Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Be yourself, your friends don't want anyone else! [Jake&Paul]

Go down 
AuthorMessage
Paul
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Posts : 29
Join date : 2009-10-29

PostSubject: Be yourself, your friends don't want anyone else! [Jake&Paul]   Mon Nov 16, 2009 1:11 pm

Összevoltam zavarodva, a fejemben hatalmas káosz uralkodott. Ezer meg ezer gondolat cikázott a fejemben, és képtelen voltam őket helyre tenni. Túl sok minden történt ahhoz, hogy egyszerre meg tudjam őket emészteni. Illetve nem... nem is történt olyan sok minden, csak túl bonyolult az egész. Olyan dolog ért utol, amire álmomban sem gondoltam volna. Imprint. Micsoda idióta, nyálas baromságnak hangzik. Soha nem hittem benne, elképzelni sem tudtam, hogy valóban létezik. Gúnyos mosollyal figyeltem folyton Samet, ahogy Emilyt figyeli, és ahogy enyelegnek, sőt, még Jacob is olyan... szerelmesen pillantott Bellára. Kiröhögtem őket, hogy a fenébe képesek így viselkedni. Számomra hihetetlen volt ez az egész, nem láttam értelmét.
Erre mi történt velem? Ugyanaz, mint velük. Megtörtént az imprint, és már titkolni se tudom. Már a haverokkal is félek találkozni, hogy mit fognak hozzá szólni, ha esetleg megtudják. Már magam előtt látom Jared és Jacob gúnyos vigyorát, ahogyan a képembe röhögnek, viszont biztos vagyok benne, hogy Sam egy szót sem szólna.

A fák közé beérve átváltoztam. Mintha csak az elnyomott énem kiszabadult volna a börtönből. Már napok óta nem változtam át, mert hát féltem attól, ahogy esetleg a többiek meglátják a fejemben, és azt kicsit sem akartam. De úgysem titkolhatom mindvégig. Tettem pár kört a határvonal mentén, olyan gyorsan futottam, ahogy csak bírtam, és addig meg nem álttam, míg úgy nem éreztem, hogy összecsuklom.Ledőltem az egyik fa alá, fejemet a mancsaimra tettem.
Csend volt. Szinte még a madarakat sem lehetett hallani. Olyan... kísérteties némaság honolt az erdőben. Persze, farkasként nem féltem, de ha egy egyszerű halandó lennék,.. nem akkor sem. Hirtelen egy gondolatfoszlány tépte át a csendet, közben ágrecsegésre lettem figyelmes. Felkaptam a fejem, és körbenéztem.Egyelőre még nem láttam senki.
Uhh.. Jacob. Komolyan mondom, most az Ő társaságát akartam leginkább. Na nem kell félreérteni, Jacob nagyon jó haverom volt, de most legszívesebben egyedül lettem volna. Nem tudom, hogy meghallott e engem, de egy fa mögött visszaváltoztam emberi alakba, majd leültem a fa tövébe, hátamat a törzsének döntöttem. Egyik lábamat felhúztam, és rátettem a kezem, amivel egy fűszálat piszákáltam. Mint egy rossz kisgyerek.
- Szevasz Jake - elvigyorodtam, amikor végre megpillantottam a fák között. Próbáltam leplezni zavartságomat.


megjegyzés: hát ez most elég pocsékra sikerült, bocsánat >.< majd a kövi ^^
Back to top Go down
View user profile
Guest
GuestPostSubject: Re: Be yourself, your friends don't want anyone else! [Jake&Paul]   Mon Nov 16, 2009 11:58 pm

Elindultam otthonról, természetesen az erdő felé, az első utam valahogy mindig arra vezet, ha épp unatkozom. Így jártam el most is, öles léptekkel szeltem ketté az utat, majd amikor biztos távolságban voltam pár autó hangos zajától, a lombok takarásában, akkor levetkőztem, és átváltoztam. Mostanság valahogy veszem a fáradtságot, és leveszem a ruháimat, mielőtt farkassá alakulnék. Csomó pénzt megspórolok ezzel, amit például nem kellene rám költenie szegény apámnak.
Elkezdtem rohanni az erdő sűrűjében, kusza gondolatok kavarogtak a fejemben, de most az egyszer valahogy nem érdekelt, ha a többiek is látják, röhögnek egy jót, aztán elfelejtik az egészet, vagy nem...
Képtelen voltam elhinni, hogy Bellán kívüí létezhet más olyan lány, aki elnyeri a tetszésemet, sőt, még bele is szeretek. Ez valahogy roppant nehéz nekem, maga a feltételezés is nevetséges volt. Mindenki tudja, hogy mennyire oda vagyok Bells-ért, és most meg mi van?! Hanyagolom, egy másik lány miatt, aki elvette az eszemet, és lassan már gondolkozni sem tudok. Mondjuk erről azt gondolom, hogy nem csak az én hibám, hogy rég láttam már a kis csajt. Hiába, az volt a legjobb, mikor a hülye vérszopója elmenekült, Ő pedig velem töltötte a mindennapjait. Legjobb hónapjaim voltak, olyan boldog voltam, mint még soha. Erre kiderül, hogy a rohadék visszajön, ráadásul Bellának még érte is kell mennie. Ezen rendesen ki is akadtam, annyira megrémültem, hogy bármi baja lesz...
Ekkor meghallottam egy másik farkas gondolatait, aki szintén nem volt tisztában azzal, hogy mi a helyzet. Annyi mindent láttam magam előtt, hogy nem tudtam követni, úgyhogy inkább a szag irányába kezdtem sietni, hátha tudok vele beszélni. Mikor már csak pár méterre voltam tőle, megálltam, és visszaváltoztam eredeti alakomba, majd felöltöztem. Már láttuk egymást meztelenül, de azért mégis... Most valahogy nem fűllött a fogam ehhez.
Lassú léptekkel indultam, majd megláttam Pault. Akaratlanul is gúnyos vigyorra húztam a számat, majd odaköszönt nekem, én természetesen boldogan integettem neki.
- Helló Paul fiú! Hogy vagy mostanság? És mi történt veled, ami ennyire aggaszt? - kérdeztem még mindig mosolyogva, de már nem gúnyolódva.
Lehuppantam mellé az egyik fa törzsébe, és vártam, hogy megszólaljon.
Back to top Go down
 
Be yourself, your friends don't want anyone else! [Jake&Paul]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Dark Knight returns with some super friends !
» Accepting Friends^^
» My name is Adam but my friends call me Chappo
» Lineol fantastic foursome & friends :-)
» HI to all of you new friends! :)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .forks. :: .erdő. :: Erdő széle-
Jump to: