Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Jacob Black

Go down 
AuthorMessage
Edward Cullen
Vegetáriánus vámpír/Admin
Vegetáriánus vámpír/Admin
avatar

Posts : 270
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Jacob Black   Mon Nov 09, 2009 5:11 am

Oké, Jacob;;
azt hiszem rendben van az előtörténeted. Viszont muszáj leszel majd játszani velem. Wink
Elfogadva, remélem jól fogod magad itt érezni. *-*

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
GuestPostSubject: Re: Jacob Black   Sun Nov 08, 2009 11:42 pm
Jacob Black


  × TELJES NÉV: Jacob Black
  × KOR: 16
  × NEM: Fiú
  × FAJ: Vérfarkas

  × SZÜLETÉSI HELY: Forks
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1990
  × CSALÁD:
  - apa: Billy Black, 1950-ben született
  - anya: Sarah Black, meghalt
  - testvér: Rachel és Rebecca Black
  - dédapa: Ephraim Black, elhunyt

  × ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: 16 évesen
  × IMPRINT: Még nincs, de majd meg lesz, remélhetőleg.
  × ÉLETTÖRTÉNET:
Jake 1990-ben született Washington államban, pontosabban La Push-ban. Mondhatni a harmadik gyermek volt a családban, hiszen két nővére van: Rachel és Rebecca Black.
Édesanyjával sajnos kevés időt tölthetett, ugyanis szülei autóbalesetett szenvedtek, melyben anyja meghalt, apja pedig tolószékbe került. Nővire viszont már elköltöztek La Pushból.
Jake apja – Billy – és Bella apja – Charlie – nagyon jó barátok így régebben a két gyerek együtt homokozott, de mivel Bella az édesanyjával élt Jake nem sokszor láthatta gyerekkori barátját.
Ám mikor Bella Forks-ba költözik újra találkoznak. Billy Black nem nézi jó szemmel, hogy Bella találgozgat Edward Cullen-nel, és a fiából, azaz Jake-ból kiszedi a lány hogy miért is.
Jake részletesen elmondja Bella-nak a quileute legendákat. Erről tudni kell, hogy Bella flörtöléssel szedte ki a srácból, és talán itt kezdett az indián fiú többet érezni iránta mint barátság.
Az év viszonylag békésen telt, kivéve az utolsó tanítási napon, mikor Jake elment a gimnéziumba és figyelmeztette Bella-t, hogy felejtse el a Cullen fiút. Na persze a lány figyelt rá.
Mondhatni a végzetes este a lány szülinapja volt, amiután Edward elment, és a lányt Jake és a farkasok találták meg az erdőben. Sok szomorkodással teli hónap ált Bella mögött, és azokban a hónapokban mindig Jake vígasztalta meg. Talán itt kerültek nagyon közel egymáshoz? Lehet…
Jake számára ez így nagyon tökéletes is lett volna, csakhogy hirtelen belázasodott és két hétgi betegen feküdt az ágyban. Majd utána átváltozott. Ettől kezdve sokat lódott Sam Uley-el és a többi farkastársával. Bella-t meg kerülni kezdte, igaz nem éppen önszántából. Sam parancsa is volt egyben, hiszen a lány még mindig szerette Edward-ot.
Bella viszont a falkának köszönheti az életét, mert a tisztáson (igen, azon a bizonyos tisztáson) futott össze Laurent-tel a ragadozó vámpírral, aki kinézte őt tápláléknak.
Jake később rávezetéssel mondja meg Bella-nak hogy tulajdon képpen mi is ő. Attól kezdve újra sok időt töltenek együtt. Sőt! Jake még motorözni is megtanítja a lányt, ám az egy eséssel végződik, mert Bella Edward hangját hallja, a lány szikla ugrásáról se feledkezzünk meg… a viharos tengerből megint Jacob menti meg a lányt.
Még meg kell említen azt is hogy a dédapja Ephraim Black volt, az utolsó törzsfőnök. Így igazándiból Jake lenne az alpha hím a falkában, de mivel Sam Uley alakult át először így ő az alpha.  × KINÉZET: Hosszú fekete haját levágatta rövidre, mert farkasként az erdőben sokkal kényelmesebb. Mint a legtöbb indiánnak, neki is rozsdabarna bőre van, sötétbarna szeme, fogai pedig vakítóan fehérek. Magas és szálkásan izmos, nem úgy, mint Quil, de izomzat terén nem sokkal marad el tőle.

  ×JELLEM: Mindig vidám, optimista személy, aki szereti az élet napos oldalát nézni. Kedveli az egyszerű dolgokat, szeret a természetben lenni, autókat és motorokat szerelni, és a barátaival lenni. Általában nyugodt személyiség, de őt is fel lehet dühíteni. Nem szokta megszegni az ígéretét, hű azokhoz, akiket szeret. Általában könnyen barátkozik, nyitott az emberek felé, viszont nehezen bízik meg a vámpírokban.

  × MIT SZERET: A szilaugrást, a haverjait, a családját, na meg a lányokat.
  × MIT NEM SZERET: A vámpírok a legfőbb ellenségei, gyűlöli őket.
  × GYENGESÉGEI: Hamar felkapja a vizet, és néha nehezen tudja kontrollálni magát.
  × ERŐSSÉGEI: A falkában neki megy a legjobban az átváltozás. Nagyon erősnek számít a társai között.

× Szerepjáték példa: Ahogy Bellával nevettünk a sok hülyén, akik a filmben játszottak, az nagyon muris volt, főleg azért, mert a másik srác, Mike, egész idő alatt egy szót sem szólt. Ez a film elég gázos volt, nem tudom, hogy jutott eszébe Bellsnek pont egy ilyet választania… Majdnem sikeresen elaludtam rajta, mikor meghallottam, hogy Mikey nyögdécsel. Értetlenül néztem rá, majd kezdtem rájönni, hogy mi is a baj. A sok vértől rosszul lett, és teljesen kifehéredett az arca, rosszabb volt, mint egy kréta. A szemeimet forgattam, kicsit túl színezte a dolgokat a gyerek, szerintem nem is benne semmi olyan, ami ilyen reakciót kellett volna kiváltson belőle. A mellettem ülő szépség aggódva figyelte a folyamatot, ami a fiúban végbement, majd elindultak kifelé. Én is utánuk akartam menni, de Bella rám parancsolt, hogy maradjak még, használjam ki a jegy árát. Viszont nekem nélküle semmi kedvem nem volt végig ülni ezt a halál unalmas horrort, így kikísértem őket. Mire kiértünk, Mike már nem volt ott, teljesen egyértelmű volt, hogy hova tűnt. A mellékhelyiségbe, hányni. Undorodva húztam el az orromat, majd leültünk a váró terem közepében egy padra. Olyan nagy csönd volt, hogy még azt is lehetett hallani, ahogy pattognak a kukoricák.
- Ez elég gáz, nem? – kérdeztem Bellától.
Ujjainkat összekulcsoltuk, és boldogan mosolyogtam. Tudtam, hogy Ő nem úgy érez irántam, mint én őiránta, de nem számított, mert még változhatnak az érzései. Legalábbis csak reménykedni tudtam benne…
A mi örömteli perceinknek Mike érkezése vetett véget, ugyanis Bells egyből odarohant, hogy segítsen támogatni, az immár teljesen kikészült srácot. Kénytelen voltam én is odaballagni, és undorodva elhúztam az orromat.
- Húh, de hányás szagod van – mondtam, majd a kijárat felé kezdtük el vezetni.
Back to top Go down
Edward Cullen
Vegetáriánus vámpír/Admin
Vegetáriánus vámpír/Admin
avatar

Posts : 270
Join date : 2009-10-25

PostSubject: Re: Jacob Black   Sun Nov 08, 2009 9:02 am

Megjött a kutya;;
/szólal meg belőle Ed./
na, hát szóval, találtam egy-két hibát, amíg ezek benne vannak, sajnos nem tudom az előtörténetedet elfogadni. Kezdjük a legelején. Jacob 16 éves most, mivel a történet a New Moon és az Eclipse közé tehető, arra az időszakra, mikor visszajöttek a Cullenék, és Jacob és Bella nagyon össze vannak veszve, de mindemellett rettenetesen hiányolják a másikat. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy csak az számít, hogy most hány éves, az, hogy a Twilight idején hány éves volt, senkit nem érdekel, hiszen ki lehet következtetni. ^^
Nem tudom, hogy valójában így van-e, de nekem úgy tűnik, mintha az előtörténet rész teljes egészében másolva lenne valahonnan. Nem kell az elejére beleírni, hogy Stephenie hogy alkotta meg a karakter. Ráadásul ugyebár az előtörténetedbe beleírtad, hogy Renesmee-be szeret majd bele Jacob, bár ahogy értesültem róla, ez nem így lesz, de ennek ellenére az imprintje lehet majd a kislány, de kérlek, ezt az előtörténetedbe még ne írd bele.
Namármost, azt szeretném tőled kérni, hogy az előtörténeted javítsd ki úgy, hogy Jacob nézőpontjából legyen, és elég leírnod azt, szépen kifejtve, ami az Elipse elejéig történik vele.
Szeretném, ha az előtörténetedben az is bele lenne írva, hogy mit érzel Bella iránt.
Valamint szeretnék kérni tőled egy szerepjáték példát Jacob nevében. Nem kell, hogy hosszú legyen, olyan 150-200 szavas elég lesz.
Ha ezzel megvagy, légyszíves küldj egy PM-et. ^^

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
GuestPostSubject: Jacob Black   Sat Nov 07, 2009 1:14 pm
Jacob Black


  × TELJES NÉV: Jacob Black
  × KOR: Alkonyat 15, New Moon - Eclipse - Breaking Dawn 16
  × NEM: Fiú
  × FAJ: Vérfarkas

  × SZÜLETÉSI HELY: Forks
  × SZÜLETÉSI IDŐ: 1990
  × CSALÁD:
  - apa: Billy Black, 1950-ben született
  - anya: Sarah Black, meghalt
  - testvér: Rachel és Rebecca Black
  - dédapa: Ephraim Black, elhunyt

  × ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: 16 évesen
  × IMPRINT: Még nincs, de majd meg lesz, remélhetőleg.
  × ÉLETTÖRTÉNET:
Jacob Black Stephenie Meyer által képzelt személy, a Twilight sorozatban. Ő a Quileute törzs egyik tagja. Stephenie Meyer szerint Jacobtól eredetileg azt akarták, hogy egy olyan eszköz legyen, amin keresztül Bella megtudhatná, hogy Edward vámpír. Mindazonáltal, Meyer, az ügynöke, és a szerkesztője mind annyira szerette a karaktert, ezért úgy döntöttek, hogy neki adnak egy nagyobb szerepet a következő könyvben a New Moonban. Twilight-ban: Jacobnak kicsi szerepe a sorozat első könyvében. Bella apja és az ő apja jó barátok. Jacob legendákat mond el Bellának a Quileute-okról és így Bella rájön hogy Edward vámpír. New Moon-ban: Edward távozása után Bella depresszióba esik.Bella jobban összebarátkozik Jacobbal és lassan elmúlik a rosszkedve. A barátságuk nagyon erőssé válik, és Jacob-nak ez már nem barátság hanem több,de Bella nem viszonozza Jacob érzéseit.Jacob keresztülmegy az első átalakulásán--->vérfarkassá.A többik farkassal kutatják az erdőt vámpírok után, amikor Bellát meglátják Laurentel és megmentik.Bella egy szikla ugrást követően majdnem megfullad és itt is Jacob menti meg az életét.Bella elmegy Olaszországba megmenteni Edwardot,ezek után Jacob tudomást szerez Bella vágyáról, hogy vámpír akar lenni. Jacob emlékezteti Edwardot a törzse megállapodásáról a Cullen családdal, ami kijelenti, hogy a Culleneknek nem haraphatnak meg egyetlen embert sem. Eclipse-ben: Jacob megpróbálja elhatárolni magát Bellától azáltal, hogy nem válaszol telefonhívásaira és nem találkoznak.De végülis kibékülnek és újra barátok lesznek.Edward jóváhagyásával Bella elkezdi meglátogatni Jacobot egyre gyakrabban.Ezek közül az egyik látogatáson Jacob azt mondja Bellának, hogy ő szerelmes belé,és azt akarja tőle, hogy válassza őt Edward helyett.Bellát váratlanul éri a vallomása és azt mondja neki, hogy csak barátként gondol rá.Jacob erőszakosan megcsókolja Bellát,Bella a nemtetszését egy pofonnal jelzi-->de akkorát ad Jacob-nak hogy eltörik a keze.Jacob,a vérfarkascsapat és a Cullen család egy ideig békét kötnek, hogy le győzzék Viktóriát és azt a sereg vámpírt, akit létrehozott.A csata előtt Jacob meghallja Edwardot és Bellát, ahogy megvitatják az eljegyzésüket és ez nagyon feldühíti őt.Jacob "öngyilkos" akart lenni,de Bella hogy leállítsa, csókot ígért neki-->amit megis kap.Bella végül rájön, hogy Jacobba is szerelmes,de nem annyira Edwardba.Az utószót Jacob szempontjából írják; dühös és megsebezett, Bella döntése miatt hogy vámpír lesz, elfut a farkasalakjában hogy elmeneküljön fájdalma elől. Breaking Dawn-ban: Jacob egy távollét után visszatér hogy részt vegyen Bella és Edward esküvőjén-bár még mindig láthatóan bánatos de azt mondja Bellának,hogy legyen boldog. Amikor Bella és Edward visszatérnek a nászútjukról, Jacob megtudja, hogy Bella terhes.Amikor tájékoztatja a farkasfalkát Bella terhességéről, a vezetőjük Sam azt tervezi hogy meg fogja támadni a Culleneket és meg fogja ölni Bellát és a babát.Jacob, aki érzi, hogy a Cullenek ártatlanok,nem engedelmeskedik Sam parancsának és elkülöníti magát a csoporttól, miközben Alpha farkasként teljesíti a születési előjogát.Hozzá Seth és Leah Clearwater csatlakozik az új csoporthoz, és ők is Bellát akarják megvédeni.Jacob "megtalálja másik felét",Renesmee-t.(Bella és Edward lánya).Jacob a Cullen család részévé válik, és megszűnik Edward és közte lévő feszültség. Jellemzés: Jacobnak vörösbarna bőre, fekete haja és sötét szemei vannak.New Moonban, miután felfedezte, hogy ő egy vérfarkas, levágja a hosszú haját.Később elkezdi növeszteni, mert azt gondolja, hogy Bella sokkal jobban szereti hosszú hajjal. (Eclipse)Minnél hosszabb a haja, annál bozontosabb és hosszúbb lesz a bundája farkasként. Farkasként Jacob bundája ugyanolyan vörösbarna színű mint a bőre.Amióta farkas gyakran visel csak rövidnadrágot vagy farmert,mivel sok ruhát tett tönkre átalakulásaival. Képességek: Bella Jacobot boldog személyként "írja le",és hogy a körülötte lévő embereket is boldoggá teszi. A testhőmérséklete melegebb, mint az embereké (42.7 °C), ami lehetővé teszik hogy ellenálljon a nagyon hideg időjárásnak. A teste szintén gyorsan gyógyul, telepatikusan tud a vérfarkasfalkával kommunikálni mikor farkasalakban van, és ő testileg erősebb és gyorsabb mint a többiek.A vérfarkasok nem öregednek,ha rendszeresen vérfarkassá válnak,Jacob testileg 25 évesnek felel meg.  × KINÉZET: Hosszú fekete haját levágatta rövidre, mert farkasként az erdőben sokkal kényelmesebb. Mint a legtöbb indiánnak, neki is rozsdabarna bőre van, sötétbarna szeme, fogai pedig vakítóan fehérek. Magas és szálkásan izmos, nem úgy, mint Quil, de izomzat terén nem sokkal marad el tőle.

  ×JELLEM: Mindig vidám, optimista személy, aki szereti az élet napos oldalát nézni. Kedveli az egyszerű dolgokat, szeret a természetben lenni, autókat és motorokat szerelni, és a barátaival lenni. Általában nyugodt személyiség, de őt is fel lehet dühíteni. Nem szokta megszegni az ígéretét, hű azokhoz, akiket szeret. Általában könnyen barátkozik, nyitott az emberek felé, viszont nehezen bízik meg a vámpírokban.

  × MIT SZERET: A szilaugrást, a haverjait, a családját, na meg a lányokat.
  × MIT NEM SZERET: A vámpírok a legfőbb ellenségei, gyűlöli őket.
  × GYENGESÉGEI: Hamar felkapja a vizet, és néha nehezen tudja kontrollálni magát.
  × ERŐSSÉGEI: A falkában neki megy a legjobban az átváltozás. Nagyon erősnek számít a társai között.
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Jacob Black   

Back to top Go down
 
Jacob Black
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Article: Jacob E. Bang for Holmegaard Glasværk
» The Flat/Satin Black Thread
» Black Out Pillars on the Wagon
» Black ops?
» [WIP] Hired Sword: Black Orc Overseer

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .karakterek. :: .előtörténetek. :: .vérfarkasok.-
Jump to: