. Hát az biztos, hogy irigylésre méltó a táj szépsége...

//nagyon bocsi, hogy ennyire rövid lett//
Back to top Go down
Jennifer Sonja Chabert
Ember
Ember
avatar

Posts : 50
Join date : 2009-10-27
Age : 25
Location : La Push

PostSubject: Re: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   Tue Nov 10, 2009 2:14 pm

  Na van egy pont mikor még én is megakadok. Jelen pillanatba az összes ihletem elszállt, hogy mit kérdezhetnék tőle. Ami még inkább lényeg, hogy ő mire válaszolna szívesen. Hisz én is ismerem saját magamat, nem fecsegek feleslegesen, csak lényegre törően. Ezt a tanáraim is megszokták jegyezni. Örülnek, hogy mindig a lényeget emelem ki, megtanulom ami kell, de a saját gondolataimat ritkán fűzőm bele. De ennek javításán még nem gondolkoztam el, vagyis nem igazán tudok hozzáfűzni sokat. Egyébként is, akkor minek írjuk le az anyagot. Megráztam a fejem, de nem észrevehetően. Azon kaptam maga, hogy elmélázok, és mennyire ki tudom kapcsolni az agyamat. Remélem nem mondott, semmi olyat amire figyelnem kellett volna. De az most vicces lenne, ha visszakérdeznék?
  Gondolom jól szórakozna rajtam és a helyzeten, de valahogy ő is olyan csendesnek tűnt. Nem igazán vágyott a társaságomra. Sóhajtottam egyet, és valahogy jobbnak láttam ,ha hamarosan távoznék. Lehet, hogy egyedül akar lenni, és én csak zavarom? Bár ő kezdeményezett, így vessen magára a kicsi lány. Kirázott a hideg, de nem tanúsítottam neki lényeget. Kezdem megszokni a hőmérséklet változást. Oh igen kiderült, hogy valamibe hasonlítunk is, vagyis mindketten ide jöttünk, remélve, hogy itt jobb lesz. Na de szép, így hogy is segítsünk egymásnak. Bár én emlékszek a visszaútra, a kocsimhoz vezető útra. Amit sose tudnék elfelejteni, annyira imádom a kicsikét, ha nem lenne meg én abba belehalnék. Második szerelmem. De azt nem tudom, hogy ő tudja merre kell visszamenni.
  -Tökéletes páros, vagyis tökéletlen- jegyeztem meg arra, hogy most már ketten vagyunk.
  Bólintottam arra a tényre, hogy itt sose lesz jó idő. Hát ez van, ez egy átkozott hely, és én kezdem átkozottul utálni, uni az itt létet. Mégis egy ember miatt késztet a maradásra. Mi közben rettenetesen hiányoznak a szüleim, meg a húgom, meg néhány barátnak mondható egyed is.
  -Oh köszönöm, te vagy az első aki ezt mondja. -mosolyodtam el. De tényleg nem sokan mondják ezt nekem, és ez zene füleimnek. A szám, lehet, hogy o alakot formált, de ezt gyorsan helyre is raktam, mielőtt még észre is venné.
  -Los Angeles? Oh, ez érdekes, nem tudom elképzelni, hogy valaki inkább ezt az esős kis várost válasza, mintsem Los Angelest. -a számhoz raktam a kezem. Nem akartam, ezt így hangosan közölni, de akkor is meglepetés volt számomra ez az esemény. Meg akartam kérdezni, hogy miért, de mégis mit képzelek én magamról? Én se árulnám el, hogy milyen szenvedéseket kellett már kiállnom. Pedig volt, már jócskán. - Oh bocsi, nem akarok nagyon nyomulósnak tűnni, mert látom neked se erősséged a társalgás, de mégis mért pont ide? -felhúztam a szemöldököm, és a lányra néztem. Közben egy kaviccsal szórakoztam.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Welcome To The World [Kylie- Jenny]   

Back to top Go down
 
Welcome To The World [Kylie- Jenny]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Steam Traction World Updates
» Tourists in the world
» "Its a small world after all." by Chrono
» New World Miniatures Private Military Contractor "Pablo"
» Surviving the Disaster: World Wide Economic Collapse

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .la push. :: .first beach. :: Lagúna-
Jump to: