Kedves emberek, vérfarkasok, vámpírok. Arra az elhatározásra jutottam, hogy Will karimat, mivel nem igazán tudom kijátszani, és őszintén megvallom csak a srácot szívlelem a kari képén, Will személyiségével nem igazán vagyok kibékülve. Mikor létre hoztam úgy tűnik ilyen kedvem volt.
A lényeg: Willt el szeretném valakinek ajándékozni adni. Nincs semmi feltétele, lehet multi is, és aki nem aktívkodik sokszor annak is szívesen átadom a kezelését.
Pár adat:
× TELJES NÉV: Wiliams Brannen × BECENÉV:Will × KOR: 13 × NEM: fiú × FAJ:vérfarkas
× SZÜLETÉSI HELY: Santa Barbara × SZÜLETÉSI IDŐ: 1992. január 7 × CSALÁD: - apa: Bill Brannen - anya: Amy Brannen - testvér(ek): Kira Brannen
× ELSŐ ÁTALAKULÁS IDEJE: még nem alakult át × IMPRINT: nincs
x KÉPEN SZEREPLŐ SZEMÉLY: Justin Bieber
És amivel szolgálni tudok: -elfogadott előtöri -avatarkép -aláírás -karakterkép lefoglalva
Ha nem vagy kibékülve ezekkel, akár fordulhatsz modikhoz is, hogy változtathass rajta, és hogy átalakíthasd. Ha nem tetszik a kari képén lévő figura akkor megváltoztathatod. Ha érdekel ez a farkaskölyök írj nekem - FONTOS HOGY LIZNEK (ELISABETH SPARROWNAK) ÍRJ!- Farkas örökbefogadás jeligével! Ha kérhetlek ez a jelige legyen a levél címe.