Twilight világ

Twilight szerepjátékos oldal
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}

Go down 
AuthorMessage
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Sun Dec 20, 2009 10:31 am

Nem is tudom mikor voltam utoljára korcsolyázni. Mostanában teljesen elhanyagolom a sportokat, a tanulást és a szabadidőm nagyrészét teljesen felesleges, és hülye dolgokkal töltöm. De anyu rámszólt, hogy elfogok hízni, ha nem mozgok egy kicsit ezért megkerestem a nagty szekrényem aljában a régi fehér korcsolyámat. Kint havazott és minden jeges volt. Igazi tél. De hiszen pár nap múlva karácsony. Éppen megfelelő időjárás. Az ajtóban álltam felöltözve amikor a húgom kitalálta, hogy velem jön.
- Ooh, nem szó sincs róla Rose. Nem jöhetsz velem és kész. tőlem aztán fejre állhatsz de nem jöhetsz velem...- igen, egy igazi szerető testvér vagyok. Vagy nem? Nem érdekel. Belenéztem a tesvérem nagy szemeibe és vállat vonva néztem meg magam a tükörben. Megigazítottam a hajam, és a szájfényhez nyúltam amikor meghallotam Rose hangját.
- Miért vagy ilyen velem? Miért nem tudsz egyszer is normális lenni velem? Miért nem tudsz szeretni? - Ooh, mindjár sírni fog a kis szentem. Oda mentem hozzá és egy nyájas mosollyal néztem rá.
- Nem is tudom...nah megyek..Pápá vakarcs. - Kiléptem az ajtón, a kezemben a sport szatyrommalamiben a korcsolya és a korcsolyázáshoz való cuccok voltak. Még mielött beszálltam volna a kocsimban vissza néztem a csodálatos nagy Vadász kastélyunkra. Szinte láttam magam ellött, ahogy Rose anyu ölében sír. De télleg nem érdkel...nagyon nem. Lehet, hogy egy szívtelen hárpia vagyok de Rose iránt teljesen érzéketlen vagyok.

Gyorsan vezettem, és mire elérkeztem a Port Angelesi fedett jégpályához kissé sötét lett. Bezártam a kocsi ajtaját és lassú léptekkel indultam meg. Bemutattam az éves bérletemet, és az öltözők fele indultam. Felvettem a korcsolyát, egy sapkát egy sálat és egy kesztyűt és kimentem a pályához. Kevesen voltak, főlleg kicsik akik enyhén zavartak de nem fogom magam idegesíteni ilyen kis dolog miatt. Rááltam a jégre és elősször csak pár próba kört mentem.
Back to top Go down
View user profile
Amelie Engelfield
Ember
Ember
avatar

Posts : 13
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Sun Dec 20, 2009 10:54 amIzgalommal mentem végig a főutcán. A hó apró, csillámló pelyhekben hullott, beborítva lassanként az egész tájat, de nem ezért volt a tagadhatatlanul tomboló jókedvem. Ma találkám volt Jeremy Arions - szal, megbeszélés érdekében, a karácsonyi előadásra kellett egyeztessek vele pár dolgot. Amúgy meg nem éppen érdekes srác, de a hely, ahol megbeszéltük a légy ott - ot történetesen a kedvenc épületem volt az egész turista negyedben. A jégkorcsolya pálya. Mióta az eszemet tudom a kedvenc sportom a korizás, bármelyik alkalmat megragadtam, hogy hódolhassak neki. Most is magammal hoztam az összes felszerelésem, talán utána alkalmam lesz kipróbálni a pályát. Megálltam a bejáratnál, és vártam. Időnként az órámra pillantottam, de ő csak nem jött. Vagy fél óra telt el így, és beláttam Jeremy bizony nem jön. Bosszantott a dolog, talán még nem hallott arról a bizonyos személyről úgy a huszadik század elején?
~ Hahó, Bell nem azért találta fel a telefont, hogy a fiatal lányok mínusz fokokban várjanak a srácokra. Ha nem jön, miért nem tud hívni?
Idegesen sóhajtottam, holnap az iskolában biztosan az idegeire megyek, de ha már itt voltam, akkor egyedül is korizhatnék, ha kell. Bementem, jegyet váltottam, átöltöztem és már mentem is a jégre. Az átlagoshoz képest elég kevesen voltak, főként kisgyerekek. Te jó ég, hogy én hogy utálom őket. Siklottam a jégen, és egy elém szaladt. Próbáltam kikerülni, sikerült is, többnyire. Csak hát ugyan azzal a mozdulattal sikeresen feldöntöttem egy korombeli, barna hajú lányt, és mind ketten a földön landoltunk.
- Ó, bocsáss meg! Nem akartam. Nem ütötted meg magad?

Hülye kérdés volt. Láttam mekkorát zakózott. Miattam. Iszonyú kínosan éreztem magam.
Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Mon Dec 21, 2009 4:56 amEgyre jobban belejöttem, és a kisgyerekek sem érdekeltek annyira. Végre gondolkozhattam nyugodtan. Ilyenkor amikor egyedül vagyok, csak néhány percre Rose megtalál engem és rögtön olyanokkal traktál, hogy miért nem megyünk el valahova mint a normális testvérek. Sokszor gondoltam arra, hogy néha talán kedvesebb leszek vele de ahogy meglátom rögtön megváltozik a véleményem. Olyan szinten nem szeretem, hogy az majdnem lehetetlen.
Egy pillanatra megálltam, de máris megbántam, mert egy lány nekem jött. Természtesen elestem, és mérges arcal fordultam a lány fele. Elakartam kezdeni veszekedni, hogy miért nem figyel egy kicsit a lába elé, amikor megismertem. Hiszen mi ugyanabba az iskolába járunk,ugyanabba az évfolyamba cska más osztályba. Sohasem beszélgettem vele de nagyon ritkán láttam. Azt hiszem Amelie a neve. Lassan felálltam, majd akezemet nyújtottam.
- Semmi baj, csak máskor figyelj a lábad elé. - hogy miért voltam kedves vele? Mert ő nem a bénák közé tartozik a saját osztályában. Azt hiszem, de nem vagyok biztos benne. MOst, hogy köelzebb volt hozzám biztos megismert. De ki nem ismer engem az iskolában? Szóval elővettem a kedves énemet, és megpróbáltam kedves lenni. Barátkoztam, ami meglepő nálam.
- Látom te is szeretsz korcsolyázni. - néztem a korcsályára amikor felsegítettem. Lehte, hogy mégsem ismert meg engem? Nah nem baj, majd kedvesen bemutatkozok.
- Ugyanabba az iskolába járunk, Brigitte vagyok a másik osztályból. - néztem rá mosolyogva. Elég nagy gyakorlatom van a mosolygásban, biztos észre vette, hogy én máshogy mosolygok mint a többiek. Amikor nagyon kedves vagy boldog vagyok a szememmel mosolygok. Sokat kellet gyakorolni, hogy hogyan tudom kifejezni az érzéseimet egy pillantássak de sikerült.
Back to top Go down
View user profile
Amelie Engelfield
Ember
Ember
avatar

Posts : 13
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Mon Dec 21, 2009 7:29 amBármennyire is titkolta láttam rajta, hogy nem éppen hálaimába kezdene szíve szerint, amiért ilyen szépen fellöktem. Meg kell hagyni, azért egész művészien tanyáltam el, de lehetőség és a józanész szerint az ilyesmiket kerülném a közel és távol jövőben. Pontosan ezért utálom a kisgyerekeket. Csak a baj van miattuk. Nagy nehezen feltápászkodtam a földről, és leporoltam a ruhámra ragadt műjég darabokat, majd segítettem a lánynak is talpra állni. Csak most vettem észre, egy kicsit olyan ismerős volt már az elején. Biztosan láttam már, talán az iskolában, valami orosz gyerek, vagy ki tudja. Jobban végig mértem, és akkor beugrott, ő Wince Roberts, a híres fotós lánya. Nagyon nagyra van magával, állítólag, de valójában fogalmam sincs az igazságról. Hirtelen nem találtam olyan órát, amire együtt járnánk vagy olyan helyzetet, hogy bármikor is beszélgetnem kellett volna vele. Talán itt a lehetőség rá…
- Tényleg ne haragudj, igazából nem szoktam csak úgy hasra esni, csak hát… bezavar ez a sok kis pisis…
Mondtam szem forgatva, és közben körbenéztem utalva az átlag tíz év alatti sportgyakorlókra. Már ha gyakorlásnak lehet nevezni azt a sikítozós, sírós őrültködést, amit a pályán műveltek. Rettentő, miért engednek ilyeneket jégre?
- Hát igen, mondhatni a kedvenc sportom. Úgy nagyjából… tizenkét éve. És te?
Azért egy kicsit furcsa volt a kérdése. Nem hittem, hogy rajtam kívül vannak még mások is, akik szeretik az egyértelmű dolgokat kimondani. Elvégre is, ha nem szeretnék korcsolyázni, akkor mégis mit keresnék itt? Annyira nem kedvelem a szenvedést. Sőt egyáltalán nem. Inkább jól érzem magam a bőrömben, amennyire csak tudom. Zavartan rápislogtam, nem jutott eszembe még mindig a kereszt neve, pedig annyira biztos, hogy hallottam már, csak hát, rossz a memóriám. De mielőtt ennek bármilyen hangi jelét adtam volna, vagy az égiek, vagy ő vagy bárki segítséget nyújtott, afelől, hogy hogyan hívják.
- Ja persze Brigitte. Ööö.. de pontosan melyik osztályban vagy? Ebben még bajban vagyok. De van neked egy húgod is, nem? Rose, ha jól tudom?
Kicsit arrébb siklottam a terem szélére. Ha már leálltam csevegni, csak nem kockáztatom meg, hogy belém jöjjenek, mint ahogy én is tettem. Megláttam egy kis büfét, ahonnan áradt a vanília szag. Egészen megszomjaztam tőle és a kinti várakozástól még egy kicsit fáztam is.
- Hmm. Jól esne valami meleg ital. Nincs kedved inni egy forró csokit?


Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Mon Dec 21, 2009 9:34 amNem volt olyan vészes ez a lány. Közelebbről megnézve az arca kellemes, sőt egészen bájos. Mosolyogtam rá, majd amikor szóba hozta a sok pisist elnevettem magam. Én sem kedvelem őket, sőt egyenesen utálom a visítozós gyerekeket. Bár régen még én is az voltam, de ez már más tészta. A gyerekekre néztem majd egy sóhajtással megráztam a fejem.
- Télleg semmi baj. Megesik az ilyen. Én meg pont elgondolkoztam és nem figyeltem oda, hogy kinek állok az útjában. - Oooh, talán túl kedves vagyok...nah, mindegyj. Itt az ideje, hogy megmutassam, hogy tudok más lenni, mint egy kis egoista barom. Igen, az iskolában azt terjesztik rólam, hogy egy hisztis kis tyúk vagyok, de akik télleg igazán ismernek azok megmondhatják, hogy tudok egészen kedves lenni. Bár a hírnevem nem engedheti meg, hogy mindenkivel kisangyalként viselkedjek.
- Én..nem is tudom jópár éve tagja vagyok az itteni egyesületnek. Bár már gondolkozok azon, hogy abbahagyom, mert nincs sok időm a tanulásra..1 év múlva már egyetemre kell mennem, és nem szeretnék valami olcsó Seattleben lévő főiskolába menni. Nah, jó ez nagyon bénán hangzott. Most valahogy én is bénán érzem magam. De a mosolyom ott maradt ahol volt, majd elgondolkoztam. Legszívesebben azt válaszoltam volna, hogy abba az osztálýba járok ahol a gazdagok és jófejek vannak, de inkább vissza fogtam magam.
- A G-be. 11 G. És azt hiszem, hogy nekünk közös franciánk van, csak általában nem vesszük észre egymást. De örülök, hogy most össze futottunk. - Eresztettem meg egy igazi kedves mosolyt. OLyan furcsán éreztem magam. Talán..nem..én sosem vagyok zavarban. Idegesen elkezdtem babrálni az egyik barna tincsemmel majd úgy válaszoltam neki.
- Ooh, igen sajnos... - jegyeztem meg. - Jobb lenne ha nem lenne... - lehet, hogy most ezzel elrontottam mindent, de nem fogok hazudni. Amúgy sem szeretek, és most nagyon nem akarok. A forró csokis ötletre egy nagyot bólintottam. Egészen átfagytam és a kávézóban nagyon finom forró coskit adnak.
- De, van kedvem. - Mosolyogtam, majd elindultam a kávézó fele. majd amikor ott voltunk kértem két forrócsokit, és megkértem, hogy írja a számlámra. A kezemben a forró itallal, céloztam meg egy kis asztalt két kényelmes fotellal. Letettem az italt és leültem.
- Ugye te rendezed a karácsonyi előadást? - kérdeztem kissé izgatottan.
Back to top Go down
View user profile
Amelie Engelfield
Ember
Ember
avatar

Posts : 13
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Mon Dec 21, 2009 10:55 am

Na persze. Úgy tűnik ő is a tucat lányok közé tartozik bizonyos szinten. Csak tudnám, hogy mégis mi a baja mindenkinek Seattle-lel. Egész jó kis város, és még a térképek is jelzik, valamint ott él Bill Gates. Igaz, nekem eszem ágában sincs ott leélni az egyetemista éveimet. De határozott tervem sincsen. Talán valamilyen művészeti egyetem New Yorkban, de még ráérek. Csak a gimit végezzem el élve! Bár, erre nem sok kilátás van, ha csak a matek jegyeimet nézem, majd lesz valahogy. Rámosolyogtam, és bólogattam. Ha most kiosztanám a véleménye miatt, ami egyébként egyezik az enyémmel, az elég érdekes lenne, így ezt inkább hanyagoltam. Furcsa, hogy egy rövid beszélgetés mennyi mindent kiderít egy emberről. Például ő abba a sznob rétegbe tartozik, akiket mind tökre bírok és ők is engem, habár én művészeti tagozatra járok, de a kapcsolataim megvannak. Meg, Azt is
hogy nem éppen kedveli a testvérét. Teljesen meg tudom érteni.
-
Hidd el, pontosan tudom miről beszélsz. Van egy öcsém, csak három évvel fiatalabb, mint én, de háát… reál tudományokból vagy egy fényévvel jobb, mint én, és állandóan próbál szívatni, de annyira gáz, hogy… Uh, ne tudd meg. A kistesó a világ talán legszörnyűbb dolga. Be kéne tiltani a létüket is. Mint Kínában, a kormány csak egy gyermek
vállalását támogassa.
Leléptünk a jégről, a cipőmre
él védőt raktam. Nem vettem még le, szándékomban állt még korcsolyázni egy kicsit később. Közben elértünk a büféhez, az eladó, Chuck Stone, két évvel fölöttünk járt, az egyik barátnőm exe, velem csak beszélő viszonyban van. Egy magas, barna srác amúgy, egész jó képű, de nem az én ízlésem. A pult előtt kis asztalok sorakoztak, leültem egy szabadhoz, és intettem Brigitte-nek, hogy tegyen ő is hasonlóan. Bár, gondolom ő is betéve ismeri a helyet. Ez az iskolásoknak az egyik népszerű törzshelye, furcsa, hogy most nem volt senki sem erre. Az itallapot böngésztem. A kiszolgáló is megérkezett, csak a rendelést kellett felvennie.
- Hello, nekem lesz,
mondjuk egy… olasz capuccino
Kedvesen rámosolyogtam és megvártam, amíg Brigitte is rendel.

- Igen, vagyis csak részben vagyok főszervező. Ugye, a én a 11. C-be járok, a humán tárgyak
összetömbösítve. És a színjátszó tanárnak én vagyok a jobb keze - bár ha jobban bele gondolok, az nehéz ,mert neki csak két bal van - de nem ez a lényeg. A
jelmezeket és a zenét én szerzem be, meg mivel a kilencedikesek mindig a szereplők a színdarabban, hagyomány szerint, így pár csajjal együtt kell dolgozzak,mert nincsenek meg a színészi adottságaik. Bár, szerintem eleve semmilyen adottságuk nincs. Nehéz az élet…
Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Mon Dec 21, 2009 12:12 pmJófej lány, és ugyanabba a sznob csoportba tartozik mint én. Jobban meg kéne ismernem, és talán még egész jó barátnők is lehetünk. Amikor oda néztem a pultosra felvontam a szemöldököm. Hmm..Chuck Stone. Egész jó arc. Gazdag, sznob és helyes. De nem, most nem fogok flörtölni. Csak rámosolyogtam, majd leültem Ameliehez. Érdeklődve hallgattam, és teljesen egyet értettem vele. A kistesók csak baj hoznak.
- Ha 18 éves leszek...1 év múlva talán írhatnék egy ilyen kérvényt. Mondjuk az én kistesóm Rose..áhh, a világ legborzalmasabb dolga. Legszívesebben kilőném a holdra. A bájos arcával, szőke hamvas hajával mindenkit elvarázsol. Engem, meg már 10 éve elfelejtettek...de, nem is nagyon érdekel. Ma velem akart jönni. - mondtam miközben levettem a kabátot magamról. Nagyon jól megértem magamat Amelievel. És ez furcsa mivel én nagyon riktán találok magamnak jó beszélgető társat. Kiváncsian figyeltem, majd amikor a pincér vagy micsoda odajött hozzánk rámosolyogtam egy bájos kislány mosollyal.
- Hm...van francia kávéjuk? - kérdeztem nagyokat pislogva, majd amikor a válasz az volt, hogy van mosolyogva leadtam a rendelésem, ami ebből a csodálatos francia kávéból állt. Amíg vártunk csendben hallgattam, amit mondott. - Nem mindenki lehet tehetséges. - eresztettem meg egy kis gúnyos mosolyt. POntosan tudja, hogy mire célzok. A 9.-ben szerencsétlen lkányok vannak. MI pedig..áhh, már megint öntelt vagyok. - Én szívesen részt vennék az előadásban...azt hiszem értek az ilyen dolgokhoz. - Vigyorogtam. Nehogy már engem hagyjanak ki egy ilyen jó kis dolgoból. Kiváncsi voltam, hogy mit válaszol. Miközben vártam ma szoknyámat rendezgettem. Majd félszemmel felpillantottam, és észre vettem, hogy Stone minket bámul.
- Azt hiszem, hogy bámulónk van..- böktem a fejemmel a pasi felé. Majd rámosolyogtam és újra Amelie felé fordultam. Nem, nem fogok kikezdeni egy..khm..Stone félével. Főöeg, hogy hallotam mit csinált az egyik lánnyal a suli öltözőjében. Mivel én vagyok az iskola újság egyik főszerkesztője Stone kapott egy kis cikket a kis turbékolásáról. Hogy gonosz vagyok? Oohh, nem én csak nem szeretem a ciki és égő dolgokat.
Back to top Go down
View user profile
Amelie Engelfield
Ember
Ember
avatar

Posts : 13
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Wed Dec 23, 2009 7:27 am

- Miért? Politikusnak készülsz? Vagy jogi pálya? – hát igen, még valaki, aki minden bizonnyal okosabb nálam. De legalább nem lekezelő, sőt kifejezetten élveztem a társaságát. Furcsa, nem találtam benne még semmi olyat, amiért elítélhetném. Pedig az emberek hibáit rögtön ki szoktam szúrni. Még a testvéréhez való viszonyulása sem volt szálka a szememben, egy részt, mert elég állszent dolog lenne pont nekem ezért rossz véleményt alkotni róla, másrészt meg általában azokkal szokott komoly baj lenni, akik rajonganak a testvérükért, az általában a lúzer szint. Az első alapszabály, tudj függetlenedni a családodtól, elég, ha csak akkor dicséred őket, mikor díjakat veszel át.
- Igen, de ha nem tehetségesek, akkor miért művészi pályát választanak? Vagy a felvételi rendszer rosszabb, mint korábban vagy apu és anyu lefizette az igazgatót, hogy pici lánykájuk ide járhasson. És így fog hanyatlani a színvonal. Érdekes, hogy ilyet megengedhetnek maguknak, nincs bennük semmi, ami megfogja az embert. Olyan szárazak. Tíz év eltelik és meglátod vagy tele lesz pocsék színésszel minden film vagy az a kevés, aki tényleg jól játszik, az megy mindenhova és belőlük meg hamar kiun a közönség. Akkor majd nézhetik magukat.
Keserűen mosolyogtam. Már most is elég érdekes színészi játékok jönnek, komolyan kétségbe ejtő. De az ötlete tetszett, meg kíváncsivá is tett. Egy biztos, ha egy 11. G – st bele lehetne szervezni a darabba,úgy hogy jó is legyen, akkor onnantól kezdve a pom-pom lányok deszkás srácokkal is járnának, nem csak a kosarazókkal.
- Részemről rendben. Játszottál már valaha is valamiben? Átvehetnéd a főszerepet, nincsen annyira sok szöveged, inkább a mozgást kell gyakorolni. Shakespeare – től a Kis gyufa árus lány-t ismered, nem? Azt adnánk elő.
A legmeggyőzőbb hangomat adtam elő. Ha értene hozzá és elé is vállalná, talán én lennék a legboldogabb. Nem tudom, miért, de örülnék neki. Majd, amikor szólt óvatosan hátra néztem. Chuck minket bámult. Rendben, elhiszem, hogy szépek vagyunk, de azért a száját becsukhatná. Szánalmas az a gyerek. És amilyen inget vett fel, most, hogy jobban megnéztem legszívesebben elküldeném egy alapos divattanácsadásra. Vagy eleve egy rezervátumba az őrültek száméra. Nem hiszem, hogy ezen lehet még segíteni.
- Úr Isten. Löjjék már le azt az idiótát! De komolyan. Állítólag most Nicole Monogatari-val jár. Tudod, az a japán csaj, akinek amcsi az apja. Hát… Eléggé egymásra találtak. Hangyás és bangyás. Vagyishogy, Chuck azért jó fej, meg helyes, de nem hiszem, hogy homo sapiens sapiens – nek való. Inkább egy homo habilisnak.
Vágtam valami grimaszt, és magamban nevettem egy kicsit. Ó igen az ember és elődjei latin nevét legalább meg tudom jegyezni…

Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Fri Dec 25, 2009 12:16 pm- Ooh, nem én ahhoz túl hülye vagyok. A jogi pálya a lúzereknek való, én inkább valami gazdag kis francia cégnél fogok megállni. Divat meg ilyesmik. - vigyorogtam rá, majd belekortyoltam a francia kávémba. Jófej lány volt, és majdnem mindenről ugyanaz a véleményünk. Ritkán találkozok ilyen jó fej lánnyal, aki szintén sznob és ugyanaz a jelleme majdnem mint az enyém. Figyelmesen hallgattam, és nagyokat bólogattam. Teljesen egyetértettem vele, hiszen a mostani színjátszó körösök...hát, inkább nem mondok semmit. Borzalmasan játszanak, beleélés nélkül, gépiesen mondva a szöveget. Ezért sem szoktam elmenni az iskolai előadásokra, mert vagy bealszok vagy pedig röhögök. És mind a kettővel megbántanám a "színészeket". Ezért hagyom ki ezeket a kis színdarabokat.
- Hát igen...A mostani filmek is tele vannak tehetsésgetelen, borzalmas személyekkel akiket én még egy iskolai darabba sem vennék be. - húztam el a szám. Majd amikor meghallotam a Kis gyufaárus lány - címet felkaptam a fejem és elmosolyodtam. Nagyon szeretem azt az előadást, és szetintem beleillek a szerepbe. Ha jól tudom előadni talán egy ügynök is észre vesz engem és elindítja a karrierem.
- Persze, hogy ismerem. És szívesen átveszem, hiszen imádom azt a kis előadást. - teljesen beleéltem magam, majd amikor a Monogatari csajszit hozta fel felprüszköltem és elnevettem magam. Az a csaj egy katasztrófa. Sajnos az én osztályomba jár, de alig, hogy 2 szót beszéltem vele eddig. A lúzer csapat legalja. nem is tudom, hogy Chuck, hogy tud vele hemperegni. Megcsóváltam a fejem, majd szegény, szerencsétlen Chuckra néztem.
- Az a csaj egy lúzer...és emiket ezek csinálnak a szünetekben. Borzalmas...Pedig Chucktök jó fej volt féléve és rá sem nézett erre a kis ferde szemûre. Most meg össze vannak ragadva. Csak azt tudnám, hogy mit szeret benne. Az az idegesítő ló nevetésével csak az őrületbe kerget. És még csak azt sem mondhatja, hogy az alakjáért szereti, mivel elöl laposabb mint egy deszka...- csóváltam a fejem, majd Amelie-re néztem.
Back to top Go down
View user profile
Amelie Engelfield
Ember
Ember
avatar

Posts : 13
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Sun Dec 27, 2009 6:12 am
- Áh, szóval te is szeretnél majd ejtőzni Párizsban. Franciaországot könnyű meghódítani, ha vannak kapcsolataid, és az irodalomról van szó, de a divatba betörni sokkal nehezebb, bármennyi embert is ismersz. Ott elég egy ballépés, és onnantól kezdve minden, amit teszel, gáznak számít. De, szerintem neked sikerülhet. Van benned spiritusz, ha érted miről beszélek.
Csodálatos, hogy mennyire meg tudom értetni magamat másokkal. Valahogy feldobott ez az egész helyzet, és tulajdonképpen a bénázásomból - amit még most sem értek, hogy hogyan voltam képes véghezvinni – alakult ki. Csajok egymás közt, egymással. Azt hiszem, ez adja a legtöbb tini vígjáték ihletét is. De Brigitte annyira lehengerlő egyéniség volt, még én sem tudtam figyelmen kívül hagyni, a legkisebb szavában is benne volt valami kihívásszerű, ami megadta az egésznek az összhangját, hogy tisztelni kell, még akkor is, ha falra mászol tőle. Alapjába véve, teljesen és szokatlanul szimpatikus volt. Nem néztem volna ki a mai napból, hogy egy ilyen emberrel hoz össze, de megtette. Ezért már érdemes volt felkelni.
- Azért a színház és a mozi között hatalmas különbség van. Szóval, egy filmvásznon könnyebb alakítani, mint a színpadon. Persze, félre ne érts, ez nem ad feloldozást az új évfolyamnak, csak hát Hollywood-ban mindent addig csinálnak, míg tökéletes nem lesz. Egy jelenetet van, hogy tízszer is felvesznek, addig, míg el nem éri a kívánt. Míg mondjuk a Brod Way-en egy előadásban mindent csak egyszer mondhatsz el. Ha azt elszúrod, nincs másik esélyed. Akár még a karrieredbe is kerülhet egy elhadart mondat.
Mosolyogtam egyet, majd belekortyoltam a cappucinomba. Annyit beszéltem, hogy egy kicsit hidegebb lett, de jól esett most ez is.
- Akkor, üdv a színdarabban. Az ügynök meg kösse fel a gatyáját, ha jót akar! Ha rajtam múlik, garantálom a sikert. Ööö… mondjuk félig meddig rajtam is múlik. A lényeg, hogy jók leszünk.
Úgy tűnik ő sem volt elragadtatva Chucky kis barátnőjétől. Tulajdonképpen, akit az iskola ügyei valamennyire is érdekeltek és még normálisak is, mind így gondolkodnak. Nekem tulajdonképpen semmi bajom a japánokkal, aranyos nép, fura ételekkel és azzal a kibírhatatlan valamivel, amit amine-nak hívnak, de ez a csaj tényleg minden szimpátiámat a földig rombolta. Az még hagyján, hogy nincs melle, de ráadásul teljesen hülye és divatérzéke sincs. El kéne vinni az olyanokat, mint ő egy lakatlan szigetre és hagyni, hogy ott pusztuljanak.
- Ha még legalább kocka lenne, akkor valami hasznosat is tehetne a világért. Mondjuk kifejlesztene egy új I-Pod-ot az Apple nevében, vagy valami csúcstechnológiás kis kütyüt, de nem. Még csak esze sincs annak a lánynak, ráadásul totál tönkre tette Chuck egészen apró, de legalább pozitív hírnevét. Katasztrófa és érthetetlen. Csak azt nem értem, ha olyan jól el van Ms Monogatari-val, akkor most miért minket stíröl? Tudom, hogy szépek vagyunk, de a becsületét is piacra viszi? Szánalom. Amúgy meg, ha már itt tartunk, te most jársz valakivel? Félre ne értsd, nem hatok rád!
Mosolyogtam és nevettem. Úgy éreztem, eleget mocskoltuk már másokat, egyelőre. Vagy legalább is nekem Chuck-ból ennyi bőven elég egy napra.
Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Sun Dec 27, 2009 12:13 pm- Vagy pedig Oroszországot fogom "meghódítani". Bár Franciaország szépsége, és eleganciája jobban vonz, de Oroszország jobb befektetés. - mondtam neki enyhén vörösen. Örültem neki, hogy azt mondta, hogy van bennem elég spiritusz. Kevés emberrel értetem magam meg ennyire. Azt hiszem, hogy Amelie-val elég jó barátnők leszünk. És ennek nagyon örültem. Amelie olyan személyiség volt akiben teljesen meg lehet bízni. Jó fej volt és humoros, és inteligens. Ugyanaz volt a véleményünk nagyon sok dologról. Teljesen megfelejtkeztem a kávémról, csak rá figyeltem. Sose volt még így, hogy egy emberre ennyire figyeltem volna. Majd hirtelen megéreztem a darál kávé illatát. Megráztam a fejem és belekortyoltam a sajátoméba.
- Igen, ez igaz. De mondjuk a Brod Way-n nem látuk teljesen béna embereket. Úgy értem, hogy ott csak sikeres és tehetséges emberek vannak. Nem láttam még olyan előadást, amiben valaki valamit is hibázott volna. De ami késik nem múlik. - mosolyodtam el. Majdnem minden hónapban egyszer elmegyünk New Yorkba. Apám itt is elég sikeres fotós, szóval ez az alap. A világ majdnem összes országában voltam, kivéve Afrika. De oda is elakarok még menni. Majd hirtelen megszólalt a telefonom. Ránéztem a kijelzőre és megláttam, hogy Anyu hív. Nem, most nem akarom a nyavalygását hallgatni, hogy bunkó voltam Rose-el. Egy finom mozdulattal, kinyomtam majd ránéztem Amelie-re. Nem fogok magyarázkodni.
- Ha rajtam is múlik, biztos nagy siker lesz. - vigyorogtam, majd újra az idióta Chuckra néztem. Megráztam a fejem, és akármennyire is szeretek pletykálni most nem volt kedvem kibeszélni a háta mögött. Majd amikor meghallottam a asi szót össze rezzentem. Felnéztem rá és halkan válaszoltam.
- Nem nagyon...Csak hát ott van ő...- sóhajtottam egyet, de a nevetr nem mondtam ki. - És te? Ha már ennyire benne vagyunk ebben a szerelem, meg a járás témában. - vigyorogtam rá. - És utána elmondhatnád, hogy milyen zenéket szeretsz. - mondtam utlsóként, és hátra dőltem.
Back to top Go down
View user profile
Amelie Engelfield
Ember
Ember
avatar

Posts : 13
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Mon Dec 28, 2009 7:30 am
- Ó! Ugyan már! A Brod Way-n még csak nem is emberek vannak! Az azért biztos, hogy van egy kettő ember, akinek a kritikusok és az én véleményem szerint is semmi keresni valójuk arra. De sajnos ez nem győzi meg az igazgatókat. Furcsa, mert még a pénz sem hajthatja őket úgy igazán, mert abban meg dőlnek. Ha valaki egyszer eljut odáig, az biztos, hogy onnantól kezdve a szex irányít mindent. Csak vigyázni kell minden lépésben. Az érzelmekkel játszadozni elég veszélyes, akkor is, ha egy nős színész csábít el egy menő producert és akkor is, ha valaki besétál a biosz szertárba smárolni. Itt csak a cél a lényeg. Bár, akkor sem hiszem, hogy sok értelme van.
Cseverésző hangnemben beszéltem és egy kicsit már megint hadartam. Ez bosszantott. Lehet, hogy logopédushoz kellene járnom ezzel, egyszerűen borzasztó. Miért pörgök így állandóan? Kicsit meglepett, amit mondott. Az a része, hogy minden országban, kivéve Afrikában. Komolyan, Afrika az egy egész kontinens, de nem egy ország. Eleresztettem egy láthatatlan mosolyt. Nem akartam megsérteni, biztosan így is elég baja van a földrajzzal. Bár, egy kicsit ez meg is nyugtatott. Lehet, hogy csak véletlen, de az is lehet, hogy megtaláltam a gyenge pontját.
- Hmm. Én azért inkább otthon űlő típus vagyok. A szüleim orvosok, így ők is eléggé ide vannak kötve, de amint szabadságuk van, rögtön mennek mindenfelé. Viszik az öcsémet én meg élvezem az édes egyedül létet, bulikat szervezek vagy elmegyek olyan helyekre, ahova biztosan nem engednének. Szeretnek rövid pórázon tartani, én meg abból kitörni. De hát, fő az egyet értés.
Végszóra felhajtottam két apró korttyal a még a poharamban lévő italt, majd letettem a kiürült csészét az asztalra. Figyeltem, ahogy kinyomja a hívást. Nem tudtam, hogy udvariasságból teszi, vagy csak zaklatóval állt szemben. Nem akartam rákérdezni. Az túlságosan tolakodó lett volna. Viszont a pasi ügynél egyből kapcsoltam, meg van a kiszemelt, de egy kicsit lelombozott, hogy nem árulja el. Igazán kíváncsivá tett.
- Hmm. Nekem nem igen van olyan, akiért aktuálisan tudnék bomolni. Sajnos elkerül engem most a szőke herceg fehér lovon, de még van időm. Amúgy is, vagy egy hónapja szakítottam Scotty Hoag-gal, azt még most sem hevertem ki teljesen. Judit Flipps-ért dobott. Szörnyű, nem? A zenében meg kifejezetten punkrock, tudod, Green Day meg Sum 41 és Blink 182. Meg francia népzenét, de azt csak néha. Ööö... Jan Tiersen-ről hallottál már? Az ő komponálmányai is egész jók. Miért érdekel amúgy?
Back to top Go down
View user profile
Brigitte Anne Roberts
Ember
Ember
avatar

Posts : 19
Join date : 2009-12-19

PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   Mon Dec 28, 2009 9:44 am-Ooh, Hoag? Párszor láttam eddig, de télleg azért a Judit Flippsért dobott? Ez borzalmas... - fintorogtam, majd kittam a kávémat. - Nate Johnson. - jelentettem ki vigyorogva. Tudni fogja, hogy most a kiszemelt nevét mondtam el. A nevet mondva megborzongtam, és felsóhajtottam. Ahogy a szökés barna kócos hajára és zöld szemére gondoltam elvörösödtem, és lehajtottam a fejem. A félosztály szerelmes belé. Ugyanabba a sznob körbe tartozunk, sokszor beszélgetünk de ő szerintem csak egy havernak tart. Én meg először életemben csalódtam. Nem kaptam meg a hercegemet és ez bosszant. De azon a szeptemberi napon megfogadtam, hogy megszerzem magamnak, még akkor is ha több lányt is a földve kell taposnom. Nem érdekel, hogy kit fogok megbántani, de a királynő a hercegét akarja de sürgősen akármi az ára.
- Green Day? Nem olyan rossz, de én inkább Good Charlotte-ot hallgatok. De a hangulatomtól függ, hogy mit hallgatok. Ha nincs kedvem a Good Charlotte-hoz akkor Five For Fighting-et hallgatok. Rock, lassú zene, punkrock akármit. Minden evő vagyok. Egyedül Lady Gagát, Katy Perryt meg ezeket a felkapott libákat nem szeretem. Ezekkel ki lehet kergetni a világból.Nem tartom őket igazi, jó előadónak. - Lehet, hogy nem fog velem egyet érteni, de a véleményemet nem fogom megmásítani. Lehet, hogy ez lesz az egyetlen dolgo eddig amiben nem értünkl egyet. - Játszol valamilyen hangszeren? - kérdeztem hirtelen. Ha vissza kérdez én csak azt fogom felelni, hogy igen tudok zongorázni. Nem fogok nagymenőzni azzal, hogy 5 éves korom óta játszok rajta és én vagyok a zene tanár szeme fénye. Bár én is megvagyok győződve arról, hogy jó vagyok benne de ha ezt elmondanám, azt gondolná rólam, hogy egy egoista tyúk vagyok..de ez mondjuk igaz.
- Lassan vissza mehetünk korizni nem gondolod? - elegem volt Chuck bámulásából, és mozogni akartam. A kávé felmelegített és nagyon jól esett a társaság is tökeletes de mozogni akarok. Remélem velem tart és jobban megismerhetjük egymást. Persze lehet, hogy ő nem akar engem jobban megismerni és már le akar rázni ami nem esne jól. Jófejnek és nagyon szimpatikusnak tartom. De lehet, hogy neki is - mint ahogy sok más embernek is- bunkónak, egoistának egy újgazdag kis tyúknak lát engem. De remélem, hogy pont az ellenkezőjét gondolja.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}   

Back to top Go down
 
Arms are for hugging, boys are for kissing, best friends are for when a boy is kissing someone else & you need a hug {Amelie&Brigitte}
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "Trailer Park Boys"
» Men-at-Arms...
» Family Coat of Arms
» Little Leigh Steam Party - Leigh Arms Public House, Cheshire - 1st & 2nd October
» Trailer Park Boys Complete Series DVDRip

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Twilight világ :: .port angeles. :: .épületek. :: Fedett jégpálya-
Jump to: