Twilight világ Twilight szerepjátékos oldal |
|
| .találkozó. | |
| |
Le tudnál jutni Budapestre a téli szünetben egy napra? | igen, meg tudnám oldani | | 23% | [ 3 ] | lehet, de nem biztos | | 46% | [ 6 ] | csak ha valaki lekisér | | 0% | [ 0 ] | biztos hogy nem | | 31% | [ 4 ] |
| Total Votes : 13 | | |
| Author | Message |
---|
Edward Cullen Vegetáriánus vámpír/Admin
| Subject: Re: .találkozó. Tue Dec 01, 2009 1:05 pm | |
| mivel már nincs egy hónap, csak, h tudjuk, h kire/mire számítsunk, aki úgy van, h jön, az dobjon meg egy pm-mel! köszönöm. ^^ | |
| | | Elisabeth Sparrow Ember
| Subject: Re: .találkozó. Fri Nov 27, 2009 8:34 am | |
| Juli xx 12 xx Elisabeth Sparrow/DorothyStewart/Will Brannen Mikor?:Attól függ mikor megy vonatocska Hova?: Nem tudom... Nem valami bonyolult helyre xD | |
| | | vanessa aileen white Vérfarkas
| Subject: Re: .találkozó. Thu Nov 26, 2009 1:16 pm | |
| Barbi xx 14 xx Vanessa White/Jasper Hale/Paul Mikor?: mindegy. Hova?: ez is mindegy. -azt hiszem XD- | |
| | | Edward Cullen Vegetáriánus vámpír/Admin
| Subject: Re: .találkozó. Thu Nov 26, 2009 1:10 pm | |
| Timi xx14 xx Edward Cullen Mikor?:vonatfüggő. Hova?:valamelyik állomásra, ahova a vonat megy, nem tudom. xd
Last edited by Edward Cullen on Thu Nov 26, 2009 1:24 pm; edited 2 times in total | |
| | | Vicky Laster Vegetáriánus vámpír
| Subject: Re: .találkozó. Thu Nov 26, 2009 1:08 pm | |
| Réka xx 13 xx Vicky Laster Mikor?:valamikor délelőtt, délután, max 3-ig. Hova?: hát a gáz, hogy 3. kerület..:S max 13. | |
| | | Jessica Elisabeth Angel Vegetáriánus vámpír
| Subject: Re: .találkozó. Thu Nov 26, 2009 1:05 pm | |
| Márti xx15 xxJessica Angel Mikor?:bármikorra. Hova?:bárhova. | |
| Subject: Re: .találkozó. Thu Nov 26, 2009 1:04 pm | |
| BeFoRe ThE nEw YeAr CoMeSúgy tunik lefixáltuk(tam?), hogydecember 30. án lesz az a bizonyos összejövetel. már kb megvan, hogy mit kívánok tenni veletek (: *heheheee* ne, ne gondoljatok semmi rosszra az ok, amiért ekkor lesz, azaz, hogy ekkor lesz dráéga adminunk, Eddy is elérheto. kérlek, ha tudsz jönni, írd be ide. MINDENKI AKI TUD JÖNNI!! (IGEN,TE IS ED!)szóval, írd be a neved, korod, és a karaktered nevét a lent telálható kód alapján. egyéb infók: foként az elso kerületben leszünk, és lesz velünk egy szülo is. vagy kettő. úgy néz ki. (: Remélem minnél többen tudtok jönni! - Code:
-
[img]http://magyar.hotels.com/14/img/hotel/4/8/5/9/269584/image_apartment_exterior_small_1.jpg[/img] [img]http://magyar.hotels.com/14/img/hotel/4/8/5/9/269584/image_apartment_exterior_small_1.jpg[/img] név [b]xx[/b] kor [b]xx[/b] karakter név [b]Mikor?:[/b]mikorra tudsz [b]Hova?:[/b]hova menni. | |
| Subject: .találkozó. Sun Nov 22, 2009 1:52 pm | |
| T a L á L k O z Ó? mit szólnátok egyhez Pesten, a téli szünet egyik borongós napján? tudomtudom, mindenki máshol lakik, de én igenis meg szeretném ismerni azokat, akikkel nap mint nap beszélek. természetesen nem csak ülnénk és bámulnánk egymást, hanem van elég hülye játékom, hogy igenis jól érezzük magunkat! D: szóval, ha meg tudod valahogy oldani hogy le gyere, agy én még azt is bevállalom, hogy megfogom valamelyik szülejemet, aztán elhozlak(ha az gáz, akkor meg ottvan a vonat), akkor írd meg hogy milyen városban és megyében laksz, és szavazz!
köszönöm, jess lettem volna. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: .találkozó. | |
| |
| | | | .találkozó. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|